FRVR Spellen

 • Solitaire FRVR
  Spelen
  Solitaire FRVR
  96513 keer gespeeld

  Dit spel is niet voor niks een van de populairste kaartspellen ter wereld! Zin in een paar potjes?

 • Gold Train FRVR
  Spelen
  Gold Train FRVR
  6270 keer gespeeld

  In deze uitdagende puzzelgame probeert een klein treintje om veilig alle stations te bereiken. Kan jij de rails van deze pittoreske plaats met elkaar verbinden zodat hij lekker voorttuft en zijn eindbestemming bereikt?

 • Road Trip FRVR
  Spelen
  Road Trip FRVR
  3522 keer gespeeld

  Deze kleine auto is op een roadtrip, maar de snelweg ligt helemaal overhoop! Kan jij hem terug in elkaar zetten in deze grappige puzzelgame? Je moet een weg vinden rondom obstakels zoals huizen en zelfs bergen.

 • Goudmahjong FRVR
  Spelen
  Goudmahjong FRVR
  1194 keer gespeeld

  Kan jij alle levels uitspelen in deze uitdagende en unieke versie van dit klassieke bordspel? Je doel is om de gouden tegels en alle andere tegels die in de weg zitten te combineren. Drijf je mahjongvaardigheden tot het uiterste en ontdek of je het laatste bord kan bereiken.

 • Basketball FRVR
  Spelen
  Basketball FRVR
  29303 keer gespeeld

  Hoeveel hoops scoor jij in dit intensieve basketbalspel? Als je mist, dan is het spel afgelopen. Weet wat je doet en blijf gefocused.

 • Mahjong FRVR
  Spelen
  Mahjong FRVR
  2161 keer gespeeld

  Deze versie van mahjong is fantastisch voor ervaren spelers, maar ook voor spelers die deze tijdloze klassieker uit het Verre Oosten nog nooit hebben geprobeerd. Hoe snel kun jij alle stenenparen wegspelen?

 • Gold Digger FRVR
  Spelen
  Gold Digger FRVR
  618 keer gespeeld

  In deze avonturengame barst het van het goud dat deze mijnwerker allemaal wil opgraven. Maar er zijn ook talloze gevaarlijke keien! Kan jij ervoor zorgen dat hij niet wordt geplet terwijl hij schatrijk probeert te worden?

 • Bubble Shooter FRVR
  Spelen
  Bubble Shooter FRVR
  1090 keer gespeeld

  Het regent bubbels! Kun jij ze zo snel mogelijk allemaal wegspelen in dit razendsnelle bubbelschietspel?

 • KickUp FRVR
  Spelen
  KickUp FRVR
  2269 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij deze voetbal in de lucht? Wat dacht je van een tweede bal? Of zelfs nog meer? Doe je uiterste best om deze ballen te laten blijven stuiteren door ze zo snel mogelijk in de lucht te trappen in een ontzettend spannende sportgame. Deze enorme uitdaging staat je te wachten in dit virtuele stadium.

 • Ballon FRVR
  Spelen
  Ballon FRVR
  668 keer gespeeld

  Deze kleine vlieg probeert zijn ballon heel thuis te krijgen. Jammer genoeg lijkt hij om een een eindeloos stuk prikkeldraad gewikkeld te zijn! Kun jij hem helpen zijn ballon te beschermen in dit actiespel?

 • Trigon FRVR
  Spelen
  Trigon FRVR
  113 keer gespeeld

  Lead this triangle through the complex obstacle course in this challenging puzzle game. You’ll need to pick the right colors that will allow you to burst through the walls. If you make too many wrong moves, the triangle will be destroyed!

 • Darts FRVR
  Spelen
  Darts FRVR
  0 keer gespeeld

  Deze online dartgame is een explosieve uitdaging! Kan jij de bommen vermijden terwijl je de darts in de roos probeert te mikken en tientallen ballonnen laat knallen?

 • Cave FRVR
  Spelen
  Cave FRVR
  2984 keer gespeeld

  Normaal gesproken worden ruimteschepen de ruimte in gestuurd, maar deze wordt gebruikt om een grot te verkennen. Kan jij de piloot helpen om tientallen edelstenen en upgrades te verzamelen terwijl hij de donkere gangen verkent in deze uitdagende actiegame? Hou tijdens je avontuur de brandstoftank van het schip in de gaten en maak onderweg stops bij lanceerplatformen om hem bij te vullen.

 • Harpoon FRVR
  Spelen
  Harpoon FRVR
  2677 keer gespeeld

  Deze visser loopt helemaal achter op schema. Kan jij hem helpen om zijn quota's te halen in deze actiegames? Grijp de harpoen op zijn boot zodat hij kilo's lekkere vis kan vangen en alle drijvende banden en andere rotzooi in de zee kan vermijden. Je kan zijn harpoen zelfs upgraden tussen twee reizen.

 • Stack Three FRVR
  Spelen
  Stack Three FRVR
  0 keer gespeeld

  Het tempo ligt hoog in deze spannende drie-op-een-rij puzzelgame. Kun jij al deze smileys bijhouden? Probeer ze ergens op het bord te plaatsen om ze met andere smileys van dezelfde kleur te verbinden.

 • Blokvrij FRVR
  Spelen
  Blokvrij FRVR
  341 keer gespeeld

  Al deze blokken proberen van het raster te ontsnappen. Jammer genoeg zijn er andere blokken die de weg blokkeren. Kan jij de weg vrijmaken in dit lastige puzzelspel?

 • Reeks FRVR
  Spelen
  Reeks FRVR
  132 keer gespeeld

  Kan jij de juiste verbindingen maken in dit verslavende puzzelspel? Je moet de gekleurde stippen op slimme en unieke manier verbinden zonder dat ze met elkaar samenvallen. Plan al je zetten nauwkeurig om fantastische reeksen van goede zetten te maken.

 • Remove FRVR
  Spelen
  Remove FRVR
  314 keer gespeeld

  Bij deze intense puzzelgame heb je geen moment rust. Combineer razendsnel alle identieke objecten met elkaar en haal een enorme high score als je zo min mogelijk zetten gebruikt bij elke uitdagende ronde.

 • Dots FRVR
  Spelen
  Dots FRVR
  1519 keer gespeeld

  Zo veel gekleurde stippen, zo weinig tijd! Kun jij ze allemaal wegspelen in dit uitdagende 3-op-een-rij-spel? Je kunt groepjes van drie, vier of nog veel meer stippen maken!

 • Hex FRVR
  Spelen
  Hex FRVR
  972 keer gespeeld

  Kun jij een plekje vinden voor al deze patronen in dit lastige puzzelspelletje? Het is moeilijker dan het lijkt...

 • Lines FRVR
  Spelen
  Lines FRVR
  31 keer gespeeld

  Het verbinden van stippen is nog nooit zo leuk geweest! Kun jij al deze uitdagende puzzels oplossen? Denk eraan dat je het hele veld moet gebruiken...

 • Trim FRVR
  Spelen
  Trim FRVR
  400 keer gespeeld

  De actie is niet te stoppen in deze chaotische en compleet gestoorde puzzelgame! Hoe lang kan jij al deze stenen bijhouden terwijl ze in rap tempo opeenhopen? Let op hun kleuren en combineer ze zo mogelijk met elkaar.

 • Jewels FRVR
  Spelen
  Jewels FRVR
  694 keer gespeeld

  Kan jij alle uitdagingen in elk level voltooien in deze drie-op-een-rij puzzelgame? Verbind alle glimmende edelstenen zo snel mogelijk met elkaar.

 • Nonogram FRVR
  Spelen
  Nonogram FRVR
  79 keer gespeeld

  Hoe ver kom jij in dit verraderlijke puzzelspel? Je mag per level maar drie fouten maken, dus je moet van tevoren goed nadenken over elke zet.

 • Slash FRVR
  Spelen
  Slash FRVR
  39 keer gespeeld

  Hoe lang lukt het jou om deze sporttoestellen aan flarden te hakken? Pak je Samoeraizwaard en hak erop los in dit doldwaze actiespel. Kijk wel uit voor de bommen, als je ze raakt dan is het spel afgelopen!