Fantasie Spelletjes

 • Vossensimulator
  Spelen
  Vossensimulator
  4555 keer gespeeld

  Hoe zou het zijn om een vos te zijn? Dat is een lastige vraag, maar in dit simulatiespel kun je erachter komen! Ga samen met een virtuele vos op zoek naar eten, ontwijk de vervelende boeren en help je schattige vossenfamilie.

 • Mozaïekfantasie
  Spelen
  Mozaïekfantasie
  223 keer gespeeld

  In dit online ontwerp- en inkleurspel kun je allerlei schitterende mozaïeken maken. Ontwerp landschappen, afbeeldingen van schattige dieren, of iets totaal anders waar je graag een waanzinnig virtueel kunstwerk van wil maken.

 • Smash Hit
  Spelen
  Smash Hit
  2544 keer gespeeld

  Hoe lang blijf jij in beweging in dit mysterieuze laboratorium? Gebruik de krachtbollen om alles op je pad uit elkaar te laten knallen in dit 3D actiespel. Houd de meter bij terwijl je zoveel mogelijk driehoeken en vierkanten vernietigt.

 • Drakenwereld
  Spelen
  Drakenwereld
  2152 keer gespeeld

  Er woedt een hevige strijd tussen de sterkste draken van dit koninkrijk! Ben je klaar om mee te doen? Kies dan een draak en schakel je tegenstanders uit in dit actie- en avonturenspel voor meerdere spelers. Je kunt ze bestoken met vuurballen of verzengen met je vuuradem!

 • Handless Millionaire 2
  Spelen
  Handless Millionaire 2
  1688 keer gespeeld

  Je moet toegeven dat de makers van deze dolle online game goed werk hebben verricht. Ze weten duidelijk hoe je een bloedstollend leuke tijd kan beleven! Kan jij stapels cash bij elkaar rapen in deze chaotische gameshow voordat een slecht functionerende guillotine je virtuele handen afhakt?

 • Unicorn Family Simulator
  Spelen
  Unicorn Family Simulator
  1157 keer gespeeld

  Welkom in een wereld vol magie en avontuur! Er moeten een heleboel dingen worden gedaan in Unicorn Family Simulator

  Deze eenhoorn is moeder en ze heeft een lange lijst met taken voor vandaag. Kun jij haar met haar dagelijkse taken helpen in dit eenhoornspelletje? Ga met haar mee terwijl ze op zoek gaat naar appels, speeltjes en meer. Zorg alleen dat je haar gezondheid- en energiemeters in de gaten houdt. Daarnaast zal ze met een aantal vijanden te maken krijgen. 

  Horse Simulator 3D en My Fairy Tale Unicorn zijn nog twee betoverende simulatiespelletjes om te spelen. 

  Spelbediening 

  • DRUK OP W, A, S, D of de PIJLTOETSEN om te lopen. 
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om aan te vallen. 
  • DRUK OP SHIFT om te rennen.

  Over de spelontwikkelaar 

  Unicorn Family Simulator is gemaakt door Simple Logic.

 • Adam and Eve: Golf
  Spelen
  Adam and Eve: Golf
  1040 keer gespeeld

  Adam gaat de middag op zijn favoriete golfbaan besteden in deze knotsgekke sportgame. Het zal er natuurlijk wild aan toegaan! Kan jij de creatieve holbewoner helpen om lavaputten en pissige pterodactyli te vermijden terwijl hij een paar hole-in-ones probeert te scoren?

 • Battle For the Galaxy
  Spelen
  Battle For the Galaxy
  37946 keer gespeeld

  Wie wint deze epische oorlog om het lot van het sterrenstelsel te bepalen? Leid je strijdkrachten, bouw legerbasissen en vecht om te overleven in dit real-time militair strategiespel.

 • Dog Simulator 3D
  Spelen
  Dog Simulator 3D
  3803 keer gespeeld

  Niemand heeft gezegd dat het leven van een hond een makkie was! In deze wilde 3D actiegame mag je het zelf beleven. Ga met deze dalmatiër en zijn vrienden mee op zoek naar munten, lekker eten en nog veel meer!

 • Life: The Game
  Spelen
  Life: The Game
  8390 keer gespeeld

  Het leven kan een uitdaging zijn, vooral in dit waanzinnige online spel! Je eerste taak? Geboren worden. En daarna? Leren praten. Kun jij al deze hilarische levensdoelen voltooien?

 • 3D-kattensimulator
  Spelen
  3D-kattensimulator
  17394 keer gespeeld

  Hoe ziet het leven van een kat eruit? Beleef het zelf in dit hilarische simulatiespel vol kattenkwaad! Werk samen met een van deze prachtige pluizenbollen bij het vangen van muizen, omstoten van vuilnisbakken en speuren naar lekkernijen. Je kan zelfs virtueel geld verdienen om schattige pakjes voor jouw kat te kopen.

 • 3D draak: stad der zonden
  Spelen
  3D draak: stad der zonden
  3197 keer gespeeld

  De Stad der Zonden is de perfecte plaats om de boel eens flink op stelten te zetten. Zou jij er liever doorheen racen in een muscle-car, of de boel onveilig maken op de rug van een dolle draak? Kies het voertuig of het monster uit dat het beste bij je past in deze 3D game vol actie.

 • Afterlife: The game
  Spelen
  Afterlife: The game
  6806 keer gespeeld

  Het leven kan zo vermoeiend zijn. Het hiernamaals is helaas niet veel beter. Vraag het dit spook maar! Hij heeft vanalles te doen vannacht in deze hilarische game. Kan jij hem helpen om te leren vliegen, zijn voormalige baas te kwellen, zijn vrouw in het park tegen egels en ninja's te beschermen en zijn eerste stand-up optreden te overleven?

 • Lordz2.io
  Spelen
  Lordz2.io
  699 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een heer te worden in deze multiplayer en realtime-strategygame? Strijd voor eeuwige roem tegen andere spelers van over de hele wereld. Stel je boogschutters, piekdragers en andere eenheden strategisch op. Ga snel aan het werk want je moet grondstoffen verzamelen, kastelen bouwen en vijanden verpletteren!

 • Mope.io
  Spelen
  Mope.io
  23055 keer gespeeld

  Overleef jij dit leuke io-spel? Help dit schattige muisje op weg terwijl hij voedsel en water verzamelt. Kun jij hem beschermen tegen andere knaagdieren zodat hij groot en sterk kan worden?

 • Sue's Witch Magic Make Over
  Spelen
  Sue's Witch Magic Make Over
  5408 keer gespeeld

  Gebruik alle toverspullen om een toverdrank te maken die je in Sue verandert.

 • Magoia
  Spelen
  Magoia
  2129 keer gespeeld

  Stap in een magisch rijk vol onvergetelijke personages in dit leuke MMO-spel. Een epische strijd staat op het punt van losbarsten en jij kunt je eigen rijk opbouwen en aanpassen terwijl je intussen het kwaad bestrijd.

 • My Baby Unicorn 2
  Spelen
  My Baby Unicorn 2
  391 keer gespeeld

  Geef dit lieve eenhoorntje een uniek uiterlijk!

 • Creatur.io
  Spelen
  Creatur.io
  633 keer gespeeld

  Jouw diertje is erg schattig en knuffelbaar. Maar hij vecht ook voor zijn leven! Kan jij hem helpen om alle grotere dieren die vastberaden zijn om hem op te vreten te slim af te zijn? Je zal een heleboel eten moeten opsmikkelen en ervoor zorgen dat je diertje groot genoeg wordt om een echte jager te worden in plaats van zelf te worden opgejaagd in deze spannende io-game.

 • Mega Anime Avatar Schepper
  Spelen
  Mega Anime Avatar Schepper
  542 keer gespeeld

  Schep je favoriete anime karakter of verander jezelf in een avatar in dit gloednieuwe en geweldige spel; Mega Anime Avatar Schepper! Toon je creativiteit!

 • Sailor Moon aankleden
  Spelen
  Sailor Moon aankleden
  50 keer gespeeld

  Sailor Moon en haar magische vriendinnen kunnen wel een paar nieuwe outfits gebruiken...

 • Zingmeerminnen
  Spelen
  Zingmeerminnen
  46 keer gespeeld

  Help deze stijlvolle onderwatermeiden aan geweldige outfits!

 • Legend of Warships
  Spelen
  Legend of Warships
  178 keer gespeeld

  Verovert jouw vloot de oceanen in je strijd tegen andere gamers van over de hele wereld? Vaag je vijanden van de map en word heer en meester over de zeeën in deze realtime militaire strategiegame. Je staat aan het roer van torpedojagers en slagschepen uit de Tweede Wereldoorlog. Sterkte, commandant!

 • Santa Snakes
  Spelen
  Santa Snakes
  2245 keer gespeeld

 • Azgard Tower Defense
  Spelen
  Azgard Tower Defense
  1757 keer gespeeld

  Hordes verschrikkelijke wezens bestormen je fantasieland. Zet je magische torens maar vast klaar!

 • Achilles 2: Origins of a Legend
  Spelen
  Achilles 2: Origins of a Legend
  4638 keer gespeeld

  Betreed samen met deze legendarische Griekse krijger het slagveld en verpletter je tegenstanders.

 • Space Arena: Build & Fight
  Spelen
  Space Arena: Build & Fight
  82 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een intergalactische ster te worden in dit strategische actiespel? Rust je ruimteschip uit met bikkelharde bepantsering, allesvernietigende wapens en krachtige motoren voordat je de strijd aangaat. Vernietig jij je tegenstanders tijdens een serie epische ruimtegevechten of wordt jouw schip tot ruimtepoeder geschoten?

 • Iron Rage
  Spelen
  Iron Rage
  2048 keer gespeeld

  De strijd woedt voort in dit militaire simulatiespel. Werk samen met Captain Walker en de slimme Emilia Reinhardt en coördineer je troepen. Bestrijd je vijanden met steampunk-robots en carbonietbommen, maar zorg er wel voor dat je je middelen verstand inzet.

 • PatchGirlz
  Spelen
  PatchGirlz
  646 keer gespeeld

  Voor elk lapje stof is wel een plekje te vinden!

 • Virtual Voodoo
  Spelen
  Virtual Voodoo
  437 keer gespeeld

  Heb je je dag niet? Reageer je dan af op deze voodoopop. Sla hem met een stok, prik naalden in zijn hoofd of steek hem in brand in dit griezelige spel. Maak je geen zorgen, hij kan wel tegen een stootje.

 • Trinitas
  Spelen
  Trinitas
  6145 keer gespeeld

  A magical world and a fearsome series of foes await you in this tower defense game.

 • Zwaardvechters aankleden
  Spelen
  Zwaardvechters aankleden
  27 keer gespeeld

  Geef dit duo een vlijmscherpe outfit zodat ze goed voorbereid de strijd in gaan!

 • Mighty Knight 2
  Spelen
  Mighty Knight 2
  9153 keer gespeeld

  De wereld kan jouw zwaard weer goed gebruiken. Te wapen!

 • My Baby Unicorn
  Spelen
  My Baby Unicorn
  178 keer gespeeld

  Ze is nog jong, maar deze baby-eenhoorn ziet er nu al legendarisch uit!

 • Shakes & Fidgets
  Spelen
  Shakes & Fidgets
  62 keer gespeeld

  Welkom in de fantastische wereld van Shakes & Fidget!

  Maak je eigen held en duik in een gevaarlijke wereld vol monsterlijke konijnen en helse bruiden! Overleef spannende avonturen in griezelige kerkers, of in de mystieke sprookjestoren, en versla echte spelers in de arena. Doe ervaring op en verzamel goud en eer om je personage doorlopend te verbeteren. Je kunt ook je eigen gilde oprichten met vrienden en ervoor zorgen dat jullie namen hoog in het klassement prijken!

 • Island Defense
  Spelen
  Island Defense
  739 keer gespeeld

  Verdedig je eiland in dit strategische, gloednieuwe spel dat je gratis kunt spelen, Island Defense. Er komen piraten aan die jouw schat willen afpakken! Vecht meteen terug met allerlei verschillende wapens