Moeilijke Spellen

 • Wolf Simulator: Wild Animals 3D
  Spelen
  Wolf Simulator: Wild Animals 3D
  2492 keer gespeeld

  Het leven is zwaar voor deze wolf. Gelukkig zijn er boerderijen in de buurt waar het wemelt van de smakelijke hapjes. Verzamel de munten en het vlees voor je pups en probeer zo lang mogelijk in leven te blijven in dit 3D-simulatiespel.

 • Grindcraft Remasterized
  Spelen
  Grindcraft Remasterized
  10892 keer gespeeld

  In deze waanzinnige simulatiegame kan je allerlei objecten, soldaten en nog veel meer dingen maken. Manage je grondstoffen en bouw gloednieuwe werelden.

 • Parkour Go 2
  Spelen
  Parkour Go 2
  1085 keer gespeeld

  Deze stad is jouw speeltuin! Spring, spring en klim je een weg over de allerhoogste gebouwen in deze te gekke online game. Als je ooit de spanning van parkour hebt willen ervaren zonder een been te breken, grijp dan nu je kans!

 • Vex 4
  Spelen
  Vex 4
  28927 keer gespeeld

  Welkom terug bij een van 's wereld meest dolle doolhoven. Kan jij alle checkpoints bereiken in deze epic actiegame? Pas goed op voor bewegende platforms, bodemloze putten en nog veel meer!

 • Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spelen
  Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  3828 keer gespeeld

  Al deze beroemde videomemes en tv-shows zullen niet weten wat ze overkomt als Troll Face ineens verschijnt! Ga met de beruchte prankster mee terwijl hij en zijn vrienden een paar van je favoriete personages tergen in deze hilarische online game. Kan jij alle puzzels oplossen en de wilde en gekke uitdagingen die op je staan te wachten overwinnen?

 • The Worlds Hardest Game
  Spelen
  The Worlds Hardest Game
  216 keer gespeeld

  Het allermoeilijkste spel allertijden? Kom er zelf maar achter...

 • Stuiterdunk
  Spelen
  Stuiterdunk
  4451 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij de bal in basket krijgen in dit uitdagende sportspel? Het is moeilijker dan het lijkt, want je mag alleen je unieke stuiterworp gebruiken en driepunters zijn niet toegestaan!

 • Extreme Car Stunt 3D
  Spelen
  Extreme Car Stunt 3D
  1490 keer gespeeld

  You can be as extreme as you want to be in this 3D driving game. Jump behind the wheel of an awesome vehicle and get ready to perform all sorts of cool stunts. You can drive a rally car, a muscle car, or a cop car. Ever better, each one is indestructible!

 • Legpuzzel: zomer
  Spelen
  Legpuzzel: zomer
  1075 keer gespeeld

  Zelfs als het buiten niet zo lekker weer is, kan je deze zomer nog steeds veel plezier beleven met deze puzzelgame. Geniet van prachtige fotos' van bloemen, zonsondergangen en meer terwijl je elk stuk op zijn plek legt.

 • Met harde banden de berg op
  Spelen
  Met harde banden de berg op
  1617 keer gespeeld

  De parcours in de levels van deze autorijgame liggen bezaaid met waanzinnige objecten. Kruip achter het stuur van een monstertruck en scheur over zeecontainers, oude schoolbussen en nog veel meer. Haal jij de eindstreep of maak je een fatale fout waardoor je truck explodeert? Ontdek het zelf!

 • Combineren tot 2048
  Spelen
  Combineren tot 2048
  2330 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het vol in deze intense wiskunde- en puzzelgame? Probeer zoveel mogelijk genummerde blokken in het raster te persen terwijl ze langzaam optellen tot 2048. Als je geen ruimte meer over hebt, is het game over!

 • Epische autorace
  Spelen
  Epische autorace
  216 keer gespeeld

  Denk je dat jij de finish kunt bereiken in dit te gekke online racespel? Neem het op tegen de snelste coureurs en scheur door een verlaten woestijnlandschap. Voer de meest waanzinnige stunts uit en vergeet niet om je auto te upgraden.

 • 3D kubuspuzzel
  Spelen
  3D kubuspuzzel
  3183 keer gespeeld

  De 3D-combinatiepuzzel die zo razend populair was in de jaren '80 is weer helemaal terug! Hoe snel kan jij alle gekleurde kubussen met elkaar matchen in deze uitdagende online game?

 • Kawairun 2
  Spelen
  Kawairun 2
  7107 keer gespeeld

  Spring, rol, zweef, ren en baan je een weg naar de finish!

 • ScaryMaze.io
  Spelen
  ScaryMaze.io
  1302 keer gespeeld

  Kun jij dit blokje door het doolhof leiden zonder de muren te raken? Wees voorzichtig, want dit spel is enger dan je denkt...

 • Stickman Hook
  Spelen
  Stickman Hook
  9779 keer gespeeld

  Ga met deze stokjesman mee op een hoogvliegend avontuur! Kan jij hem veilig houden terwijl hij rondzwaait met behulp van zijn ontzettende gave haak?

 • 2048: cupcake
  Spelen
  2048: cupcake
  677 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze superlekkere cupcakes met elkaar combineren? Met elke zet komen er meer cupcakes bij in dit uitdagende puzzelspel waar je je vingers bij aflikt.

 • Stom sterven: Zany's ziekenhuis
  Spelen
  Stom sterven: Zany's ziekenhuis
  1063 keer gespeeld

  Kun jij uitvogelen wat er met deze rare wezentjes aan de hand is in dit medische simulatiespel? Sommige patiënten hebben niet alleen trompetten, maar zelfs hele bowlingballen ingeslikt!

 • De onmogelijke quiz
  Spelen
  De onmogelijke quiz
  1637 keer gespeeld

  Beantwoord alle vragen om de quiz te voltooien. Dat klinkt heel eenvoudig, maar is het dat ook?

 • 2048
  Spelen
  2048
  2609 keer gespeeld

  Deze getallenpuzzel lijkt zo simpel, maar schijn bedriegt! Kun jij hem oplossen?

 • Endless Lake
  Spelen
  Endless Lake
  18031 keer gespeeld

  Kun jij dit meer oversteken zonder er in te vallen? Probeer tijdens elke ronde je tijd te verbeteren. Je kunt dit leuke spelletje nu gratis spelen!

 • Het avontuur van Isaac
  Spelen
  Het avontuur van Isaac
  744 keer gespeeld

  Isaac heeft een rotdag. Zijn moeder is gek geworden. En o ja, er zitten ook monsters onder zijn bed...

 • Couch 2048
  Spelen
  Couch 2048
  237 keer gespeeld

  Het regent kussens in dit doldwaze mobiele spel. Elk kussen heeft een nummer. Zoek gelijke kussens bij elkaar om een paar reuzenkussens te vormen.

 • Meat Boy
  Spelen
  Meat Boy
  62 keer gespeeld

  Het is een gevaarlijke wereld als je een jongetje van vlees bent...

 • The Impossible Quiz 2
  Spelen
  The Impossible Quiz 2
  892 keer gespeeld

  Dit is de onmogelijke quiz... en die heet niet voor niets zo!

 • Give Up 2
  Spelen
  Give Up 2
  152 keer gespeeld

  Je zult dit gevaarlijke complex nooit levend verlaten. Geef het nu maar vast op...

 • Epic Boss Fighter 2
  Spelen
  Epic Boss Fighter 2
  268 keer gespeeld

  Je krijgt ook nooit rust! Daar komt weer een nieuwe bende gigantische monsters aan!

 • Whack the Serial Killer
  Spelen
  Whack the Serial Killer
  544 keer gespeeld

  Dit stadje wordt geterroriseerd door een gewelddadige seriemoordenaar. Hij heeft net het vriendje van dit arme meisje vermoord en haar vastgebonden in zijn geheime schuilplaats. Gelukkig liggen er overal dodelijke wapens. Kun jij haar bevrijden en hem een lesje leren in dit spannende point-and-click-spel? Er zijn 20 verschillende manieren waarop ze hem voor eens en voor altijd kan uitschakelen.

 • Stuiterlicht
  Spelen
  Stuiterlicht
  33 keer gespeeld

  Voorkom dat dit stuiterende lichtje in het niets verdwijnt. Zorg dat het lichtje op de bewegende groene blokken terechtkomt en stel je reactievermogen op de proef in dit leuke arcadespelletje.

 • Maffe machines
  Spelen
  Maffe machines
  77 keer gespeeld

  Het is weer een prachtige dag in dit hemelse koninkrijk van deze waanzinnige actiegame. Helaas is een leger maffe machines vastberaden om alle steden te vernietigen! Het is nu aan jou en je vliegende beukmachine om ze af te maken. Tussen je gevechten met kettingzaagcopters en zwevende kanonnen kan je jouw voertuig upgraden met nog vettere wapens en features.

 • Biggetjeshel
  Spelen
  Biggetjeshel
  41 keer gespeeld

  Sommige biggetjes gaan naar de markt en sommige biggetjes gaan naar huis. Helaas is dit biggetje in het hiernamaals beland! Kan jij haar helpen om terug naar het land der levenden te komen in deze knotsgekke avonturengame? Ze moet op haar bizarre reis tientallen drankjes verzamelen en allerlei vijanden uit de weg gaan.

 • Blockout
  Spelen
  Blockout
  21 keer gespeeld

  Geluk speelt geen enkele rol, voor dit spel heb je je hersens nodig!

 • Blitzbreker
  Spelen
  Blitzbreker
  245 keer gespeeld

  Ontwijk valstrikken, verzamel sleutels en munten en probeer de uitgang van de levels te bereiken in het uitdagende spel Blitzbreker! Hoe sneller je bent, hoe beter!

 • Voetbalkampioen 2018
  Spelen
  Voetbalkampioen 2018
  418 keer gespeeld

  Deze kleine wolf is vastbesloten om zijn voetbalteam naar het wereldkampioenschap aan te voeren. Maar hij zal jouw hulp hard nodig hebben in deze grappige sportgame. Kan jij hem helpen om op precies het juiste moment tegen de bal te trappen terwijl hij over het veld rent?

 • Touwslingeraar
  Spelen
  Touwslingeraar
  1089 keer gespeeld

  Slinger en vlieg over de daken van deze epische steden. Hoe ver kun jij komen?

 • Stuitervloer
  Spelen
  Stuitervloer
  195 keer gespeeld

  Een paar dieven maken de boel onveilig in deze populaire nachtclub en het is aan jou om ze te vangen voordat iedereen op de dansvloer hysterisch wordt! Kan jij ze buitenschoppen voordat ze van drie van je klanten kunnen stelen? Je zult naar aanwijzingen speuren en goed opletten of je de schuldige ziet.