Zeemeermin Spelletjes

 • Zeemeerminprinses kussen onder de mistletoe
  Spelen
  Zeemeerminprinses kussen onder de mistletoe
  696 keer gespeeld

  De zeemeerminprinses en haar knappe vriendje willen een romantisch ogenblik onder de mistletoe vieren zonder dat iemand dat ontdekt. Kun je ze helpen een paar kusjes te stelen zonder dat ze worden ontdekt in dit kerstspel voor meisjes?

 • Terug naar school: dag zonder uniform
  Spelen
  Terug naar school: dag zonder uniform
  300 keer gespeeld

  Deze week is de dag zonder uniform en deze vier vriendinnen willen er helemaal klaar voor zijn! Ze staan te trappelen om indruk te maken met hun favoriete stijlen. Help jij ze in dit aankleed- en ontwerpspel om de perfecte looks te maken? Je mag hun kleding, schoenen en zelfs hun accessoires uitkiezen!

 • Prinses zeemeermin: bevalling
  Spelen
  Prinses zeemeermin: bevalling
  381 keer gespeeld

  De prinses gaat bevallen! Ze bevindt zich in het paleis en moet zo snel mogelijk naar het ziekenhuis! Kan jij haar helpen terwijl ze de koninklijke ziekenkoets roept en al haar spulletjes inpakt in deze medische simulatiegame? Je assistentie zal ook nodig zijn in het ziekenhuis.

 • Prinsessen: T-shirts met een boodschap
  Spelen
  Prinsessen: T-shirts met een boodschap
  157 keer gespeeld

  Deze prinses hoopt dat haar geheime liefde vandaag op school het bericht op haar T-shirt opmerkt. Nu willen haar vriendinnen hun eigen T-shirt met een boodschap dragen! Help jij ze om in dit aankleedspel te bepalen welk T-shirt ze moeten aantrekken? Ze willen allemaal een te gekke en inspirerende boodschap laten zien.

 • Prinses: selfie voor de herfst
  Spelen
  Prinses: selfie voor de herfst
  147 keer gespeeld

  De herfst is eindelijk aangebroken en deze drie prinsessen zijn vastberaden om de perfecte selfie voor het jaargetijde te maken. Kun jij ze helpen met het ontwerpen van een paar te gekke outfits? Kies wat fantastische make-up, prachtige truien en andere artikelen die ze kunnen dragen. Zodra je klaar bent, kun je foto's van ze maken onder de bomen van hun lievelingspark.

 • Prinsessen: gekleed voor succes
  Spelen
  Prinsessen: gekleed voor succes
  0 keer gespeeld

  Deze prinses wil er deze week graag op en top uitzien voor een heel belangrijk evenement. Ze staat namelijk op het punt om een modestudio te openen. Help jij haar in dit aankleed- en ontwerpspel om de juiste outfit en een paar fantastische accessoires uit te kiezen?

 • Instafotoprofiel van de zeemeermin
  Spelen
  Instafotoprofiel van de zeemeermin
  131 keer gespeeld

  Deze betoverde prinses is haar pagina op haar favoriete socialmediasite aan het updaten. Kun jij haar helpen in dit online aankleed- en ontwerpspel? Kies verhalen die ze met haar vriendinnen kan delen en vergeet niet om een selfie van haar nieuwste outfit te maken.

 • Prinsessen: imponeer je schoolliefje
  Spelen
  Prinsessen: imponeer je schoolliefje
  199 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn alle drie vastberaden om het hart van hun geheime liefde te veroveren. Help jij ze om de ware liefde te vinden in dit fantastische aankleed- en ontwerpspel? Ze hopen met een paar hele gave outfits en mooie make-up zo aantrekkelijk mogelijk te zijn en een vriendje te krijgen.

 • Zeemeerminnen weer tot leven brengen
  Spelen
  Zeemeerminnen weer tot leven brengen
  241 keer gespeeld

  Deze arme zeemeermin is in levensgevaar! Kan jij deze dokter helpen om haar te redden in deze waanzinnige medische simulatiegame? Hij wacht al op je bij het strand.

 • Lovely Mermaid
  Spelen
  Lovely Mermaid
  29 keer gespeeld

  Dompel jezelf onder in dit waterige liefdesverhaal!

 • Prinsessen-influencers: zomerverhaal
  Spelen
  Prinsessen-influencers: zomerverhaal
  0 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen willen graag populaire influencers worden. Help ze in dit online aankleed- en ontwerpspel om op gang te komen met een paar vlugge make-overs. Welke soorten make-up moeten ze uitproberen? Welke gave outfits zullen ze met al hun nieuwe volgers delen? Het is bijna tijd om een keuze te maken!

 • Zeemeermin: make-upkamer
  Spelen
  Zeemeermin: make-upkamer
  0 keer gespeeld

  Het is een puinhoop in de make-upkamer van deze zeemeermin. Zou jij haar kunnen helpen om de kamer op te ruimen? Ze moet ook wat spulletjes terugvinden die ze is kwijtgeraakt. Hoe snel kun jij alle verborgen voorwerpen vinden?

 • Princess: Bonfire Night
  Spelen
  Princess: Bonfire Night
  0 keer gespeeld

  De avond is perfect voor een gezellig kampvuurtje. De lucht is helder en de vriendinnen van deze prinsessen hebben wel zin in een feestje. Help jij ze in dit aankleedspel om zich klaar te maken? Ze moeten de juiste outfits uitkiezen.

 • Zeemeermin in Tokio
  Spelen
  Zeemeermin in Tokio
  58 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin heeft er altijd van gedroomd om Japan te bezoeken. Nu ze op magische wijze is veranderd in een mens, kan ze erheen vliegen zonder de oceaan over te zwemmen. Welke koffer moet ze meenemen? Help haar beslissen en zorg ervoor dat de koffer niet te zwaar is voor de vlucht voordat ze een outfit voor haar eerste dag in Tokio.

 • IJsjes eten op het verjaardagsfeestje
  Spelen
  IJsjes eten op het verjaardagsfeestje
  0 keer gespeeld

  Het is bijna tijd voor de trendy meid van deze aankleedgame om haar verjaardag te vieren. Kies jij een paar te gekke outfits uit voor haar en haar vriendinnen? Ze zijn van plan om de hele middag overheerlijke ijsjes op te smikkelen. Jij mag kiezen welke smaak ze als eerste uitproberen.

 • Aqua Fashion Style
  Spelen
  Aqua Fashion Style
  16 keer gespeeld

  Kleed deze waterliefhebbende fashionista voor een perfect dagje aan de kust!

 • Girly Summer Patterns
  Spelen
  Girly Summer Patterns
  0 keer gespeeld

  De zomer is aangebroken en deze trendy meiden komen met de nieuwste stijlen voor de dag. Ga met ze mee op zoek naar de perfecte outfits voor een fietstocht, lekker luieren in de tuin en een dolle barbecue.

 • Prinsessen: universiteitsroddel
  Spelen
  Prinsessen: universiteitsroddel
  0 keer gespeeld

  Het gerucht gaat dat een van deze prinsessen het meest modieuze meisje van de universiteit is. Kun jij bepalen welke prinses dat is in dit online aankleed- en ontwerpspel? Kies hun outfit, make-up en accessoires en zorg dat ze er fantastisch uitzien!

 • Magische zeemeermin: naar de kapper
  Spelen
  Magische zeemeermin: naar de kapper
  67 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin wil graag een nieuwe look! Kun jij haar helpen met haar kapsel in dit online make-overspel? Geef haar ook een nieuwe outfit en zorg dat ze er magisch uit komt te zien.

 • Harajuku Japan Fashion
  Spelen
  Harajuku Japan Fashion
  0 keer gespeeld

  Deze trendy prinses en haar vriendinnen zijn net in Tokyo in Japan aangekomen. Ze staan te trappelen om de nieuwste stijlen te checken in Harajuku, het beroemde modedistrict van de stad. Ga dus met ze mee shoppen en probeer allerlei te gekke outfits uit in dit online aankleedspel.

 • Mermaid Barista: Latte Art
  Spelen
  Mermaid Barista: Latte Art
  11 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin went nog aan haar nieuwe leven op het land. Ze heeft net een nieuw baantje als barista in een koffiezaak. Help jij haar om al haar klanten te serveren in dit bedrijfssimulatiespel? Ze moet caffè americano's en latte's voorbereiden en kiezen welke versieringen ze in de schuim doet. Met de blaadjes, poesjes, beertjes en nog veel meer kan ze er een waar kunstwerk van maken!

 • Koffiezaak van de zeemeermin
  Spelen
  Koffiezaak van de zeemeermin
  0 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin woont nu op het droge en ze is haar eigen koffiezaakje begonnen. Kun jij haar helpen met de voorbereidingen voor de openingsdag in dit schattige simulatiespel? Kies de drankjes voor het menu, zoek de beste ingrediënten en nog veel meer.

 • Princesses: Chilling at the Pool
  Spelen
  Princesses: Chilling at the Pool
  0 keer gespeeld

  De zon schijnt, de vogeltjes zingen, en deze drie prinsessen maken zich klaar voor een ontspannend middagje aan hun favoriete zwembad. Maar welke badpakken moeten ze aantrekken? Help jij ze in dit ankleed- en ontwerpspel om zich voor te bereiden op een middagje ultieme ontspanning?

 • Princesses: Favorite Brands Shopping
  Spelen
  Princesses: Favorite Brands Shopping
  0 keer gespeeld

  Het is bijna tijd voor deze prinsessen om in de boetiekjes van dit te gekke winkelcentrum op zoek te gaan naar een paar van hun lievelingsmerken. Help jij ze om allerlei gave outfits, make-up en accessoires te vinden in dit online shop- en aankleedspel?

 • Blondie op bezoek bij zeemeermin
  Spelen
  Blondie op bezoek bij zeemeermin
  0 keer gespeeld

  Het is tijd dat deze meid haar beste vriendin een bezoekje brengt. Maar ze heeft één probleem: het is een zeemeermin! Kan jij haar in deze aankleedgame helpen om zich klaar te maken voor een betoverende onderzeese reis? Als eerste moet ze waterbestendige make-up opdoen!

 • Prinsessen: hete zomerdagen
  Spelen
  Prinsessen: hete zomerdagen
  0 keer gespeeld

  Bij heet weer passen hete stijlen! Help deze drie modebewuste meiden om de zomerhitte te lijf te gaan in deze zomerse aankleedgame. Ze gaan lekker ontspannen bij hun favoriete zwembad, dus ze hebben de perfecte outfits nodig.

 • Meerminprinses: gouden look
  Spelen
  Meerminprinses: gouden look
  291 keer gespeeld

  Deze prinses ziet er schitterend uit in goud. Nou, in gouden patronen en stof, bedoelen we! Kun jij haar helpen met het kiezen van een paar outfits en schattige make-up waarmee ze schittert in dit online verkleedspel voor meiden?

 • Lekker shoppen met de meiden
  Spelen
  Lekker shoppen met de meiden
  18 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze trendy meiden om de kledingwinkels onveilig te maken. Ga met ze mee op zoek naar een paar te gekke nieuwe stijlen in hun favoriete winkels en boetiekjes. Help ze om allerlei gave kleding, accessoires en nog veel meer uit te kiezen!

 • Ontwerp een zeemeerminnenkat
  Spelen
  Ontwerp een zeemeerminnenkat
  215 keer gespeeld

  Deze magische katjes leven in de zee en ze zijn op zoek naar een nieuwe vriendin. Kan jij er eentje voor hen maken in deze betoverende designgame? Je kan uitkiezen wat voor haarkleur ze krijgt, wat voor strikje ze moet dragen en nog veel meer.

 • Meermin met humeurwisselingen
  Spelen
  Meermin met humeurwisselingen
  15 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin is de laatste tijd een beetje humeurig. Kan jij haar een beetje opvrolijken in deze grappige en knotsgekke online game? Help met allerlei leuke activiteiten om haar humeur te verbeteren.

 • Prinsessen: muziekpodium
  Spelen
  Prinsessen: muziekpodium
  33 keer gespeeld

  Het is bijna tijd voor deze rockende prinsessen om het podium onveilig te maken in deze online aankleedgame. Kun jij ze alle zes helpen om een gave outfit uit te kiezen voordat hun volgende show van start gaat?

 • Zeemeerminprinses: avondje stappen
  Spelen
  Zeemeerminprinses: avondje stappen
  35 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin probeert nog steeds aan haar nieuwe leven op het land te wennen. Ze heeft geen flauw idee wat ze moet aantrekken voordat ze haar huis verlaat en allerlei leuke avonduitjes gaat beleven. Kan jij haar helpen om wat coole kleding uit te kiezen in deze online aankleedgame?

 • Manager van een dolfinarium
  Spelen
  Manager van een dolfinarium
  119 keer gespeeld

  Laat de bezoekers genieten van deze prachtige orka's en dolfijnen!

 • Ellie & de zeemeermin: ruimtefashionista
  Spelen
  Ellie & de zeemeermin: ruimtefashionista
  175 keer gespeeld

  Ellie en een van haar beste vriendinnen, een magische prinses, verkennen een heel universum vol mode! Ok, het is misschien niet zo heel groot, maar er zijn tientallen futuristische rokjes, shirtjes, make-up en nog veel meer artikelen te vinden. Kan jij ze helpen om een paar stijlen die in de hele ruimte de show zullen stelen te ontwerpen?

 • Zeemeerminprinses: meisjes/jongensachtig
  Spelen
  Zeemeerminprinses: meisjes/jongensachtig
  380 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin probeert een paar coole stijlen uit nu ze op het land woont. Ga met maar mee op zoek naar een paar nieuwe outfits die echt haar persoonlijkheid weergeven. Ze wil er een die fantastisch is voor een elegant avondje stappen en een andere die haar ambitieuze en moedige kant laat zien. Kan jij haar helpen kiezen wat ze aan moet trekken in dit aankleedspel?

 • Verjaardagsfeest van een zeemeermin
  Spelen
  Verjaardagsfeest van een zeemeermin
  50 keer gespeeld

  Deze meerminprinses en haar vrienden vieren haar verjaardag en jij moet ze helpen om de perfecte locatie uit te zoeken. Kies mooie outfits uit, open cadeautjes, geniet van muziek en overheerlijke taart en maak een paar selfies.