Moeilijke Spellen

 • Vex 4
  Spelen
  Vex 4
  22279 keer gespeeld

  Welkom terug bij een van 's wereld meest dolle doolhoven. Kan jij alle checkpoints bereiken in deze epic actiegame? Pas goed op voor bewegende platforms, bodemloze putten en nog veel meer!

 • Stickman Hook
  Spelen
  Stickman Hook
  9202 keer gespeeld

  Ga met deze stokjesman mee op een hoogvliegend avontuur! Kan jij hem veilig houden terwijl hij rondzwaait met behulp van zijn ontzettende gave haak?

 • Grindcraft Remasterized
  Spelen
  Grindcraft Remasterized
  9036 keer gespeeld

  In deze waanzinnige simulatiegame kan je allerlei objecten, soldaten en nog veel meer dingen maken. Manage je grondstoffen en bouw gloednieuwe werelden.

 • Stickman Boost
  Spelen
  Stickman Boost
  8079 keer gespeeld

  Deze stickman is niet bang voor de dood en klaar om verschillende ongelooflijk gevaarlijke hindernissenparcours in dit actiespel te trotseren. Ze zitten vol met dodelijke gaten, draaiende zaagbladen met meer superscherpe punten dan hij kan tellen. Hij is afhankelijk van jou om hem veilig te houden, terwijl hij alles van zijn eigen twee voeten tot jetpacks gebruikt om alle finishlijnen te bereiken.

 • Kawairun 2
  Spelen
  Kawairun 2
  6995 keer gespeeld

  Spring, rol, zweef, ren en baan je een weg naar de finish!

 • Stuiterdunk
  Spelen
  Stuiterdunk
  3875 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij de bal in basket krijgen in dit uitdagende sportspel? Het is moeilijker dan het lijkt, want je mag alleen je unieke stuiterworp gebruiken en driepunters zijn niet toegestaan!

 • Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spelen
  Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  3326 keer gespeeld

  Al deze beroemde videomemes en tv-shows zullen niet weten wat ze overkomt als Troll Face ineens verschijnt! Ga met de beruchte prankster mee terwijl hij en zijn vrienden een paar van je favoriete personages tergen in deze hilarische online game. Kan jij alle puzzels oplossen en de wilde en gekke uitdagingen die op je staan te wachten overwinnen?

 • Apple Shooter: Remastered
  Spelen
  Apple Shooter: Remastered
  3164 keer gespeeld

  Een van 's wereld gevaarlijkste stunts is terug in deze nieuwe versie van de bekende actiegame. Richt je boog met precisie en probeer de appel van het hoofd van je virtuele vriend te schieten. Bij een enkel foutje kan hij ernstig gewond raken!

 • 3D kubuspuzzel
  Spelen
  3D kubuspuzzel
  2938 keer gespeeld

  De 3D-combinatiepuzzel die zo razend populair was in de jaren '80 is weer helemaal terug! Hoe snel kan jij alle gekleurde kubussen met elkaar matchen in deze uitdagende online game?

 • Eenhoorn 2048
  Spelen
  Eenhoorn 2048
  2687 keer gespeeld

  Hoeveel magische dieren heb je nodig om een eenhoorn te krijgen? Ontrafel het geheim in dit doldwaze puzzelspel. Koppel kippen, varkens, apen en meer dieren tot je een betoverend rijpaard hebt gecreëerd.

 • 2048
  Spelen
  2048
  2588 keer gespeeld

  Deze getallenpuzzel lijkt zo simpel, maar schijn bedriegt! Kun jij hem oplossen?

 • Mountain Hop
  Spelen
  Mountain Hop
  2221 keer gespeeld

  Het roze konijntje heeft de top bereikt. Maar nu komt het moeilijkste gedeelte: naar beneden gaan zonder verpletterd te worden!

 • 3D-wolfsimulatie
  Spelen
  3D-wolfsimulatie
  1825 keer gespeeld

  Het leven is zwaar voor deze wolf. Gelukkig zijn er boerderijen in de buurt waar het wemelt van de smakelijke hapjes. Verzamel de munten en het vlees voor je pups en probeer zo lang mogelijk in leven te blijven in dit 3D-simulatiespel.

 • Color Swap
  Spelen
  Color Swap
  1775 keer gespeeld

  Dit balletje zoekt het hogerop! Kun jij ervoor zorgen dat het nergens tegenaan botst in dit uitdagende puzzelspel? Let goed op de kleuren en probeer zo ver mogelijk te komen.

 • Combineren tot 2048
  Spelen
  Combineren tot 2048
  1762 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het vol in deze intense wiskunde- en puzzelgame? Probeer zoveel mogelijk genummerde blokken in het raster te persen terwijl ze langzaam optellen tot 2048. Als je geen ruimte meer over hebt, is het game over!

 • De onmogelijke quiz
  Spelen
  De onmogelijke quiz
  1575 keer gespeeld

  Beantwoord alle vragen om de quiz te voltooien. Dat klinkt heel eenvoudig, maar is het dat ook?

 • Gooi! Teken! Scoor!
  Spelen
  Gooi! Teken! Scoor!
  1244 keer gespeeld

  In deze spannende sportgame staat er maar een dunne lijn tussen jou en een enorm aantal dunks. Basketbal was nog nooit zo bijzonder! Vermijd de bommen terwijl je letterlijk de lijn op andere plekken trekt. Als hij op de juiste plekken staat, laat hij de ballen in de manden rollen.

 • ScaryMaze.io
  Spelen
  ScaryMaze.io
  1207 keer gespeeld

  Kun jij dit blokje door het doolhof leiden zonder de muren te raken? Wees voorzichtig, want dit spel is enger dan je denkt...

 • Extreme Car Stunt 3D
  Spelen
  Extreme Car Stunt 3D
  1183 keer gespeeld

  You can be as extreme as you want to be in this 3D driving game. Jump behind the wheel of an awesome vehicle and get ready to perform all sorts of cool stunts. You can drive a rally car, a muscle car, or a cop car. Ever better, each one is indestructible!

 • Met harde banden de berg op
  Spelen
  Met harde banden de berg op
  1147 keer gespeeld

  De parcours in de levels van deze autorijgame liggen bezaaid met waanzinnige objecten. Kruip achter het stuur van een monstertruck en scheur over zeecontainers, oude schoolbussen en nog veel meer. Haal jij de eindstreep of maak je een fatale fout waardoor je truck explodeert? Ontdek het zelf!

 • Touwslingeraar
  Spelen
  Touwslingeraar
  1089 keer gespeeld

  Slinger en vlieg over de daken van deze epische steden. Hoe ver kun jij komen?

 • Flip the Gun
  Spelen
  Flip the Gun
  1058 keer gespeeld

  Probeer dit niet thuis! Hoe ver kan jij al deze wapens laten rondvliegen terwijl je tientallen muntjes probeert te verzamelen? Je hebt maar een beperkt aantal kogels, dus je moet je schoten goed timen in deze spannende online game.

 • Stom sterven: Zany's ziekenhuis
  Spelen
  Stom sterven: Zany's ziekenhuis
  971 keer gespeeld

  Kun jij uitvogelen wat er met deze rare wezentjes aan de hand is in dit medische simulatiespel? Sommige patiënten hebben niet alleen trompetten, maar zelfs hele bowlingballen ingeslikt!

 • Chroma-uitdaging
  Spelen
  Chroma-uitdaging
  889 keer gespeeld

  Dit stuiterende balletje is niet te houden! Kun jij ervoor zorgen dat het niet tegen de obstakels botst in dit leuke, uitdagende puzzelspel?

 • De show moet doorgaan
  Spelen
  De show moet doorgaan
  869 keer gespeeld

  Marwin is een populaire televisiepresentator en hij is op zoek naar een nieuwe assistent. Denk jij dat jij de uitdaging aan kan in deze verborgen objectengame? Als je er klaar voor bent, moet je alle verloren objecten vinden die in zijn studio op je liggen te wachten.

 • The Impossible Quiz 2
  Spelen
  The Impossible Quiz 2
  869 keer gespeeld

  Dit is de onmogelijke quiz... en die heet niet voor niets zo!

 • 3D-boksen: kampioenschap
  Spelen
  3D-boksen: kampioenschap
  853 keer gespeeld

  Kies een bokser, trek je bokshandschoenen aan en betreed de ring in dit uitdagende boksspel. Doe mee aan een toernooi of speel een snel potje, verdien geld om je eigenschappen te verbeteren en kijk of jij de beste bokser ter wereld kunt worden.

 • In de muur passen
  Spelen
  In de muur passen
  831 keer gespeeld

  Kan jij alle vormen in de gaten van deze muren laten passen? Ze komen heel snel langs over een bewegende helling, dus je moet snel te werk gaan in deze online actiegame.

 • Loodgieter van New York
  Spelen
  Loodgieter van New York
  819 keer gespeeld

  Alle pijpen van dit oude gebouw in New York zitten helemaal in de war! Reis zo snel als je kan af naar deze virtuele versie van de wereldstad in deze online puzzelgame. Kan jij de pijpen in elk uitdagend leven in de juiste volgorde met elkaar verbinden? Het water kan elk moment beginnen te stromen dus je zal snel te werk moeten gaan!

 • Stokmannetjesrace 2
  Spelen
  Stokmannetjesrace 2
  759 keer gespeeld

  Dit stokmannetje probeert door een ultrageheim laboratorium vol putten, superscherpe pinnen en een heleboel andere verraderlijke vallen te racen. Kan jij hem helpen om alle obstakels te ontwijken, eroverheen te springen of er langs te rennen in deze spannende actiegame? Hij kan zelfs jetski's gebruiken om dodelijke waterplassen over te steken.

 • Het avontuur van Isaac
  Spelen
  Het avontuur van Isaac
  744 keer gespeeld

  Isaac heeft een rotdag. Zijn moeder is gek geworden. En o ja, er zitten ook monsters onder zijn bed...

 • Parkour Go 2
  Spelen
  Parkour Go 2
  729 keer gespeeld

  Deze stad is jouw speeltuin! Spring, spring en klim je een weg over de allerhoogste gebouwen in deze te gekke online game. Als je ooit de spanning van parkour hebt willen ervaren zonder een been te breken, grijp dan nu je kans!

 • Echt mahjong
  Spelen
  Echt mahjong
  724 keer gespeeld

  Deze online versie van het populaire bordspel is een echte uitdaging. Hou de tijd in de gaten en probeer alle stenenparen zo snel mogelijk te vinden.

 • 2048: cupcake
  Spelen
  2048: cupcake
  652 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze superlekkere cupcakes met elkaar combineren? Met elke zet komen er meer cupcakes bij in dit uitdagende puzzelspel waar je je vingers bij aflikt.

 • Zwart
  Spelen
  Zwart
  593 keer gespeeld

  In deze lastige puzzelgame wordt alles weer zwart. Kan jij alles in elk level in duisternis zo donker als het maanlicht tijdens een maanloze nacht veranderen? Vind de oplossing voor alle uitdagende scenario's in elk nauwelijks verlicht level.

 • 2048 Online
  Spelen
  2048 Online
  514 keer gespeeld

  Kraak jij de code in dit lastige puzzelspel? Beweeg de genummerde blokken in de juiste richting terwijl ze met elkaar samenkomen. De bedoeling is dat ze opgeteld 32 vormen.