• Echte bloemenmanicure
  Spelen
  Echte bloemenmanicure
  113 keer gespeeld

  Het is weer een drukke dag in deze nagelsalon. Je eerste klant van vandaag heeft haar handen echt verwaarloosd. Kan jij ze een snelle manicure geven in deze online make-overgame? Je zal de huid moeten hydrateren voordat je de nagels lakt en een grappig bloemenontwerp aanbrengt.

 • Kunstige nagels
  Spelen
  Kunstige nagels
  108 keer gespeeld

  Laat je verbeelding de vrije loop en experimenteer met de verschillende soorten nagellak in deze prachtige nagelsalon. Vergeet alleen niet om je klanten eerst een manicure te geven in dit online make-overspel.

 • Handhuiddokter
  Spelen
  Handhuiddokter
  2225 keer gespeeld

  Alle patiënten in deze online medische simulator hebben een ernstig handprobleem. Zou jij ze kunnen helpen? Ze hebben een paar zalfjes nodig en misschien zelfs een manicure!

 • Nageldokter
  Spelen
  Nageldokter
  8112 keer gespeeld

  De voeten in dit medische spelletje zijn er niet al te best aan toe. Ga naar de operatiekamer en kijk wat je eraan kunt doen! Met jouw hulp zijn ze vast zo weer helemaal in orde.

 • Manicure Salon
  Spelen
  Manicure Salon
  590 keer gespeeld
 • Prinsessen: nagelexperts
  Spelen
  Prinsessen: nagelexperts
  0 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn dol op manicures. Kun jij ervoor zorgen dat ze echte nagelexperts worden in dit online make-overspel? Ze willen allerlei coole stijlen ontwerpen voor hun vriendinnen.

 • Schoenen ontwerpen
  Spelen
  Schoenen ontwerpen
  86 keer gespeeld

  Deze designer is druk bezig met allerlei projecten en ze kan je hulp goed gebruiken. Kom naar haar studio en ontwerp de coolste schoenen in dit online designspel. En vergeet ook de sokken niet!

 • Make-Up Artist
  Spelen
  Make-Up Artist
  391 keer gespeeld

  Pak je borsteltje, je kwastje en je schaar en lak de nagels, verf de wimpers en knip het haar!

 • Blondie Bruiloftstress
  Spelen
  Blondie Bruiloftstress
  781 keer gespeeld

  Deze jonge bruid wil dat alles perfect is voor haar bruiloft. Ze kan echt wel wat hulp gebruiken. Ga je met haar shoppen en met haar een geweldige jurk, mooie make-up en accessoires uitzoeken in dit bruidsjurkspel? Je kunt haar zelfs helpen met een snelle manicure.

 • Be Fashionable Nail Designer
  Spelen
  Be Fashionable Nail Designer
  688 keer gespeeld
 • Beauty: nieuwe meid op school
  Spelen
  Beauty: nieuwe meid op school
  73 keer gespeeld

  Beauty is naar een nieuwe stad verhuisd. Nog even en ze gaat voor het eerst naar school. Help jij haar om indruk te maken met haar kleding in deze online make-overgame? Samen met haar vriendin Aura ontwerpt ze een paar te gekke stijlen.

 • Een nieuw begin: van treurig naar top
  Spelen
  Een nieuw begin: van treurig naar top
  1230 keer gespeeld

  Dit arme meisje is gedumpt door haar vriendje en nu zit ze in de put. Kun jij haar opvrolijken in dit online make-overspel? Droog haar tranen en zorg dat ze er weer fantastisch uit komt te zien.

 • Een manicure voor de IJskoningin
  Spelen
  Een manicure voor de IJskoningin
  38 keer gespeeld

  De nagels van IJskoningin zien er behoorlijk onverzorgd uit. Ze heeft dringend een 10-vingerige make-over nodig in dit leuke nagelsalonspel! Voeg er daarna als finishing touch nog wat vorstelijke blingbling aan toe.

 • Droomnagels
  Spelen
  Droomnagels
  80 keer gespeeld

  Wil jij ook droomnagels hebben? Probeer dan deze mooie kleuren en patronen eens. Je kunt zelfs een tatoeage op je hand zetten. Voor een manicure draai jij je hand niet om, toch?

 • Nagels
  Spelen
  Nagels
  554 keer gespeeld

  Altijd al manicuurster willen worden? Dan is dit je kans. Probeer de mooiste patronen, nagelontwerpen, versieringen en kleuren uit. Kun jij zorgen dat de nagels van dit meisje er perfect uitzien?

 • Prinsessen, schitterende bruidsmeisjes
  Spelen
  Prinsessen, schitterende bruidsmeisjes
  73 keer gespeeld

  Een van de beste vriendinnen van deze trendy prinsessen stapt in het huwelijksbootje. Voor de grote dag heeft ze hen gevraagd om hun eigen bruidsmeisjesoutfits uit te zoeken. Kan jij ze in aankleedgame helpen om een paar prachtige rokken, wat schitterende make-up en nog veel meer mooie dingen uit te zoeken?

 • Miranda Manicure
  Spelen
  Miranda Manicure
  129 keer gespeeld

  Knip, vijl en verzorg deze nagels en geef ze daarna een mooi kleurtje.

 • De nagels van Miss Diamant
  Spelen
  De nagels van Miss Diamant
  332 keer gespeeld

  Als je aan een schoonheidswedstrijd meedoet, moeten zelfs je nagels er perfect uitzien.

 • Vaders dagje in de spa
  Spelen
  Vaders dagje in de spa
  25 keer gespeeld

  Ook vaders genieten van een dagje in de spa. De dochter van deze vader trakteert hem op een luxe spadag in haar favoriete kuuroord. Help hem om heerlijk te ontspannen met een lekkere gezichtsmassage en meer.

 • Audrey: schoonheidssalon
  Spelen
  Audrey: schoonheidssalon
  119 keer gespeeld

  Audrey is op zoek naar een compleet nieuwe stijl. Kan jij haar een bezoekje brengen in de schoonheidssalon voor een complete make-over in deze online game? Je kan haar helpen om een nieuwe haarstijl te kiezen, allerlei mooie make-up uitproberen en ook haar nagels doen natuurlijk!

 • Voorbereiden op een danswedstrijd
  Spelen
  Voorbereiden op een danswedstrijd
  65 keer gespeeld

  Deze drie meiden bereiden zich voor op een heel belangrijke danswedstrijd in dit aankleedspel. Ze hebben je hulp nodig bij het kiezen van de juiste nagellak, hun kleding op orde te krijgen en nog veel meer!

 • IJskoningin nagelsalon
  Spelen
  IJskoningin nagelsalon
  165 keer gespeeld

  Het je een paar minuutjes om de IJskoningin te helpen om de perfecte look voor haar nagels te creeren? Kies uit geweldige kleuren, ontwerpen en stickers voor haar nagels voordat je haar een snelle pedicurebehandeling geeft.

 • Monsterlijke nagelsalon
  Spelen
  Monsterlijke nagelsalon
  14 keer gespeeld
 • Monster manicure
  Spelen
  Monster manicure
  2631 keer gespeeld

  Deze vier griezels hebben de laatste tijd hun uiterlijk flink laten verslonzen. Dus ze zijn toe aan monsterlijke manicure. Kun jij hun voeten verzorgen in dit leuke spel voor meisjes?

 • Salon Nails 2
  Spelen
  Salon Nails 2
  89 keer gespeeld

  Kies de kleuren, vormen en accessoires en zorg dat de nagels van dit meisje er weer fantastisch uitzien.

 • Schoonheidssalon
  Spelen
  Schoonheidssalon
  71 keer gespeeld

  Vanmiddag gaat het druk worden in deze luxe salon. Denk je dat je een handje kan helpen? Je kunt beginnen door je eerste klant een ontspannende schoonheidsbehandeling te geven in dit online simulatiespel.

 • Mooie nagels
  Spelen
  Mooie nagels
  275 keer gespeeld

  Kies uit de talloze kleuren en patronen om de handen zo te versieren als jij wilt.

 • Fashion Girl Outdoor Activities
  Spelen
  Fashion Girl Outdoor Activities
  242 keer gespeeld

  This stylish teen wants to enjoy a relaxing afternoon in the park. Can you make sure that she has everything she’ll need? Join her while she chooses an outfit and plenty of yummy foods to take with her in this online game for girls.

 • Audrey's glamour nagelsalon
  Spelen
  Audrey's glamour nagelsalon
  329 keer gespeeld

  Audrey kan vanmiddag wel een handje hulp gebruiken in haar nagelsalon. Heb jij even tijd? Ze heeft een klant die een nieuwe manicuur met biologische vochtinbrengende crème wil uitproberen. Kan jij haar handen een snelle schoonheidsbehandeling geven voordat je bepaalt hoe je haar nagels gaat versieren in deze online game voor meiden?

 • Ice Princess: Nails Spa
  Spelen
  Ice Princess: Nails Spa
  15 keer gespeeld
 • Prinsessen: nieuwe vriendinnen ontmoeten
  Spelen
  Prinsessen: nieuwe vriendinnen ontmoeten
  0 keer gespeeld

  Deze prinsessen staan op het punt om naar hun nieuwe vriendinnen te gaan en wat leuks te gaan doen. Help jij ze om hun nagels te lakken en een paar gave outfits uit te kiezen in deze online aankleed- en make-overgame? Jouw modetips komen goed van pas!

 • Flowerpower-nagels
  Spelen
  Flowerpower-nagels
  12 keer gespeeld

  Deze modieuze meiden willen een groovy make-over. Kun jij de perfecte hippiestijl voor ze samenstellen in dit online spel? Vergeet ook niet om hun nagels te doen.

 • Zwangere diva: modeblad
  Spelen
  Zwangere diva: modeblad
  38 keer gespeeld

  Deze hippe moeder is in verwachting en een populair blad wil een artikel over haar schrijven. Help haar aan een snelle manicure voordat ze een mooie outfit uitkiest en de voorkant van het blad ontwerpt in dit online spel voor meiden.

 • Pedicure na enkeloperatie
  Spelen
  Pedicure na enkeloperatie
  22 keer gespeeld

  Deze arme meid heeft haar enkel gebroken tijdens het voetballen. Help haar weer op de been met mooie nagels!

 • Eilandprinses: mooie tropische bloemen
  Spelen
  Eilandprinses: mooie tropische bloemen
  25 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze prinses om haar stijl een opkikker te geven in deze online make-overgame. Ze wil graag meer bloemen en felle kleuren aan haar outfits toevoegen. Kan jij haar helpen om een paar coole looks te ontwerpen, haar nagels te doen en nog veel meer?

 • Natalie's nagelsalon
  Spelen
  Natalie's nagelsalon
  0 keer gespeeld

  Je kunt uit allerlei verschillende stijlen kiezen in deze betoverende nagelsalon. Kun jij Natalie helpen met het uitkiezen van nagellak in dit make-overspel? Ze kan wel een manicure gebruiken!