Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Money Movers 3

Hoe speel je Money Movers 3?

Snel! De twee broers proberen uit de gevangenis te ontsnappen! Maar niet voordat ze die grote zakken geld te pakken krijgen. Wacht eens even… Je hebt dit al eens meegemaakt, maar dan van de andere kant - de rollen zijn omgedraaid! In Money Movers 3 speel je als de gevangenisbewaker en zijn trouwe hond. Vang de dieven voordat ze zich uit de voeten kunnen maken met de buit!

Beweeg de bewaker en zijn hond door de gangen van het platform-doolhof en leid ze naar de rovers toe. Je begint met vrij makkelijke sprongen, en je kunt daarnaast knoppen gebruiken om deuren te openen. Al vrij moet je echter goed kijken waar je loopt. Sommige bewegingen kunnen namelijk alleen gemaakt worden door specifieke personages. Plan dus goed vooruit en werk samen om elk level te voltooien.

Speel dit spel alleen en bestuur twee personages tegelijk, of speel met een vriend en werk samen om de slechteriken te vangen. Veel succes!

Spelbesturing

  • WASD voor het ene personage
  • Pijltjestoetsen voor het andere personage

Meer spelletjes zoals Money Movers

Dit Money Movers spel maakt deel uit van een spelserie. Je kunt de andere spelletjes hier vinden:

Als je nog meer spelletjes zoekt die je samen kunt spelen, kijk dan vooral tussen onze Fireboy & Watergirl spelletjes. We hebben ook nog andere puzzel spelletjes en 2-player spellen.

Wie heeft Money Movers gemaakt?

Dit coop-puzzelspel is ontwikkeld door Agame.

Wanneer is Money Movers 1 uitgekomen?

Dit spel is voor het eerst uitgebracht in november 2017.