Оntwerp Spellen

 • World Craft 2
  Spelen
  World Craft 2
  48078 keer gespeeld

  Er staan je volledige werelden te wachten in deze actie-designgame. In een spontaan gegenereerde map kun je een enorme strijd op leven en dood aangaan of je kan er zelf een ontwerpen. Maar hoe lang hou jij het uit? Je zal het tegen beestachtige monsters moeten opnemen en je eigen onderdak bouwen om een paar lange nachten te kunnen overleven. Om je honger te stillen zul je op diertjes moeten jagen.

 • World Crafts
  Spelen
  World Crafts
  5310 keer gespeeld

  In deze online game ga je volledig op in een wonderlijke 3D wereld. Je kan hem verbouwen, aanpassen en er echt jouw eigen wereld van maken! Laat je fantasie de vrije loop!

 • Grindcraft Remasterized
  Spelen
  Grindcraft Remasterized
  11503 keer gespeeld

  In deze waanzinnige simulatiegame kan je allerlei objecten, soldaten en nog veel meer dingen maken. Manage je grondstoffen en bouw gloednieuwe werelden.

 • Bouwen en vervaardigen
  Spelen
  Bouwen en vervaardigen
  3921 keer gespeeld

  In deze online game kan je een hele wereld opbouwen, vervaardigen en aanpassen. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je alle verschillende gereedschappen, landschappen en andere features probeert.

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  156865 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Pixelbouwsels
  Spelen
  Pixelbouwsels
  1563 keer gespeeld

  Bouw een heel koninkrijk in dit magische bouwsimulatiespel. Ga op ontdekkingstocht, laat je verbeelding de vrije loop en gebruik de coole tools en voorwerpen om waanzinnige bouwwerken te maken.

 • Blokkenwereld
  Spelen
  Blokkenwereld
  2790 keer gespeeld

  In deze verkenningsgame ga je volledig op in een enorme 3D wereld. Je kan hem zelfs aanpassen met allerlei gave items en andere features. Probeer zo lang mogelijk te overleven in de survivalmodus of proef van nog meer verkenvrijheid in de vrije-spelmodus.

 • Exploration Lite: Mining
  Spelen
  Exploration Lite: Mining
  75 keer gespeeld

  Verwoest de blokken en ga op zoek naar de schatten in dit Minecraft-achtige spelletje.

 • Pixelsoldaat
  Spelen
  Pixelsoldaat
  982 keer gespeeld

  Deze ultrageheime legerbasis wordt aangevallen door zombies en ander gespuis. Kun jij ze één voor één elimineren in dit waanzinnige actiespel? Pak dan je moker en je shotgun en ga aan de slag!

 • Pixel Road Taxi Depot
  Spelen
  Pixel Road Taxi Depot
  3177 keer gespeeld

  Het is heel rustig bij deze taxicentrale en daarom hebben de eigenaren je hulp nodig om het bedrijf weer te laten opbloeien. Probeer wat geld in te zamelen voor de centrale zodat het weer wat drukker en succesvoller wordt in dit 3D-auto simulatiespel.

 • Pixelsurvival
  Spelen
  Pixelsurvival
  855 keer gespeeld

  Hoelang kun jij in leven blijven in dit 3D-schietspel? Kruip in de huid van een politieagent, een boer, een zakenman of een sportief meisje en maak je vijanden onschadelijk. Vergeet niet om de wapens, munitie en handige power-ups (zoals frietjes) te verzamelen.

 • Jack Smith
  Spelen
  Jack Smith
  49895 keer gespeeld

  Wie kunnen de prinses redden? Een ezel en zijn harige hulpje natuurlijk!

 • Crazysteve.io
  Spelen
  Crazysteve.io
  1383 keer gespeeld

  Deze io-game is knotsgek en schittert met zijn retrographics! Daag andere spelers van over de hele wereld uit terwijl je vuurballen en TNT naar hun kop smijt! Ook moet je veel harten en ruiten verzamelen als er je langer dan een paar minuten in leven wil blijven.

 • My Block World
  Spelen
  My Block World
  5876 keer gespeeld

  In dit spel stap je in een virtuele wereld, geïnspireerd op Minecraft. Kun jij deze wereld aanpassen en bruisender maken met een collectie van unieke mensen, dieren en allerlei andere leuke dingen?

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 4
  5361 keer gespeeld

  Het gaat er apocalyptisch aan toe in dit first person schietspel. Neem het op tegen spelers uit de hele wereld en jaag op soldaten en hongerige monsters. Denk eerst goed na over je wapenkeuze voordat je helemaal losgaat!

 • Pixel Warfare 5
  Spelen
  Pixel Warfare 5
  15667 keer gespeeld

  Ben je klaar voor ouderwetse actie? Kies een kamer, pak je wapens en schiet je tegenstanders aan flarden in dit uitdagende schietspel voor meerdere spelers.

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 5
  7140 keer gespeeld

  Ga de strijd weer aan in dit 3D-actiespel. Neem het op tegen spelers van over de hele wereld, zoek naar wapens en zorg dat je niet wordt geraakt. Er zijn ook allerlei coole gevechtsarena's waar je uit kunt kiezen.

 • Arcuz
  Spelen
  Arcuz
  188 keer gespeeld

  Oproep aan alle jonge helden: wie bevrijdt Arcuz van de monsters die het bezetten?

 • Terraria Online
  Spelen
  Terraria Online
  5646 keer gespeeld

  Het koninkrijk is verwoest en alle bewoners zijn opgesloten. Waar wacht je nog op? Red ze!

 • Zombiecraft.io
  Spelen
  Zombiecraft.io
  1974 keer gespeeld

  You can fight zombies while playing as a doctor, a farmer, a salaryman or another crazy character in this 3D io game. Eliminate the undead in the single player mode or battle alongside players from around the world.

 • Military Wars 3D Multiplayer
  Spelen
  Military Wars 3D Multiplayer
  2017 keer gespeeld

  Ga de strijd aan in dit superleuke 3D online schietspelletje voor meerdere spelers. Kies een team en schakel zoveel mogelijk vijandelijke eenheden uit om te winnen!

 • Cartoon Strike
  Spelen
  Cartoon Strike
  10531 keer gespeeld

  Patrouileer havens of probeer je tegenstanders te verslaan in een woestijn in dit multiplayer actiespel. Kies een regio en speelkamer uit voordat je de volgende strijd aangaat.

 • Block Story
  Spelen
  Block Story
  658 keer gespeeld

  Denk je dat jij de gevaren in deze mysterieuze wereld vol blokken het hoofd kunt bieden?

 • Pixel Gun Apocalypse
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse
  1529 keer gespeeld

  Vecht jij aan de kant van de goeden of van de slechteriken? Waarom probeer je het niet allebei in dit ouderwetse 3D-actiespel?

 • Scuba
  Spelen
  Scuba
  44 keer gespeeld

  Deze astronaut is gecrasht op een vreemde planeet. Kun jij hem helpen met het repareren van zijn ruimteschip?

 • Pixel Wizard Adventure
  Spelen
  Pixel Wizard Adventure
  39 keer gespeeld

  De magische wereld van deze tovenaar wordt aangevallen door boosaardige monsters. Hoog tijd om ze een lesje te leren!

 • Loch Ness Water Skiing
  Spelen
  Loch Ness Water Skiing
  148 keer gespeeld

  Pak je waterski's maar vast uit de kast, want het is tijd om het water op te gaan! Denk je dat jij het legendarische monster kunt vinden?

 • Pixelheld
  Spelen
  Pixelheld
  14 keer gespeeld

  Een jonge wetenschapper als superheld? Dat moet wel een stripboekenheld zijn! Ga naar de superheldenschool en gebruik je superkrachten om de onschuldige mensen te redden. Slaag jij voor je superheldenexamen? Misschien houden je zwakke kanten je wel tegen... Ontdek je geheime identiteit in Pixelheld!

 • Pixelkrachten
  Spelen
  Pixelkrachten
  244 keer gespeeld

  In deze 3D multiplayer schietgame met gave retrographics kies je eerst je personage voordat je de actie induikt. Ontwijk vijandelijke kogels terwijl je naar vette wapens zoekt en de vijand een voor een uitschakelt.

 • Squaddroyale.io
  Spelen
  Squaddroyale.io
  377 keer gespeeld

  Hoe lang overleef jij dit compleet gestoorde gevecht tot het einde? Neem het op tegen spelers van over de hele wereld in deze 3D multiplayer actiegame. Zoek dekking en verzamel te gekke wapens waarmee je ze een voor een aan stukken schiet!

 • Waanzinnige wagens
  Spelen
  Waanzinnige wagens
  19 keer gespeeld

  Maak gebruik van de zwaartekracht en andere natuurwetten om deze verraderlijke circuits op te lossen.

 • Zombiecraft
  Spelen
  Zombiecraft
  41 keer gespeeld

  Kun jij al deze zombies in de pan hakken?

 • Alle kratten nog aan toe
  Spelen
  Alle kratten nog aan toe
  180 keer gespeeld

  De vechters in dit actiespel willen je uitdagen voor een episch duel. Vecht als boogschutter of soldaat tegen de computer of tegen je vrienden. Je moet goed mikken om de omvallende kratten te omzeilen die je aanvallen tegenhouden.

 • Exocraft.io
  Spelen
  Exocraft.io
  464 keer gespeeld

  Het universum is klaar voor overname in deze enorme io-game! Verzamel krachtige edelstenen en beroof een paar wrakken terwijl je de knallen van vijandige vechters vermijdt. Als ze je lastig vallen, vernietig ze dan gewoon met een paar van je drones.

 • Adventure Craft
  Spelen
  Adventure Craft
  774 keer gespeeld

  Ga samen met deze mijnwerker op zoek naar kostbare edelstenen. Kun jij hem helpen om alle stenen en andere natuurlijke grondstoffen te koppelen in dit kostelijke avonturenspel?

 • Baby Abby: plezierige ontwerpdag
  Spelen
  Baby Abby: plezierige ontwerpdag
  0 keer gespeeld

  Abby geniet met haar nieuwste ontwerpprojecten van een plezierige middag. Kun jij haar helpen terwijl ze aan een paar nieuwe ontwerpen voor haar outfits, rugtas en nog veel meert werkt?