Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Mermaids Tail Rush

Zet koers richting de zee voor een ongewone race in Mermaids Tail Rush. Haal jij het in elk level van dit actiespelletje tot de eindstreep?

Je werkt samen met een zeemeermin die vastbesloten is om haar staart langer te maken. Gelukkig zijn er een heleboel magische garnalen die haar zullen helpen haar doel te bereiken in dit uitdagende racespelletje. Onderweg moet ze echter gevaarlijke zaagbladen en andere obstakels ontwijken.

Hoe speel je Mermaids Tail Rush?

Help een zeemeermin om verschillende gevaren te vermijden terwijl ze probeert de lengte van haar staart te vergroten in dit vaardigheidspelletje. Elke kleurrijke garnaal die ze eet, zal haar staart langer maken, maar de staart moet een bepaalde grootte bereiken tegen de tijd dat ze de finish in elk level bereikt.

Spelbediening

  • BEWEEG DE MUIS om te zeemeermin te besturen.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer unieke online spelletjes? Zo ja, bekijk deze dan eens. 

  1. Bridal Race 3D
  2. Super Heels
  3. Arrow Challenge
  4. Hair Challenge Online