Moeilijke Spellen

 • Wolf Simulator: Wild Animals 3D
  Spelen
  Wolf Simulator: Wild Animals 3D
  3389 keer gespeeld

  Het leven is zwaar voor deze wolf. Gelukkig zijn er boerderijen in de buurt waar het wemelt van de smakelijke hapjes. Verzamel de munten en het vlees voor je pups en probeer zo lang mogelijk in leven te blijven in dit 3D-simulatiespel.

 • Grindcraft Remasterized
  Spelen
  Grindcraft Remasterized
  12781 keer gespeeld

  In deze waanzinnige simulatiegame kan je allerlei objecten, soldaten en nog veel meer dingen maken. Manage je grondstoffen en bouw gloednieuwe werelden.

 • Combineren tot 2048
  Spelen
  Combineren tot 2048
  2725 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het vol in deze intense wiskunde- en puzzelgame? Probeer zoveel mogelijk genummerde blokken in het raster te persen terwijl ze langzaam optellen tot 2048. Als je geen ruimte meer over hebt, is het game over!

 • Vex 4
  Spelen
  Vex 4
  31919 keer gespeeld

  Welkom terug bij een van 's wereld meest dolle doolhoven. Kan jij alle checkpoints bereiken in deze epic actiegame? Pas goed op voor bewegende platforms, bodemloze putten en nog veel meer!

 • 3D kubuspuzzel
  Spelen
  3D kubuspuzzel
  3440 keer gespeeld

  De 3D-combinatiepuzzel die zo razend populair was in de jaren '80 is weer helemaal terug! Hoe snel kan jij alle gekleurde kubussen met elkaar matchen in deze uitdagende online game?

 • Trollface Quest: USA 2
  Spelen
  Trollface Quest: USA 2
  725 keer gespeeld

  Het is tijd voor een fantastische nieuwe roadtrip door Amerika! Sluit je aan bij 's werelds beroemdste grappenmaker en zijn vrienden in Trollface Quest: USA 2.

  Op wie zal Trollface het dit keer voorzien hebben als hij terugkeert naar het land van de vrijheid? Je weet maar nooit wie zijn volgende slachtoffer wordt in dit grappige richt- en klikspelletje. Misschien wel voormalige presidenten, beroemdheden, of zelfs het Vrijheidsbeeld! 

  Dol op de grappen en grollen in Trollface Quest-spelletjes? Probeer dan ook eens het originele Trollface Quest: USA Adventure samen met Trollface Quest: Horror 2

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om aanwijzingen en oplossingen in elk scenario te zoeken. 
  • KLIK MET LINKS om ze te kiezen.

   

 • Extreme Car Stunt 3D
  Spelen
  Extreme Car Stunt 3D
  1595 keer gespeeld

  You can be as extreme as you want to be in this 3D driving game. Jump behind the wheel of an awesome vehicle and get ready to perform all sorts of cool stunts. You can drive a rally car, a muscle car, or a cop car. Ever better, each one is indestructible!

 • 2048: cupcake
  Spelen
  2048: cupcake
  716 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze superlekkere cupcakes met elkaar combineren? Met elke zet komen er meer cupcakes bij in dit uitdagende puzzelspel waar je je vingers bij aflikt.

 • Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spelen
  Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  4168 keer gespeeld

  Al deze beroemde videomemes en tv-shows zullen niet weten wat ze overkomt als Troll Face ineens verschijnt! Ga met de beruchte prankster mee terwijl hij en zijn vrienden een paar van je favoriete personages tergen in deze hilarische online game. Kan jij alle puzzels oplossen en de wilde en gekke uitdagingen die op je staan te wachten overwinnen?

 • Eenhoorn 2048
  Spelen
  Eenhoorn 2048
  2796 keer gespeeld

  Hoeveel magische dieren heb je nodig om een eenhoorn te krijgen? Ontrafel het geheim in dit doldwaze puzzelspel. Koppel kippen, varkens, apen en meer dieren tot je een betoverend rijpaard hebt gecreëerd.

 • Golf solitaire
  Spelen
  Golf solitaire
  327 keer gespeeld

  Kan jij je draai vinden in dit online kaartspel? Probeer zo snel mogelijk alle kaarten met elkaar te matchen. Als je vast komt te zitten kan je op de hintknop klikken.

 • Parkour Go 2
  Spelen
  Parkour Go 2
  1497 keer gespeeld

  Deze stad is jouw speeltuin! Spring, spring en klim je een weg over de allerhoogste gebouwen in deze te gekke online game. Als je ooit de spanning van parkour hebt willen ervaren zonder een been te breken, grijp dan nu je kans!

 • Stickman Hook
  Spelen
  Stickman Hook
  10416 keer gespeeld

  Ga met deze stokjesman mee op een hoogvliegend avontuur! Kan jij hem veilig houden terwijl hij rondzwaait met behulp van zijn ontzettende gave haak?

 • Met harde banden de berg op
  Spelen
  Met harde banden de berg op
  2070 keer gespeeld

  De parcours in de levels van deze autorijgame liggen bezaaid met waanzinnige objecten. Kruip achter het stuur van een monstertruck en scheur over zeecontainers, oude schoolbussen en nog veel meer. Haal jij de eindstreep of maak je een fatale fout waardoor je truck explodeert? Ontdek het zelf!

 • Epische autorace
  Spelen
  Epische autorace
  270 keer gespeeld

  Denk je dat jij de finish kunt bereiken in dit te gekke online racespel? Neem het op tegen de snelste coureurs en scheur door een verlaten woestijnlandschap. Voer de meest waanzinnige stunts uit en vergeet niet om je auto te upgraden.

 • Stom sterven: Zany's ziekenhuis
  Spelen
  Stom sterven: Zany's ziekenhuis
  1063 keer gespeeld

  Kun jij uitvogelen wat er met deze rare wezentjes aan de hand is in dit medische simulatiespel? Sommige patiënten hebben niet alleen trompetten, maar zelfs hele bowlingballen ingeslikt!

 • Stuiterdunk
  Spelen
  Stuiterdunk
  4695 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij de bal in basket krijgen in dit uitdagende sportspel? Het is moeilijker dan het lijkt, want je mag alleen je unieke stuiterworp gebruiken en driepunters zijn niet toegestaan!

 • Endless Lake
  Spelen
  Endless Lake
  18154 keer gespeeld

  Kun jij dit meer oversteken zonder er in te vallen? Probeer tijdens elke ronde je tijd te verbeteren. Je kunt dit leuke spelletje nu gratis spelen!

 • ScaryMaze.io
  Spelen
  ScaryMaze.io
  1357 keer gespeeld

  Kun jij dit blokje door het doolhof leiden zonder de muren te raken? Wees voorzichtig, want dit spel is enger dan je denkt...

 • The Worlds Hardest Game
  Spelen
  The Worlds Hardest Game
  216 keer gespeeld

  Het allermoeilijkste spel allertijden? Kom er zelf maar achter...

 • 2048
  Spelen
  2048
  2609 keer gespeeld

  Deze getallenpuzzel lijkt zo simpel, maar schijn bedriegt! Kun jij hem oplossen?

 • Echt mahjong
  Spelen
  Echt mahjong
  724 keer gespeeld

  Deze online versie van het populaire bordspel is een echte uitdaging. Hou de tijd in de gaten en probeer alle stenenparen zo snel mogelijk te vinden.

 • De show moet doorgaan
  Spelen
  De show moet doorgaan
  910 keer gespeeld

  Marwin is een populaire televisiepresentator en hij is op zoek naar een nieuwe assistent. Denk jij dat jij de uitdaging aan kan in deze verborgen objectengame? Als je er klaar voor bent, moet je alle verloren objecten vinden die in zijn studio op je liggen te wachten.

 • 3D truck-parkeersimulator
  Spelen
  3D truck-parkeersimulator
  22 keer gespeeld

  Als je dacht dat auto's parkeren een uitdaging was, zet je dan schrap voor deze reeks trucks! Kun jij de enorme vrachtwagens in dit wilde 3D autorijspel in een paar piepkleine plekjes persen? Verdien een berg cash en koop tussen twee levels verschillende soorten trucks. Oh ja, nog een ding: je moet ze heelhuids voorbij een hindernisbaan op futuristische platforms die in de lucht zweven zien te rijden!

 • Kawairun 2
  Spelen
  Kawairun 2
  7227 keer gespeeld

  Spring, rol, zweef, ren en baan je een weg naar de finish!

 • De onmogelijke quiz
  Spelen
  De onmogelijke quiz
  1743 keer gespeeld

  Beantwoord alle vragen om de quiz te voltooien. Dat klinkt heel eenvoudig, maar is het dat ook?

 • Couch 2048
  Spelen
  Couch 2048
  237 keer gespeeld

  Het regent kussens in dit doldwaze mobiele spel. Elk kussen heeft een nummer. Zoek gelijke kussens bij elkaar om een paar reuzenkussens te vormen.

 • Het avontuur van Isaac
  Spelen
  Het avontuur van Isaac
  744 keer gespeeld

  Isaac heeft een rotdag. Zijn moeder is gek geworden. En o ja, er zitten ook monsters onder zijn bed...

 • The Impossible Quiz 2
  Spelen
  The Impossible Quiz 2
  922 keer gespeeld

  Dit is de onmogelijke quiz... en die heet niet voor niets zo!

 • Draaiend geweer online
  Spelen
  Draaiend geweer online
  155 keer gespeeld

  Dit draaiende geweer is moeilijk te controleren! Kan jij de juiste doelen raken in deze uitdagende actiegame? Schiet op de gele doelen en vermijd de rode.

 • Give Up
  Spelen
  Give Up
  57 keer gespeeld

  Slechts enkelen overleven deze gevaarlijke kamer... Kun jij de uitdagingen aan?

 • QWOP
  Spelen
  QWOP
  325 keer gespeeld

  Probeer zo ver mogelijk te rennen. Gebruik de toetsen QWOP om haar benen te besturen. Veel plezier!

 • Epic Boss Fighter 2
  Spelen
  Epic Boss Fighter 2
  268 keer gespeeld

  Je krijgt ook nooit rust! Daar komt weer een nieuwe bende gigantische monsters aan!

 • Give Up 2
  Spelen
  Give Up 2
  152 keer gespeeld

  Je zult dit gevaarlijke complex nooit levend verlaten. Geef het nu maar vast op...

 • Whack the Serial Killer
  Spelen
  Whack the Serial Killer
  544 keer gespeeld

  Dit stadje wordt geterroriseerd door een gewelddadige seriemoordenaar. Hij heeft net het vriendje van dit arme meisje vermoord en haar vastgebonden in zijn geheime schuilplaats. Gelukkig liggen er overal dodelijke wapens. Kun jij haar bevrijden en hem een lesje leren in dit spannende point-and-click-spel? Er zijn 20 verschillende manieren waarop ze hem voor eens en voor altijd kan uitschakelen.

 • Meat Boy
  Spelen
  Meat Boy
  62 keer gespeeld

  Het is een gevaarlijke wereld als je een jongetje van vlees bent...