Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Zombs.io

Duik in een episch gevecht voor overleving in Zombs.io! Je moet je goud beschermen en een geweldige basis bouwen om het tegen de ondoden op te nemen.

Verzamel grondstoffen zoals hout en steen terwijl de zon nog schijnt in dit fantastische gevecht. Maar je zult snel moeten werken. Zodra het donker is, worden de zombies pas echt hongerig en bijterig in dit  .io-spelletje!

Concentreer je op het bouwen van de sterkst mogelijke basis terwijl je zo lang mogelijk stand probeert te houden tegen de venijnige monsters. Er zijn ook een heleboel coole wapens en torens die je kunt bouwen met alle grondstoffen die je verzamelt. Vecht terug tegen een leger van ondoden met torens, bommen en een heleboel pijlen!

Hoe speel je Zombs.io?

Jouw doel is zo lang mogelijk te overleven terwijl jij en de andere spelers snel grondstoffen verzamelen en basissen bouwen. Leef jij langer dan de tegenstander en haal je het tot de top van het klassement? 

Soortgelijke spelletjes

Dit zijn nog een paar online multiplayerspelletjes om uit te proberen! 

  1. LordZ.io
  2. Surviv.io
  3. Worms.Zone

Kan ik Zombs.io op de mobiel spelen?

Ja! Speel het gevecht op je favoriete mobiele apparaat door het spelletje via Google Play of de Apple App Store te downloaden.

Wie is de maker?

Zombs.io is gemaakt door End Game.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!