Boksspellen

 • Tafeltrekken: 2 spelers
  Spelen
  Tafeltrekken: 2 spelers
  797 keer gespeeld

  Je hebt vast van touwtrekken gehoord, maar wat dacht je van tafeltrekken? Doe mee met de wilde athleten terwijl ze proberen om hun tegenstanders over de lijn te trekken in deze knotsgekke sportgame. Speel als superheld, selecteer een kamer, kies de tafel waarmee je gaat worstelen en ga de uitdaging aan met een vriend of de computer.

 • Stickman Fighter: Epic Battle
  Spelen
  Stickman Fighter: Epic Battle
  6262 keer gespeeld

  Je vindt geen enkele strijd als deze op het hele internet! In Stickman Fighter: Epic Battle neem je het op tegen onheilspellende vijanden met gruwelijke krijgs- en gevechtskunsten, maar jij moet bewijzen dat je sterker bent!

 • Drunken Boxer
  Spelen
  Drunken Boxer
  6358 keer gespeeld

  Deze twee vechters hebben te diep in het glaasje gekeken maar desondanks stappen ze de ring in. Welke van hen eindigt als winnaar en keert terug naar de kroeg en wie wordt er wakker in het ziekenhuis? Help ze hun vuisten te ballen in dit wilde sportspel.

 • Worstelspringen
  Spelen
  Worstelspringen
  14845 keer gespeeld

  Deze waanzinnige worstelaars hebben iets te lang in de zon gezeten.

 • Ultimate Boxing
  Spelen
  Ultimate Boxing
  15537 keer gespeeld

  Disfruta de lo mejor del boxeo en este juego de habilidad en 3D. ¡Juega gratis desde tu PC, celular, tablet o cualquier dispositivo móvil!

 • The King of Fighters Wing
  Spelen
  The King of Fighters Wing
  196 keer gespeeld

  Heb jij alles in huis om deze gevechten te winnen?

 • Brawls.io
  Spelen
  Brawls.io
  1013 keer gespeeld

  Wat een prachtige dag! De zon schijnt en de vogeltjes fluiten. Perfect moment voor een knokpartij, toch? In dit epische io-spel kun je spelers over de hele wereld stompen, schoppen en aanvallen. Je kunt je strijder zelfs aanpassen met gave kleding en tatoeages. Hoe lang hou je het vol voordat je moet aftikken?

 • Kungfu
  Spelen
  Kungfu
  324 keer gespeeld

  Deze gasten zijn behoorlijk stoer, maar ze kunnen het niet alleen af. Kun jij ze helpen met het verslaan van de schurken in dit ouderwetse actiespel? Pak je honkbalknuppel en ga aan de slag!

 • Art of Free Fight
  Spelen
  Art of Free Fight
  654 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een episch toernooi en vecht voor je leven in deze stalen kooi. Kies uit een groep vechters van de hele wereld. Overleef jij het tot de laatste ronde?

 • Mep Trump
  Spelen
  Mep Trump
  35788 keer gespeeld

  Zou je Donald Trump ook wel een flinke dreun willen verkopen? Bekogel hem met eieren of sla hem in elkaar met je bokshandschoenen.

 • Anime Star Fighting
  Spelen
  Anime Star Fighting
  38 keer gespeeld

  A brawl of universes. Battle with Naruto next to Goku in this awesome multiplayer battle game.

 • Olieworstelen: 2 spelers
  Spelen
  Olieworstelen: 2 spelers
  325 keer gespeeld

  In deze wilde sport- en vechtgame kun je het opnemen tegen andere speler. Welke van de twee worstelaars komt als winnaar uit de bus? Ze zijn van top tot teen ingesmeerd met olijfolie en staan klaar om te knokken!

 • 12 minigevechten
  Spelen
  12 minigevechten
  990 keer gespeeld

  Ben jij in staat om al deze volledig random gevechten te winnen? Je kan beetpakken met worstelaars, een duel met cowboys in de bakkende zon aangaan, en zelfs een epic luchtgevecht beleven met een oud dubbeldekkervliegtuig. Dat zijn maar een paar van de gevechten die je staan te wachten in deze retro actiegame.

 • Thumb Fighter
  Spelen
  Thumb Fighter
  2312 keer gespeeld

  Gebruik al je krachten om je vijand te verslaan in deze online versie van het klassieke vechtspelletje. Gebruik A en L om de krijgers te besturen. Veel plezier!

 • Wrestle Physics
  Spelen
  Wrestle Physics
  799 keer gespeeld

  Deze twee worstelaars gaan met de koppen tegen elkaar. Letterlijk! De eerste die erin slaagt om de kop van de ander tegen de grond te smijten wint de wedstrijd in dit intense en hilarische worstelspel. Vecht tegen de computer of test je krachten tegen een vriend in allerlei vreemde en gekke locaties. Maar pas op voor al die cactussen!

 • 2D Knockout
  Spelen
  2D Knockout
  492 keer gespeeld

  Boks maar raak; de ene KO na de andere. Zo reis je de hele wereld rond.

 • Het leven van een douchebag
  Spelen
  Het leven van een douchebag
  805 keer gespeeld

  Ga fitnessen om fit te worden en werk om geld te verdienen in dit superleuke browserspelletje! Koop kleren om je nieuwe spierballen te bedekken en knappe grietjes te scoren!

 • Superfighters
  Spelen
  Superfighters
  3675 keer gespeeld

  Punch your way to fame and fortune in this old school brawler. Lots of bad guys are waiting for you.

 • Boksende supersterren: KO-kampioen
  Spelen
  Boksende supersterren: KO-kampioen
  241 keer gespeeld

  Neem het op tegen boksers van over de hele wereld in dit epische boksspel. Beuk je een weg naar het kampioensschap en probeer je tegenstanders KO te slaan.

 • Trump on Top
  Spelen
  Trump on Top
  27896 keer gespeeld

  De presidentiële verkiezingen zijn achter de rug maar de strijd is nog niet gestreden in dit mobiele spel. Wie komt als winnaar uit de bus? Trump? Of is het deze keer Clinton? Sluit je aan bij de kandidaten en hun vrienden als ze letterlijk voor hun leven vechten!

 • 3D-boksen: kampioenschap
  Spelen
  3D-boksen: kampioenschap
  864 keer gespeeld

  Kies een bokser, trek je bokshandschoenen aan en betreed de ring in dit uitdagende boksspel. Doe mee aan een toernooi of speel een snel potje, verdien geld om je eigenschappen te verbeteren en kijk of jij de beste bokser ter wereld kunt worden.

 • Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  Spelen
  Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  799 keer gespeeld

  De vriendin van deze arme stakker is net gekidnapt door een kwaadaardige ninja. Gelukkig is hij ook een kung fu meester! Ga met hem mee op een legendarisch avontuur om zijn vriendin te redden in deze retro actiegame. Kan jij hem helpen om een leger meedogenloze tegenstanders uit de weg te schoppen en slaan? Onderweg kan hij fantastische upgrades verdienen om zijn vechtkunsten te verbeteren.

 • Street Rage Fighter
  Spelen
  Street Rage Fighter
  862 keer gespeeld

  De enige manier waarop je deze straten weer onder controle kan krijgen is met je eigen twee vuisten! Oh, en misschien je voeten ... en een paar zwaarden. Probeer die te vinden en let ook op andere wapens terwijl je in deze retro actiegame strijdt om de stad terug te winnen van een meedogenloze bende gajes.

 • Get on Top Mobile
  Spelen
  Get on Top Mobile
  11979 keer gespeeld

  Welke van deze robotworstelaars eindigt bovenaan? Duik in de ring en maak je op de strijd in dit spannende actiespel.

 • Expert Wrassling
  Spelen
  Expert Wrassling
  6697 keer gespeeld

  Gooi je tegenstander de ring uit in dit leuke worstelspelletje voor twee spelers. Pas wel op voor zijn draaiende armen!

 • Animegevechten 3.5
  Spelen
  Animegevechten 3.5
  19 keer gespeeld

  Je favoriete animehelden staan klaar om de strijd aan te gaan. Kies een personage en doe je bokshandschoenen maar vast aan!

 • Emily's droom
  Spelen
  Emily's droom
  104 keer gespeeld

  Kan jij voorkomen dat Emily's droom in een ware nachtmerrie verandert? Ga met haar mee terwijl ze drankjes en haar twee vuisten gebruikt om de vijand te verslaan in deze magische 3D actie- en avonturengame. Voordat de zon opkomt moet ze een hele wereld hebben verkend!

 • Comic Star fighting 3.4
  Spelen
  Comic Star fighting 3.4
  83 keer gespeeld
 • Anime Star Fighting
  Spelen
  Anime Star Fighting
  564 keer gespeeld

  Pak je zwaard of je vechtstok en ga de strijd aan met deze tekenfilmsterren!

 • Verkiezingsstrijd 2016
  Spelen
  Verkiezingsstrijd 2016
  640 keer gespeeld

  De Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn niet voor watjes. Kies je favoriete kandidaat en maak je klaar voor de strijd. Zowel Hillary als Ted kunnen er flink op los slaan in dit gratis boksspelletje.

 • Boksen Live 2
  Spelen
  Boksen Live 2
  360 keer gespeeld

  Word de bokslegende in alle boksspellen in Boksen Live 2! Blink uit in de ring met je eigen zelfgemaakte bokser, van haar en huid tot handschoenen en shorts. Speel meer creatieve mogelijkheden vrij met het geld dat je met je gevechten wint, en besteed je punten om je bokser echt uniek te maken. Zweef als een vlinder, steek als een bij, zoals dat hoort in de ring.

 • Worstelen voor 2 spelers
  Spelen
  Worstelen voor 2 spelers
  200 keer gespeeld

  In deze sportgame kunnen twee spelers de ring binnenstappen en worstelen, maar in je eentje is het ook hartstikke leuk. Kan jij je tegenstanders tegen de grond werken voordat ze je plat op de mat krijgen?

 • King of Fighters
  Spelen
  King of Fighters
  88 keer gespeeld

  Vecht met je tegenstanders en gebruik speciale bewegingen!

 • Side Ring Knock Out
  Spelen
  Side Ring Knock Out
  157 keer gespeeld

  Creëer de ultieme bokser en kijk of jij je een weg naar de top kunt vechten.

 • Animekrijgers: Sasuke
  Spelen
  Animekrijgers: Sasuke
  25 keer gespeeld

  Dit coole vechtspelletje bevat een heleboel van je favoriete animepersonages. Ze willen allemaal hun vaardigheden verbeteren en dus kunnen ze je hulp goed gebruiken. Kun jij Monkey D. Luffy of Goku uit Dragonball laten zien hoe je een sprongaanval uitvoert? Kies je favoriete vechter en ga aan de slag.

 • Super Fighter´s Rampage
  Spelen
  Super Fighter´s Rampage
  4328 keer gespeeld