Fantasie Spelletjes

 • Vossensimulator
  Spelen
  Vossensimulator
  3381 keer gespeeld

  Hoe zou het zijn om een vos te zijn? Dat is een lastige vraag, maar in dit simulatiespel kun je erachter komen! Ga samen met een virtuele vos op zoek naar eten, ontwijk de vervelende boeren en help je schattige vossenfamilie.

 • Drakenwereld
  Spelen
  Drakenwereld
  1333 keer gespeeld

  Er woedt een hevige strijd tussen de sterkste draken van dit koninkrijk! Ben je klaar om mee te doen? Kies dan een draak en schakel je tegenstanders uit in dit actie- en avonturenspel voor meerdere spelers. Je kunt ze bestoken met vuurballen of verzengen met je vuuradem!

 • 3D-kattensimulator
  Spelen
  3D-kattensimulator
  14285 keer gespeeld

  Hoe ziet het leven van een kat eruit? Beleef het zelf in dit hilarische simulatiespel vol kattenkwaad! Werk samen met een van deze prachtige pluizenbollen bij het vangen van muizen, omstoten van vuilnisbakken en speuren naar lekkernijen. Je kan zelfs virtueel geld verdienen om schattige pakjes voor jouw kat te kopen.

 • Life: The Game
  Spelen
  Life: The Game
  7712 keer gespeeld

  Het leven kan een uitdaging zijn, vooral in dit waanzinnige online spel! Je eerste taak? Geboren worden. En daarna? Leren praten. Kun jij al deze hilarische levensdoelen voltooien?

 • Mozaïekfantasie
  Spelen
  Mozaïekfantasie
  99 keer gespeeld

  In dit online ontwerp- en inkleurspel kun je allerlei schitterende mozaïeken maken. Ontwerp landschappen, afbeeldingen van schattige dieren, of iets totaal anders waar je graag een waanzinnig virtueel kunstwerk van wil maken.

 • Dog Simulator 3D
  Spelen
  Dog Simulator 3D
  2783 keer gespeeld

  Niemand heeft gezegd dat het leven van een hond een makkie was! In deze wilde 3D actiegame mag je het zelf beleven. Ga met deze dalmatiër en zijn vrienden mee op zoek naar munten, lekker eten en nog veel meer!

 • Afterlife: The game
  Spelen
  Afterlife: The game
  5911 keer gespeeld

  Het leven kan zo vermoeiend zijn. Het hiernamaals is helaas niet veel beter. Vraag het dit spook maar! Hij heeft vanalles te doen vannacht in deze hilarische game. Kan jij hem helpen om te leren vliegen, zijn voormalige baas te kwellen, zijn vrouw in het park tegen egels en ninja's te beschermen en zijn eerste stand-up optreden te overleven?

 • Mope.io
  Spelen
  Mope.io
  21902 keer gespeeld

  Overleef jij dit leuke io-spel? Help dit schattige muisje op weg terwijl hij voedsel en water verzamelt. Kun jij hem beschermen tegen andere knaagdieren zodat hij groot en sterk kan worden?

 • Smash Hit
  Spelen
  Smash Hit
  2246 keer gespeeld

  Hoe lang blijf jij in beweging in dit mysterieuze laboratorium? Gebruik de krachtbollen om alles op je pad uit elkaar te laten knallen in dit 3D actiespel. Houd de meter bij terwijl je zoveel mogelijk driehoeken en vierkanten vernietigt.

 • 3D draak: stad der zonden
  Spelen
  3D draak: stad der zonden
  2566 keer gespeeld

  De Stad der Zonden is de perfecte plaats om de boel eens flink op stelten te zetten. Zou jij er liever doorheen racen in een muscle-car, of de boel onveilig maken op de rug van een dolle draak? Kies het voertuig of het monster uit dat het beste bij je past in deze 3D game vol actie.

 • Battle For the Galaxy
  Spelen
  Battle For the Galaxy
  37340 keer gespeeld

  Wie wint deze epische oorlog om het lot van het sterrenstelsel te bepalen? Leid je strijdkrachten, bouw legerbasissen en vecht om te overleven in dit real-time militair strategiespel.

 • Lordz2.io
  Spelen
  Lordz2.io
  521 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een heer te worden in deze multiplayer en realtime-strategygame? Strijd voor eeuwige roem tegen andere spelers van over de hele wereld. Stel je boogschutters, piekdragers en andere eenheden strategisch op. Ga snel aan het werk want je moet grondstoffen verzamelen, kastelen bouwen en vijanden verpletteren!

 • Santa Snakes
  Spelen
  Santa Snakes
  2033 keer gespeeld

 • Sue's Witch Magic Make Over
  Spelen
  Sue's Witch Magic Make Over
  5248 keer gespeeld

  Gebruik alle toverspullen om een toverdrank te maken die je in Sue verandert.

 • Magoia
  Spelen
  Magoia
  2093 keer gespeeld

  Stap in een magisch rijk vol onvergetelijke personages in dit leuke MMO-spel. Een epische strijd staat op het punt van losbarsten en jij kunt je eigen rijk opbouwen en aanpassen terwijl je intussen het kwaad bestrijd.

 • Creatur.io
  Spelen
  Creatur.io
  575 keer gespeeld

  Jouw diertje is erg schattig en knuffelbaar. Maar hij vecht ook voor zijn leven! Kan jij hem helpen om alle grotere dieren die vastberaden zijn om hem op te vreten te slim af te zijn? Je zal een heleboel eten moeten opsmikkelen en ervoor zorgen dat je diertje groot genoeg wordt om een echte jager te worden in plaats van zelf te worden opgejaagd in deze spannende io-game.

 • Azgard Tower Defense
  Spelen
  Azgard Tower Defense
  1677 keer gespeeld

  Hordes verschrikkelijke wezens bestormen je fantasieland. Zet je magische torens maar vast klaar!

 • Mega Anime Avatar Schepper
  Spelen
  Mega Anime Avatar Schepper
  542 keer gespeeld

  Schep je favoriete anime karakter of verander jezelf in een avatar in dit gloednieuwe en geweldige spel; Mega Anime Avatar Schepper! Toon je creativiteit!

 • Legend of Warships
  Spelen
  Legend of Warships
  104 keer gespeeld

  Verovert jouw vloot de oceanen in je strijd tegen andere gamers van over de hele wereld? Vaag je vijanden van de map en word heer en meester over de zeeën in deze realtime militaire strategiegame. Je staat aan het roer van torpedojagers en slagschepen uit de Tweede Wereldoorlog. Sterkte, commandant!

 • Iron Rage
  Spelen
  Iron Rage
  1906 keer gespeeld

  De strijd woedt voort in dit militaire simulatiespel. Werk samen met Captain Walker en de slimme Emilia Reinhardt en coördineer je troepen. Bestrijd je vijanden met steampunk-robots en carbonietbommen, maar zorg er wel voor dat je je middelen verstand inzet.

 • My Baby Unicorn 2
  Spelen
  My Baby Unicorn 2
  330 keer gespeeld

  Geef dit lieve eenhoorntje een uniek uiterlijk!

 • Mighty Knight 2
  Spelen
  Mighty Knight 2
  8973 keer gespeeld

  De wereld kan jouw zwaard weer goed gebruiken. Te wapen!

 • Handless Millionaire 2
  Spelen
  Handless Millionaire 2
  1589 keer gespeeld

  Je moet toegeven dat de makers van deze dolle online game goed werk hebben verricht. Ze weten duidelijk hoe je een bloedstollend leuke tijd kan beleven! Kan jij stapels cash bij elkaar rapen in deze chaotische gameshow voordat een slecht functionerende guillotine je virtuele handen afhakt?

 • Adam and Eve: Golf
  Spelen
  Adam and Eve: Golf
  847 keer gespeeld

  Adam gaat de middag op zijn favoriete golfbaan besteden in deze knotsgekke sportgame. Het zal er natuurlijk wild aan toegaan! Kan jij de creatieve holbewoner helpen om lavaputten en pissige pterodactyli te vermijden terwijl hij een paar hole-in-ones probeert te scoren?

 • Achilles 2: Origins of a Legend
  Spelen
  Achilles 2: Origins of a Legend
  4548 keer gespeeld

  Betreed samen met deze legendarische Griekse krijger het slagveld en verpletter je tegenstanders.

 • Zingmeerminnen
  Spelen
  Zingmeerminnen
  46 keer gespeeld

  Help deze stijlvolle onderwatermeiden aan geweldige outfits!

 • Trinitas
  Spelen
  Trinitas
  6098 keer gespeeld

  A magical world and a fearsome series of foes await you in this tower defense game.

 • Zwaardvechters aankleden
  Spelen
  Zwaardvechters aankleden
  27 keer gespeeld

  Geef dit duo een vlijmscherpe outfit zodat ze goed voorbereid de strijd in gaan!

 • Virtual Voodoo
  Spelen
  Virtual Voodoo
  406 keer gespeeld

  Heb je je dag niet? Reageer je dan af op deze voodoopop. Sla hem met een stok, prik naalden in zijn hoofd of steek hem in brand in dit griezelige spel. Maak je geen zorgen, hij kan wel tegen een stootje.

 • PatchGirlz
  Spelen
  PatchGirlz
  624 keer gespeeld

  Voor elk lapje stof is wel een plekje te vinden!

 • Google Doodle Halloween
  Spelen
  Google Doodle Halloween
  1349 keer gespeeld

 • Zombie aankleden
  Spelen
  Zombie aankleden
  256 keer gespeeld

  De ondoden willen er altijd goed uitzien voor Halloween!

 • Tijdperk van de binnendringers
  Spelen
  Tijdperk van de binnendringers
  0 keer gespeeld

  Er zijn zojuist vijandige schepen in onze atmosfeer gezien! Ga snel naar de verdedigingstoren en schiet ze neer voordat ze de stad aanvallen. Vaag ze weg en verzamel geld waarmee je tussen de levels in upgrades kunt kopen in dit interstellaire actiespel.

 • Episch aankleedspel
  Spelen
  Episch aankleedspel
  83 keer gespeeld

  Zelfs de dapperste avonturiers zien er graag goed uit! Denk je dat jij deze heldinnen een epische make-over kunt geven? Kies hun uitrusting, hun kapsel en zelfs hun wapens in dit spannende aankleedspel.

 • Heksje aankleden
  Spelen
  Heksje aankleden
  13 keer gespeeld

  Zelfs heksen verkleden zich met Halloween... en hun huisdieren ook!

 • Spaceguard 80
  Spelen
  Spaceguard 80
  207 keer gespeeld

  Het is een en al chaos in dit sterrenstelsel en gemene politici hebben de Federatie overgenomen en niets is veilig meer! Nu moet deze dappere kat de wereld redden. Ga samen met hem op avonturen door het heelal in dit maffe online spel.