Voodoo Spelletjes

 • Happy Glass 2
  Spelen
  Happy Glass 2
  25694 keer gespeeld

  Houd jij deze grappige glazen tevreden in dit uitdagende puzzelspel? Met de drie verschillende spelmodussen blijf je uren aan de gang. Probeer de glazen precies tot de lijn te vullen of om te draaien en op de juiste plek te krijgen. Je hebt snelle reflexen en scherpe ogen nodig om alle levels uit te spelen!

  Happy Glass 2 is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Helix Jump Advanced
  Spelen
  Helix Jump Advanced
  6393 keer gespeeld

  Hoelang kan jij deze klodders verf beschermen? Leid ze zorgvuldig door alle torens van deze intense actiegame. Grijp onderweg power-ups die je zullen helpen om alle obstakels die tussen hen en veiligheid staan uit de weg te ruimen.

 • Tenkyu-bal balanceren
  Spelen
  Tenkyu-bal balanceren
  18420 keer gespeeld

  Kun jij de bal naar het gaatje laten rollen in de uitdagende levels van dit 3D-puzzelspel? Draai en kantel het platform om de bal de juiste kant op te laten gaan.

 • Puzzel rol spat!
  Spelen
  Puzzel rol spat!
  3898 keer gespeeld

  Deze verfklodders moeten over elke centimeter van deze doolhoven rollen. Kan jij ze in deze ruimtelijke puzzelgame helpen om al die afstand af te leggen zonder dat ze uit elkaar spatten?

 • Crowd City
  Spelen
  Crowd City
  9334 keer gespeeld

  In deze 3D multiplayer online game wordt het duidelijk een drukke boel! Hoeveel volgers kan jij trekken terwijl je een woedende menigte probeert te vormen? Je kan zelfs volgers van andere spelers stelen terwijl je alles op alles zet om de eerste plaats te bereiken. Krijg jij de grootste groep volgers voordat de tijd op is?

 • Kleuren
  Spelen
  Kleuren
  8526 keer gespeeld

  In deze actiegame gaat de bal niet op één, maar op een heleboel botsritten. Kan jij hem helpen om door alles te knallen wat in zijn weg staat en de finish van elk level te bereiken? Hij moet door enorme kegels, lange rijen blokken en nog veel meer beuken.

 • Vuurballen
  Spelen
  Vuurballen
  20257 keer gespeeld

  Deze draaiende torens vernietigen zichzelf niet! Spring achter het stuur van deze tank en knal ze overhoop in deze 3D actiegame. Maar pas op dat je de bewegende barrières niet raakt voordat je begint met schieten.

  Fire Balls is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Helix Jump 2
  Spelen
  Helix Jump 2
  35115 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij de inktbal in beweging in dit vervolg op de spannende puzzelgame? Draai de toren rond en zorg ervoor dat hij de gevaarlijke rode platforms ontwijkt.

  Helix Jump 2 is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  18835 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.

 • Spiral Jump 3D
  Spelen
  Spiral Jump 3D
  1484 keer gespeeld

  Op deze trap die wel oneindig lijkt, staan op verschillende plekken basketbalringen voor je klaar. Kun jij de bal erin krijgen terwijl je de top probeert te bereiken in dit 3D actiespel? Terwijl je de trap opgaat, zal de bal opspringen en stuiteren. Vergeet niet om tijdens dit vreemde en spannende avontuur ook sterren te verzamelen.

 • Paper.Io
  Spelen
  Paper.Io
  6986 keer gespeeld

  Ben jij de andere spelers te slim af? Bouw paden en zones en laat je tegenstanders ertegenaan botsen in dit unieke io-spel. Blijf wel op je hoede want als je er zelf tegenaan loopt, explodeer je!

 • Balls Rotate
  Spelen
  Balls Rotate
  1979 keer gespeeld

  In deze puzzelgame kun je je helemaal verliezen! Krijg jij alle ballen in de pijpen van alle veertig uitdagende levels? Draai de doolhoven rond totdat alle ballen eruit zijn.

 • Paper.io 2
  Spelen
  Paper.io 2
  7860 keer gespeeld

  Hoelang hou jij het vol in dit verslavende multiplayerspel? Je doel? Verover zoveel mogelijk gebied voordat een andere speler tegen je aan botst. Kom jij als overwinnaar uit de strijd of worden je veroveringsdromen wreed verstoord?

 • Diepe val 3D
  Spelen
  Diepe val 3D
  687 keer gespeeld

  Kan jij in deze online actiegame de bal helemaal laten afdalen tot aan de onderkant van de torens? Dat hangt helemaal af van jou talenten en reflexen. Ga snel te werk om te voorkomen dat de bal wordt vernietigd door een van de barrières.

 • Roller Splat
  Spelen
  Roller Splat
  467 keer gespeeld

  Deze magische bal rolt door een aantal doolhoven. Elk vakje moet met verf worden bedekt. Kan jij ervoor zorgen dat er geen ongeverfd plekje overblijft in deze maffe en meesterlijke puzzelgame?

 • Helix ballensprong
  Spelen
  Helix ballensprong
  3591 keer gespeeld

  Hoever kan jij al deze balletjes verf langs de helix laten afdalen? Draai en keer de structuren terwijl je de gekleurde platforms probeert te vermijden. Hou verder de handige power-ups in de gaten in deze intense online game.

 • Hyper helixsprong
  Spelen
  Hyper helixsprong
  298 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij voorkomen dat deze klodder verf uit elkaar spat in deze 3D actiegame? Probeer hem langs alle obstakels te manoeuvreren terwijl hij de torens een voor een afdaalt.

 • Twist hit 2
  Spelen
  Twist hit 2
  163 keer gespeeld

  Dit vreemde schepsel beschikt over de capaciteit om met één keer spugen hele bomen te laten groeien! Kan jij hem in deze wilde actiegame helpen om met zijn bizarre krachten een volledig bos te creëren? Hij zal de barrières moeten vermijden terwijl hij met elke boom aan de slag gaat.

 • Perfecte uitvoering
  Spelen
  Perfecte uitvoering
  681 keer gespeeld

  Kan jij de hindernisbanen van deze knotsgekke 3D actiegame allemaal perfect uitvoeren? Ontwijk de barrières en verzamel onderweg de ballen. Aan het einde van elk level moet je ze allemaal in het putje zien te krijgen.

 • Ballenbotsing 3D
  Spelen
  Ballenbotsing 3D
  522 keer gespeeld

  Hoe ver schop jij het in deze 3D actiegame? Stuur je bal over deze gevaarlijke baan die is bezaaid met blokkades. Je kan er meestal doorheen knallen, maar pas op! Als je bal een van de gekleurde blokkades raakt, is het game over!

 • Twisty Road
  Spelen
  Twisty Road
  579 keer gespeeld

  Kun jij de knikker naar de finish leiden in dit intense 3D-racespel? Rol over een parcours vol obstakels en bochten, ontwijk de scherpe punten en probeer zo ver mogelijk te komen!

 • Kleurenexplosie 3D
  Spelen
  Kleurenexplosie 3D
  0 keer gespeeld

  Kijk of jij alle levels kunt voltooien in dit ouderwetse actiespel. Je bal kan zich een weg boren door alle obstakels met dezelfde kleur, maar als hij een andere kleur raakt, ontploft hij.

 • Spookachtige helixsprong
  Spelen
  Spookachtige helixsprong
  134 keer gespeeld

  Dit mysterieuze wezen is vastberaden om de bodem van elke toren te bereiken. Kan jij hem helpen om zijn spookachtige missie te voltooien in deze 3D actiegame? Hij kan door sommige obstakels op zijn pad knallen, maar andere moet hij vermijden omdat ze levensgevaarlijk zijn.

 • Ballengekte met rugby.io
  Spelen
  Ballengekte met rugby.io
  102 keer gespeeld

  Kan jouw team in deze sportgame touch-down na touch-down scoren? Sprint met de bal onder je arm naar het eindgebied terwijl je andere spelers ontwijkt. Je hebt nog nooit eerder zo'n rugby-uitdaging gespeeld!

 • Slang vs. blokken
  Spelen
  Slang vs. blokken
  55 keer gespeeld

  Er staat deze slang een lange reis te wachten en de enige manier om te overleven is door lang te blijven. Help hem om veel krachtbolletjes te eten zodat zijn schubben zo dik worden dat ze tegen een stootje kunnen.

 • Helix jump-kleur
  Spelen
  Helix jump-kleur
  1285 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij deze verfklodder in beweging houden in deze supersnelle actiegame? Laat hem langs de toren en voorbij alle kleurrijke platformen bewegen.

 • Touwtje rond
  Spelen
  Touwtje rond
  0 keer gespeeld

  In dit uitdagende puzzelspel kun je maar een beperkte hoeveelheid touw gebruiken. Kun jij het om de houten paaltjes winden? Wikkel zorgvuldigd elk koord om de paaltjes en zorg ervoor dat je geen centimer verspilt!