Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Uitbraak uit de gevangenis 2

In Money Movers 2 zijn de twee broers al lang uit de gevangenis ontsnapt met dank aan hun sluwe trucjes en goede samenwerking. Ze hebben zelfs nog wat geld weten te stelen! Maar nu zit hun vader ook in de bajes, en die wil natuurlijk ook de vrijheid tegemoet. Help de broers in te breken bij het zwaarbewaakte cellencomplex om hun vader te bevrijden. Kun jij ze allemaal helpen vrij te komen?

Je kunt dit coöp-spel alleen spelen of het toetsenbord delen om met z’n tweeën de dief uit te hangen.

Hoe speel je Money Movers 2?

Beweeg de twee broers in elk level door het platform-doolhof heen en help ze met hun uitbraak uit de gevangenis in het populaire spel Money Movers. Je begint met vrij makkelijke sprongen, en je kunt daarnaast knoppen gebruiken om deuren te openen. Al vrij snel merk je echter dat je je tussen laserstralen en beveiligingscamera’s moet manoeuvreren. Sommige bewegingen kunnen alleen door een specifiek personage uitgevoerd worden, dus kijk goed en plan vooruit!

Ben je klaar voor het tweede deel van Money Movers?

Spelbesturing

  • WASD voor het ene personage
  • Pijltjestoetsen voor het andere personage

Meer spelletjes zoals Money Movers

Dit Money Movers spel maakt deel uit van een spelserie. Je kunt de andere spelletjes hier vinden:

Als je nog meer games zoekt die je met twee spelers kunt spelen, kijk dan vooral tussen onze Fireboy & Watergirl spelletjes (Vuurjongen & Watermeisje). We hebben ook nog andere puzzel spelletjes en 2-player spellen.

Wie heeft Money Movers gemaakt?

Dit spel is gemaakt door Agame.

Wanneer is Money Movers uitgebracht?

Deze coöp-platformer is in november 2017 uitgekomen.