Fantasie Spelletjes

 • Battle For the Galaxy
  Spelen
  Battle For the Galaxy
  56263 keer gespeeld

  Wie wint deze epische oorlog om het lot van het sterrenstelsel te bepalen? Leid je strijdkrachten, bouw legerbasissen en vecht om te overleven in dit real-time militair strategiespel.

 • Mope.io
  Spelen
  Mope.io
  9584 keer gespeeld

  Overleef jij dit leuke io-spel? Help dit schattige muisje op weg terwijl hij voedsel en water verzamelt. Kun jij hem beschermen tegen andere knaagdieren zodat hij groot en sterk kan worden?

 • Life: The Game
  Spelen
  Life: The Game
  6222 keer gespeeld

  Het leven kan een uitdaging zijn, vooral in dit waanzinnige online spel! Je eerste taak? Geboren worden. En daarna? Leren praten. Kun jij al deze hilarische levensdoelen voltooien?

 • Mighty Knight 2
  Spelen
  Mighty Knight 2
  5502 keer gespeeld

  De wereld kan jouw zwaard weer goed gebruiken. Te wapen!

 • Vossensimulator
  Spelen
  Vossensimulator
  4581 keer gespeeld

  Hoe zou het zijn om een vos te zijn? Dat is een lastige vraag, maar in dit simulatiespel kun je erachter komen! Ga samen met een virtuele vos op zoek naar eten, ontwijk de vervelende boeren en help je schattige vossenfamilie.

 • Handless Millionaire 2
  Spelen
  Handless Millionaire 2
  4368 keer gespeeld

  Je moet toegeven dat de makers van deze dolle online game goed werk hebben verricht. Ze weten duidelijk hoe je een bloedstollend leuke tijd kan beleven! Kan jij stapels cash bij elkaar rapen in deze chaotische gameshow voordat een slecht functionerende guillotine je virtuele handen afhakt?

 • 3D-kattensimulator
  Spelen
  3D-kattensimulator
  3580 keer gespeeld

  Hoe ziet het leven van een kat eruit? Beleef het zelf in dit hilarische simulatiespel vol kattenkwaad! Werk samen met een van deze prachtige pluizenbollen bij het vangen van muizen, omstoten van vuilnisbakken en speuren naar lekkernijen. Je kan zelfs virtueel geld verdienen om schattige pakjes voor jouw kat te kopen.

 • Azgard Tower Defense
  Spelen
  Azgard Tower Defense
  3210 keer gespeeld

  Hordes verschrikkelijke wezens bestormen je fantasieland. Zet je magische torens maar vast klaar!

 • Trinitas
  Spelen
  Trinitas
  3089 keer gespeeld

  A magical world and a fearsome series of foes await you in this tower defense game.

 • Afterlife: The game
  Spelen
  Afterlife: The game
  3061 keer gespeeld

  Het leven kan zo vermoeiend zijn. Het hiernamaals is helaas niet veel beter. Vraag het dit spook maar! Hij heeft vanalles te doen vannacht in deze hilarische game. Kan jij hem helpen om te leren vliegen, zijn voormalige baas te kwellen, zijn vrouw in het park tegen egels en ninja's te beschermen en zijn eerste stand-up optreden te overleven?

 • Sue's Witch Magic Make Over
  Spelen
  Sue's Witch Magic Make Over
  1851 keer gespeeld

  Gebruik alle toverspullen om een toverdrank te maken die je in Sue verandert.

 • Achilles 2: Origins of a Legend
  Spelen
  Achilles 2: Origins of a Legend
  1661 keer gespeeld

  Betreed samen met deze legendarische Griekse krijger het slagveld en verpletter je tegenstanders.

 • 3D draak: stad der zonden
  Spelen
  3D draak: stad der zonden
  1425 keer gespeeld

  De Stad der Zonden is de perfecte plaats om de boel eens flink op stelten te zetten. Zou jij er liever doorheen racen in een muscle-car, of de boel onveilig maken op de rug van een dolle draak? Kies het voertuig of het monster uit dat het beste bij je past in deze 3D game vol actie.

 • Royal Offense 2
  Spelen
  Royal Offense 2
  1420 keer gespeeld
 • Monster Go
  Spelen
  Monster Go
  1191 keer gespeeld

  Deze ondeugende monsters zijn allemaal door elkaar gehusseld! Kun jij ze in dit online puzzelspel helpen om opnieuw gekoppeld te worden met alle net zo knuffelige wezens als jij?

 • Shugo Chara aankleedspel
  Spelen
  Shugo Chara aankleedspel
  1178 keer gespeeld

  Hinamori en haar vriendin weten niet wat ze aan moeten trekken. Kun jij een coole outfit voor ze kiezen?

 • Adam and Eve: Golf
  Spelen
  Adam and Eve: Golf
  964 keer gespeeld

  Adam gaat de middag op zijn favoriete golfbaan besteden in deze knotsgekke sportgame. Het zal er natuurlijk wild aan toegaan! Kan jij de creatieve holbewoner helpen om lavaputten en pissige pterodactyli te vermijden terwijl hij een paar hole-in-ones probeert te scoren?

 • Dante Rises
  Spelen
  Dante Rises
  915 keer gespeeld

  'De komst van Dante' is een drie-op-een-rij puzzel- en avontuurgame, geïnspireerd door het gigantische succes van Puzzel en Draken. Het speelt zich af in de wereld van Dante's Inferno. Je kan honderden monsters verzamelen en zelf beleven wat strijden tegen het kwaad in hun wereld vergt. Treed met je handlangers de Cirkels van de Hel binnen en neem het op tegen de ultieme vijand, Satan zelf!

 • BadLand
  Spelen
  BadLand
  679 keer gespeeld

  BADLAND is an award-winning atmospheric side-scrolling action adventure platformer set in a gorgeous forest full of various inhabitants, trees and flowers. Although the forest appears to be right out of a beautiful fairy tale, there’s something terribly wrong. The player controls one of the forest dwellers to find out what’s going on, and discovers an astonishing number of imaginative traps and obstacles on the way

 • Creatur.io
  Spelen
  Creatur.io
  667 keer gespeeld

  Jouw diertje is erg schattig en knuffelbaar. Maar hij vecht ook voor zijn leven! Kan jij hem helpen om alle grotere dieren die vastberaden zijn om hem op te vreten te slim af te zijn? Je zal een heleboel eten moeten opsmikkelen en ervoor zorgen dat je diertje groot genoeg wordt om een echte jager te worden in plaats van zelf te worden opgejaagd in deze spannende io-game.

 • Brave Shorties
  Spelen
  Brave Shorties
  589 keer gespeeld

  De dochter van de koning is ontvoerd. Denk je dat deze dappere riddertjes haar kunnen redden?

 • Magoia
  Spelen
  Magoia
  495 keer gespeeld

  Stap in een magisch rijk vol onvergetelijke personages in dit leuke MMO-spel. Een epische strijd staat op het punt van losbarsten en jij kunt je eigen rijk opbouwen en aanpassen terwijl je intussen het kwaad bestrijd.

 • Exocraft.io
  Spelen
  Exocraft.io
  464 keer gespeeld

  Het universum is klaar voor overname in deze enorme io-game! Verzamel krachtige edelstenen en beroof een paar wrakken terwijl je de knallen van vijandige vechters vermijdt. Als ze je lastig vallen, vernietig ze dan gewoon met een paar van je drones.

 • Fabulous Defense
  Spelen
  Fabulous Defense
  448 keer gespeeld

  Een leger trollen heeft het op dit betoverde boomhuis voorzien! Schakel ze samen met de tovenaar en de boogschutter allemaal uit in dit magische torenverdedigingsspelletje!

 • FNAF: Afton's Nightmare
  Spelen
  FNAF: Afton's Nightmare
  388 keer gespeeld

  De nachtmerrie gaat verder in dit angstaanjagende spel dat is geïnspireerd op de wereld van Five Nights at Freddy's. Het loopt nu echt uit de klauwen in de beroemde pizzeria. Denk je dat jij het een week lang kunt volhouden tegen de doorgedraaide robots? En de feestverlichting is ook al kapot...

 • Cyber Gears
  Spelen
  Cyber Gears
  347 keer gespeeld

  Je hebt nog nooit zo'n wilde racebaan gezien. Hoe lang denk jij het vol te houden? Probeer tegenstanders te verslaan en veilig de eindstreep te behalen terwijl je ondertussen van alles rond de oren geslingerd krijgt, van exploderende mijnen tot lasers. Alleen de sterksten overleven dit maffe racespel.

 • Battle Towers
  Spelen
  Battle Towers
  335 keer gespeeld

  Een leger nare gnomen staat op het punt om het koninkrijk leeg te plunderen en jij gaat daar een stokje voor steken, nietwaar? Trommel je ridders op en zet alles op alles om het koninkrijk te beschermen in dit spannende 3D-torenverdedigingsspel.

 • Knikkerduel
  Spelen
  Knikkerduel
  286 keer gespeeld

  Een magisch koninkrijk ligt op je te wachten in dit betoverende puzzelspel. Kun jij al je mystieke knikkers verwoesten? Maar pas op, er liggen gevaarlijke vijanden op de loer die hetzelfde proberen...

 • Strijd van de orks
  Spelen
  Strijd van de orks
  258 keer gespeeld

  Een strijd op leven en dood staat op het punt te beginnen in dit strategische actiespel. Kun je jouw ork-troepen naar de overwinning leiden en je tegenstanders verslaan in dit strategische actiespel?

 • Zombie aankleden
  Spelen
  Zombie aankleden
  256 keer gespeeld

  De ondoden willen er altijd goed uitzien voor Halloween!

 • Brave Elf
  Spelen
  Brave Elf
  249 keer gespeeld

  Deze dappere elf met zijn toverboog wil alle nare kabouters en monsters uit zijn rijk verbannen. Ga samen met hem op een epische quest in dit leuke avonturenspel. Je kunt onderweg ook punten en waardevolle schatten verzamelen.

 • Shop Empire Fantasy
  Spelen
  Shop Empire Fantasy
  244 keer gespeeld

  In dit magische koninkrijk is van alles te beleven. Je kunt er zelfs shoppen! Kun jij een betoverd winkelcentrum bouwen in dit simulatiespel? Kies de juiste winkels, huur beveiligers in en nog veel meer!

 • Diseviled
  Spelen
  Diseviled
  238 keer gespeeld

  Vecht tegen het leger van demonen en andere nachtmerriemonsters in dit coole arcade-actiespel, Diseviled. Zwaai je machtige zwaard om je tegenstanders neer te slaan en zeldzame voorwerpen te verzamelen om je te helpen!

 • Baby Horse Deluxe
  Spelen
  Baby Horse Deluxe
  226 keer gespeeld

  Echte paarden kosten een hoop werk, maar met dit virtuele veulen hoef je alleen maar te spelen!

 • Spaceguard 80
  Spelen
  Spaceguard 80
  207 keer gespeeld

  Het is een en al chaos in dit sterrenstelsel en gemene politici hebben de Federatie overgenomen en niets is veilig meer! Nu moet deze dappere kat de wereld redden. Ga samen met hem op avonturen door het heelal in dit maffe online spel.

 • Mega Anime Avatar Schepper
  Spelen
  Mega Anime Avatar Schepper
  190 keer gespeeld

  Schep je favoriete anime karakter of verander jezelf in een avatar in dit gloednieuwe en geweldige spel; Mega Anime Avatar Schepper! Toon je creativiteit!