• Zeemeerminprinses kussen onder de mistletoe
  Spelen
  Zeemeerminprinses kussen onder de mistletoe
  597 keer gespeeld

  De zeemeerminprinses en haar knappe vriendje willen een romantisch ogenblik onder de mistletoe vieren zonder dat iemand dat ontdekt. Kun je ze helpen een paar kusjes te stelen zonder dat ze worden ontdekt in dit kerstspel voor meisjes?

 • Make-up salon voor zeemeerminnen
  Spelen
  Make-up salon voor zeemeerminnen
  558 keer gespeeld

  Deze twee zeemeerminnen willen graag nieuwe make-up uit te proberen. Daarom gaan ze naar een onderzeese salon die gespecialiseerd is in lippenstift, oogschaduw en nog veel meer. Kan jij ze helpen om te beslissen wat ze het beste als eerste kunnen uitproberen in dit online make-overspel voor meisjes?

 • Verliefde zeemeermin
  Spelen
  Verliefde zeemeermin
  414 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin viert haar verjaardag met de liefde van haar leven. Kun jij ze helpen om zich voor te bereiden voor een magische avond in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden?

 • Zwemmen met dolfijnen
  Spelen
  Zwemmen met dolfijnen
  402 keer gespeeld

  Deze zeemeermin wil er extra leuk uitzien voor een middagje vol avonturen met haar dolfijnenvriendje. Wat moet ze aan?

 • Zeemeerminprinses: meisjes/jongensachtig
  Spelen
  Zeemeerminprinses: meisjes/jongensachtig
  380 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin probeert een paar coole stijlen uit nu ze op het land woont. Ga met maar mee op zoek naar een paar nieuwe outfits die echt haar persoonlijkheid weergeven. Ze wil er een die fantastisch is voor een elegant avondje stappen en een andere die haar ambitieuze en moedige kant laat zien. Kan jij haar helpen kiezen wat ze aan moet trekken in dit aankleedspel?

 • Meerminprinses: gouden look
  Spelen
  Meerminprinses: gouden look
  291 keer gespeeld

  Deze prinses ziet er schitterend uit in goud. Nou, in gouden patronen en stof, bedoelen we! Kun jij haar helpen met het kiezen van een paar outfits en schattige make-up waarmee ze schittert in dit online verkleedspel voor meiden?

 • Blondie in zeemeerminnenmode
  Spelen
  Blondie in zeemeerminnenmode
  282 keer gespeeld

  Zelfs zeemeerminnen zijn dol op de laatste trends! Kan jij Blondie helpen om een frisse nieuwe look te ontwerpen waarmee ze als een vis in het water is maar ook op het droge terecht kan? Ze kan jouw advies wel gebruiken in deze make-overgame voor meiden. Ontwerp een nieuwe outfit voor Blondie, help haar met haar make-up en kies een waanzinnige haarstijl uit!

 • Meerminprinsessen modeshow
  Spelen
  Meerminprinsessen modeshow
  273 keer gespeeld

  Deze prinsessen maken zich op voor een onvergetelijke modeshow. Help ze om hun jurken en coole accessoires uit te kiezen in dit superleuke aankleedspel.

 • Huis van de Zeemeermin
  Spelen
  Huis van de Zeemeermin
  236 keer gespeeld

  Maak een huis in het water voor deze zeemeermin!

 • Prinses zeemeermin: bevalling
  Spelen
  Prinses zeemeermin: bevalling
  232 keer gespeeld

  De prinses gaat bevallen! Ze bevindt zich in het paleis en moet zo snel mogelijk naar het ziekenhuis! Kan jij haar helpen terwijl ze de koninklijke ziekenkoets roept en al haar spulletjes inpakt in deze medische simulatiegame? Je assistentie zal ook nodig zijn in het ziekenhuis.

 • Ontwerp een zeemeerminnenkat
  Spelen
  Ontwerp een zeemeerminnenkat
  215 keer gespeeld

  Deze magische katjes leven in de zee en ze zijn op zoek naar een nieuwe vriendin. Kan jij er eentje voor hen maken in deze betoverende designgame? Je kan uitkiezen wat voor haarkleur ze krijgt, wat voor strikje ze moet dragen en nog veel meer.

 • Ellie: fee vs. zeemeermin vs. prinses
  Spelen
  Ellie: fee vs. zeemeermin vs. prinses
  206 keer gespeeld

  Ellie probeert drie verschillende en erg betoverende kostuums uit. Zou ze er gekleed als fee niet fantastisch uitzien? Wat dacht je van een zeemeerminnen- of prinsessenkostuum? Doe met haar mee terwijl ze haar favoriete outfit probeert te bepalen in deze magische aankleedgame voor meiden.

 • Prinsessen: meerminnenfeest
  Spelen
  Prinsessen: meerminnenfeest
  178 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen leven in de zee. Ze willen een feest geven, maar het dreigt helemaal in de soep te lopen! Een schildpad heeft de oorbellen van een van de prinsessen gestolen en alle versieringen liggen verspreid door de grot. Kun jij ze een handje helpen in dit online spel voor meiden?

 • Ellie & de zeemeermin: ruimtefashionista
  Spelen
  Ellie & de zeemeermin: ruimtefashionista
  175 keer gespeeld

  Ellie en een van haar beste vriendinnen, een magische prinses, verkennen een heel universum vol mode! Ok, het is misschien niet zo heel groot, maar er zijn tientallen futuristische rokjes, shirtjes, make-up en nog veel meer artikelen te vinden. Kan jij ze helpen om een paar stijlen die in de hele ruimte de show zullen stelen te ontwerpen?

 • Mermaid Princesses
  Spelen
  Mermaid Princesses
  127 keer gespeeld

  Deze onderwaterprinsessen zijn op zoek naar een nieuwe outfit. Welke zullen ze eerst eens proberen?

 • Manager van een dolfinarium
  Spelen
  Manager van een dolfinarium
  119 keer gespeeld

  Laat de bezoekers genieten van deze prachtige orka's en dolfijnen!

 • Zeemeerminnen weer tot leven brengen
  Spelen
  Zeemeerminnen weer tot leven brengen
  86 keer gespeeld

  Deze arme zeemeermin is in levensgevaar! Kan jij deze dokter helpen om haar te redden in deze waanzinnige medische simulatiegame? Hij wacht al op je bij het strand.

 • Zeemeermin Decoreren
  Spelen
  Zeemeermin Decoreren
  77 keer gespeeld

  Richt deze leefomgeving van de zeemeerminnen zo leuk mogelijk in.

 • Instafotoprofiel van de zeemeermin
  Spelen
  Instafotoprofiel van de zeemeermin
  68 keer gespeeld

  Deze betoverde prinses is haar pagina op haar favoriete socialmediasite aan het updaten. Kun jij haar helpen in dit online aankleed- en ontwerpspel? Kies verhalen die ze met haar vriendinnen kan delen en vergeet niet om een selfie van haar nieuwste outfit te maken.

 • Zeemeermin in Tokio
  Spelen
  Zeemeermin in Tokio
  58 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin heeft er altijd van gedroomd om Japan te bezoeken. Nu ze op magische wijze is veranderd in een mens, kan ze erheen vliegen zonder de oceaan over te zwemmen. Welke koffer moet ze meenemen? Help haar beslissen en zorg ervoor dat de koffer niet te zwaar is voor de vlucht voordat ze een outfit voor haar eerste dag in Tokio.

 • Zeemeermin Aankleden
  Spelen
  Zeemeermin Aankleden
  57 keer gespeeld

  Deze zeemeermin heeft een nieuwe bikini nodig, Kun jij haar helpen?

 • Meermin: fashionista het hele jaar door
  Spelen
  Meermin: fashionista het hele jaar door
  57 keer gespeeld

  Zelfs zeemeerminnen zijn dol op de nieuwste mode. Daarom verzamelt deze meermin elke maand speciale rokken, accessoires en meer in dit leuke en fantastische aankleedspelletje. Ze kan zich goed aanpassen in haar nieuwe leven op het land als mens. Vergezel haar terwijl ze 12 schattige outfits ontwerpt die haar jaar super stijlvol maken.

 • Zeemeermin Zee Decoreren
  Spelen
  Zeemeermin Zee Decoreren
  56 keer gespeeld

  Versier het onderwaterhuis van deze zeemeermin.

 • Prinses zeemeermin: huidarts
  Spelen
  Prinses zeemeermin: huidarts
  54 keer gespeeld

  Deze arme prinses heeft te kampen met vreselijke eczeem en andere huidproblemen! Laten we haar snel naar de dokter brengen in deze online medische game. Kan jij haar helpen om snel weer de oude te worden?

 • Verjaardagsfeest van een zeemeermin
  Spelen
  Verjaardagsfeest van een zeemeermin
  50 keer gespeeld

  Deze meerminprinses en haar vrienden vieren haar verjaardag en jij moet ze helpen om de perfecte locatie uit te zoeken. Kies mooie outfits uit, open cadeautjes, geniet van muziek en overheerlijke taart en maak een paar selfies.

 • Zeemeerminprinses: avondje stappen
  Spelen
  Zeemeerminprinses: avondje stappen
  35 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin probeert nog steeds aan haar nieuwe leven op het land te wennen. Ze heeft geen flauw idee wat ze moet aantrekken voordat ze haar huis verlaat en allerlei leuke avonduitjes gaat beleven. Kan jij haar helpen om wat coole kleding uit te kiezen in deze online aankleedgame?

 • Lovely Mermaid
  Spelen
  Lovely Mermaid
  29 keer gespeeld

  Dompel jezelf onder in dit waterige liefdesverhaal!

 • Pop Aankleden 4
  Spelen
  Pop Aankleden 4
  13 keer gespeeld

  Kleed deze pop als een engel, zeemeermin of gewoon als leuk meisje.

 • Zeemeermin: make-upkamer
  Spelen
  Zeemeermin: make-upkamer
  0 keer gespeeld

  Het is een puinhoop in de make-upkamer van deze zeemeermin. Zou jij haar kunnen helpen om de kamer op te ruimen? Ze moet ook wat spulletjes terugvinden die ze is kwijtgeraakt. Hoe snel kun jij alle verborgen voorwerpen vinden?

 • Blondie op bezoek bij zeemeermin
  Spelen
  Blondie op bezoek bij zeemeermin
  0 keer gespeeld

  Het is tijd dat deze meid haar beste vriendin een bezoekje brengt. Maar ze heeft één probleem: het is een zeemeermin! Kan jij haar in deze aankleedgame helpen om zich klaar te maken voor een betoverende onderzeese reis? Als eerste moet ze waterbestendige make-up opdoen!

 • Koffiezaak van de zeemeermin
  Spelen
  Koffiezaak van de zeemeermin
  0 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin woont nu op het droge en ze is haar eigen koffiezaakje begonnen. Kun jij haar helpen met de voorbereidingen voor de openingsdag in dit schattige simulatiespel? Kies de drankjes voor het menu, zoek de beste ingrediënten en nog veel meer.

 • Meermin met humeurwisselingen
  Spelen
  Meermin met humeurwisselingen
  0 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin is de laatste tijd een beetje humeurig. Kan jij haar een beetje opvrolijken in deze grappige en knotsgekke online game? Help met allerlei leuke activiteiten om haar humeur te verbeteren.

 • Prinsessen: muziekpodium
  Spelen
  Prinsessen: muziekpodium
  0 keer gespeeld

  Het is bijna tijd voor deze rockende prinsessen om het podium onveilig te maken in deze online aankleedgame. Kun jij ze alle zes helpen om een gave outfit uit te kiezen voordat hun volgende show van start gaat?

 • Prinsessen: hete zomerdagen
  Spelen
  Prinsessen: hete zomerdagen
  0 keer gespeeld

  Bij heet weer passen hete stijlen! Help deze drie modebewuste meiden om de zomerhitte te lijf te gaan in deze zomerse aankleedgame. Ze gaan lekker ontspannen bij hun favoriete zwembad, dus ze hebben de perfecte outfits nodig.