Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Balls Race

Schiet je een weg door tal van tegenstanders en ontwijk allerlei barrières in Balls Race! Kun jij je een weg banen naar de overwinning in dit spannende online spelletje?

Jij bent aan zet in dit 3D-racespelletje! Neem de controle over een grote bal en sjees over een aantal lastige racebanen. Ze zijn omzoomd met gevaarlijke obstakels en je moet de randen zien te vermijden.

Eén fout en je ligt uit de competitie, maar je kunt munten verdienen voor elke race die je voltooit. Verzamel deze en ruil ze in voor nog coolere ballen met schattige dieren en andere geweldige ontwerpen.

Hoe speel je Ball Race?

Pas op voor de randen en verschillende barrières terwijl je probeert de finishlijn te bereiken die aan het einde van elk level op je wacht in dit balspelletje. Haalt jouw bal als eerste de finish?

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de bal naar links of rechts te laten gaan.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar geweldige gratis online spelletjes om uit te proberen

  1. Helix Jump
  2. Bubble Game 3: Deluxe
  3. Ball Surfer 3D
  4. Atari Pong

Wie is de maker?

Balls Race is gemaakt door Ubisoft.