Makkelijke Spelletjes

 • Lijnpuzzel
  Spelen
  Lijnpuzzel
  1948 keer gespeeld

  Kun jij de vormen namaken in dit lastige puzzelspel? Verplaats de punten en kijk of je al deze uitdagende levels kunt voltooien.

 • Bob de dief 5: avontuur in de tempel
  Spelen
  Bob de dief 5: avontuur in de tempel
  7886 keer gespeeld

  De wereldberoemde dief staat op het punt om aan zijn grootste avontuur ooit te beginnen. Ga samen met Bob op zoek naar schatten in deze eeuwenoude tempel, maar pas wel op voor de gevaarlijke mummies!

  Bob the Robber 5: Temple Adventure is ook verkrijgbaar via Google Play.

 • Huisdierverbinding 2
  Spelen
  Huisdierverbinding 2
  1005 keer gespeeld

  Deze superschattige diertjes zijn helemaal door de war gehaald! Kan jij ze weer met hun vriendjes verbinden in deze grappige puzzelgame? Vorm verbindingen tussen elk van hen terwijl je het hele bord uitspeelt.

 • Jewels Blitz 3
  Spelen
  Jewels Blitz 3
  4513 keer gespeeld

  Diep in deze mysterieuze jungle bevindt zich een tempel gevuld met honderden waardevolle edelstenen. Kan jij ze allemaal met elkaar verbinden in deze drie-op-een-rij puzzelgame? Maar pas op! Sommige kunnen spontaan ontploffen!

 • Pro bubbelschieter
  Spelen
  Pro bubbelschieter
  859 keer gespeeld

  Laat jij de bubbels knallen als een pro? Zo ja, bewijs dat maar eens in deze uitdagende bubbelschieter! Hij beoordeelt je vaardigheden terwijl je elk spannend level uitspeelt.

 • Dagelijks solitaire
  Spelen
  Dagelijks solitaire
  1140 keer gespeeld

  Elke dag is een perfecte dag voor een potje solitaire. Probeer deze online versie van het klassieke kaartspel uit. Aarzel niet om de dagelijkse uitdagingen te testen. Als je er genoeg wint, kan je elke maand een paar te gekke trofeeën winnen.

 • Cookie Crush 3
  Spelen
  Cookie Crush 3
  23365 keer gespeeld

  Ga op avontuur in een magisch land vol koekjes en snoepjes in dit uitdagende 3-op-een-rij-spel. Maak rijtjes met de donuts, taartjes en meer en probeer ze allemaal weg te spelen.

 • Mens-erger-je-niet-legende
  Spelen
  Mens-erger-je-niet-legende
  6299 keer gespeeld

  Daag maximaal drie andere spelers uit of neem het op tegen de computer in dit leuke bordspel. Kun jij als eerste je vier pionnen in veiligheid brengen?

 • Blokkenpuzzel
  Spelen
  Blokkenpuzzel
  576 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij deze kleurrijke vormen in het raster blijven plaatsen? Probeer in deze intrigerende puzzelgame een plek voor ze te vinden voordat er geen ruimte meer is en je zal gegarandeerd een hoge score verdienen!

 • Dierenplet
  Spelen
  Dierenplet
  133 keer gespeeld

  Deze tekenfilmdiertjes zijn schattig, knuffelig en geschikt om helemaal te worden verpletterd. Kan jij ze allemaal vermorzelen in deze wilde drie-op-een-rij puzzelgame?

 • Helix ballensprong
  Spelen
  Helix ballensprong
  3516 keer gespeeld

  Hoever kan jij al deze balletjes verf langs de helix laten afdalen? Draai en keer de structuren terwijl je de gekleurde platforms probeert te vermijden. Hou verder de handige power-ups in de gaten in deze intense online game.

 • Ontmatchen
  Spelen
  Ontmatchen
  96 keer gespeeld

  Kan jij alle tegels met elkaar verbinden in deze unieke drie-op-een-rij-puzzelgame? Kijk goed naar de vormen op elke tegel. Het is veel lastiger dan het lijkt!

 • Water Splash
  Spelen
  Water Splash
  356 keer gespeeld

  In deze drie-op-een-rij-puzzelgame kun je een heerlijke duik nemen! Ga met deze dappere otter en zijn vrienden mee om een groep schattige eendjes te redden en een gigantisch gierige schurk te stoppen!

 • Transmorpher 1
  Spelen
  Transmorpher 1
  651 keer gespeeld

  Dit mysterieze wezen is best schattig. Maar hij probeert ook uit dit supergeheime laboratorium te breken! Kan jij hem helpen ontsnappen in deze online actiegame? Hij kan zijn krachten gebruiken om andere wezens te absorberen en andere waanzinnige vaardigheden te krijgen terwijl hij over gaten springt en een heleboel woedende wetenschappers ontwijkt!

 • Verbind de stippen
  Spelen
  Verbind de stippen
  432 keer gespeeld

  Hoe snel kan jij lijnen trekken tussen deze gekleurde stippen? Je zal snel te werk moeten gaan in deze intense puzzelgame. Om alles nog wat interessanter te maken, zijn diagonale lijnen verboden! Je kan een modus met beperkte tijd, een modus met een beperkt aantal zetten en nog allerlei andere uitdagingen uitproberen!

 • Hexablokken
  Spelen
  Hexablokken
  425 keer gespeeld

  Kun jij deze schattige blokjes op de juiste plek leggen? Er is niet veel ruimte dus je moet al je puzzelvaardigheden gebruiken om de levels te voltooien in dit leuke spel.

 • Street Fight
  Spelen
  Street Fight
  1 keer gespeeld

  Eén man die een hele bende schurken moet uitschakelen? Geen probleem!

 • Snoeprijtjes 3
  Spelen
  Snoeprijtjes 3
  278 keer gespeeld

  Hoeveel stukjes heerlijke snoepjes kan jij bij elkaar brengen voordat de klok op nul staat? Je moet zo snel spelen als je kan in deze drie-op-een-rij puzzelgame.

 • Kleuren combineren in regenboogkasteel
  Spelen
  Kleuren combineren in regenboogkasteel
  124 keer gespeeld

  De bloemen in de tuin van dit betoverende kasteel zijn helemaal door de war! Kan jij de prinses helpen om ze weer op orde te brengen in deze hartstikke mooie puzzelgame?

 • Deathmatch Mayhem
  Spelen
  Deathmatch Mayhem
  52 keer gespeeld

  De dood of de gladiolen: de keuze is eenvoudig, als je hem durft te maken.

 • Koekjeswedstrijd
  Spelen
  Koekjeswedstrijd
  553 keer gespeeld

  Deze beer werkt in een hartstikke schattige bakkerij waar hij en zijn vrienden een te gekke drie-op-een-rij puzzelgame die perfect bij jou past hebben gemaakt! Kan jij zoveel mogelijk van hun superlekkere koekjes met elkaar verbinden voordat de tijd op is?

 • Klassieke mahjong Webgl
  Spelen
  Klassieke mahjong Webgl
  89 keer gespeeld

  Ben jij in staat om alle tegels met elkaar te combineren in deze online versie van het klassieke bordspel? Kijk goed naar de afbeeldingen op elke tegel en probeer ze allemaal met identieke exemplaren te combineren.

 • Mahjongpiramides
  Spelen
  Mahjongpiramides
  818 keer gespeeld

  In deze mysterieuze tempel liggen allerlei uitdagende mahjongborden op je te wachten. Kun jij ze allemaal voltooien in deze betoverende versie van het klassieke spel?

 • Stokmannetje met jetpack
  Spelen
  Stokmannetje met jetpack
  405 keer gespeeld

  De andere zijde van elk level bereiken in deze uitdagende actiegame is geen makkie. Gelukkig heeft dit dappere stokmannetje een jetpack! Kan jij hem helpen om de ronddraaiende messen en andere gevaren te ontwijken terwijl hij onderweg tientallen sterren verzamelt?

 • 1010!
  Spelen
  1010!
  622 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij deze unieke vormen in het raster blijven persen? Blijf doorgaan totdat je geen plek meer over hebt in deze uitdagende puzzelgame.

 • Jewels FRVR
  Spelen
  Jewels FRVR
  694 keer gespeeld

  Kan jij alle uitdagingen in elk level voltooien in deze drie-op-een-rij puzzelgame? Verbind alle glimmende edelstenen zo snel mogelijk met elkaar.

 • Rechte lijn
  Spelen
  Rechte lijn
  5800 keer gespeeld

  De kortste weg tussen twee punten is een rechte lijn. Kan jij bewijzen dat dit waar is in deze uitdagende puzzelgame? Probeer de kleurrijke lijnen door elk van deze ontwerpen te leiden zonder dat ze elkaar doorkruisen.

 • Angel Mart
  Spelen
  Angel Mart
  241 keer gespeeld

  Zelfs in deze supermarkt kun je niet altijd vinden wat je nodig hebt...

 • Superlijnen van snoep
  Spelen
  Superlijnen van snoep
  278 keer gespeeld

  Deze snoepjesdoos raakt in rap tempo vol! Kan jij de snoepjes met elkaar verbinden voordat ze overal rondliggen in deze unieke drie-op-een-rij puzzelgame? Je zal snel te werk moeten gaan om een echte smeerboel te vermijden.

 • Family Surprise
  Spelen
  Family Surprise
  1253 keer gespeeld

 • Golf solitaire
  Spelen
  Golf solitaire
  327 keer gespeeld

  Kan jij je draai vinden in dit online kaartspel? Probeer zo snel mogelijk alle kaarten met elkaar te matchen. Als je vast komt te zitten kan je op de hintknop klikken.

 • Bubbelschieter met deeltjes
  Spelen
  Bubbelschieter met deeltjes
  275 keer gespeeld

  Kan jij in deze online versie van de klassieke game ervoor zorgen dat alle bubbels klappen? Grijp de bubbelschieter en raak er zoveel als je kan.

 • Bubbelmonster
  Spelen
  Bubbelmonster
  448 keer gespeeld

  In deze compleet gestoorde bubbelschietgame kan je huisdieren en maffe monsters unlocken. Grijp het kanon en combineer drie of meer bubbels om ze te laten ontploffen!

 • Koude fluister
  Spelen
  Koude fluister
  211 keer gespeeld

  Olivia is met de auto op reis om haar zus te bezoeken, maar ze heeft een grote fout begaan door te stoppen in een stadje vol duistere en sinistere geheimen. Kan jij haar helpen om het geheimzinnige verleden te ontrafelen en haar leven te redden in deze intense verborgen-objectengame?

 • Drag Race Demon 2
  Spelen
  Drag Race Demon 2
  17 keer gespeeld

  Als je denkt dat plankgas geven en alleen maar rechtdoor rijden makkelijk is, dan heb je het helemaal mis.