Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Word Swipe

In Word Swipe, moet je snel te werk gaan. Los de puzzels op en laat zien hoe groot jouw Engelse woordenschat is. Hoeveel woordjes kun jij spellen met de letters in het raster?

Je krijgt een zoekpuzzel te zien met op het eerste oog willekeurige lettertjes die allemaal door elkaar staan. Vind snel zoveel woorden als je kan en streep ze af om de doelen voor elk level van dit leuke woordspelletje uit te spelen. Je hebt niet veel tijd. Lukt het je alle woorden te vinden voor de tijd op de klok om is?

Hoe speel je Word Swipe?

Word Swipe is een uniek puzzelspelletje met een stevig tempo. Je moet de woorden vinden die bovenaan het scherm staan aangegeven. Je ziet het onderwerp van de puzzel staan. Alle woorden hebben hier iets mee te maken. Ook zie je het aantal letters van de woorden die je moet vinden.

Misschien kun je bovendien ook nog wel een aantal andere woorden vinden die niet op het lijstje staan. Kijk goed, de woordjes kunnen horizontaal, verticaal, en achterstevoren in het raster staan.

Woorden die je hebt gevonden verdwijnen uit het raster, waardoor de overige letters omlaag vallen en er weer nieuwe woorden ontstaan. In sommige levels moet je juist weer een andere opdracht uitspelen. Door bijvoorbeeld alleen bepaalde rijen of kolommen weg te spelen.

Besturing

  • GEBRUIK DE MUIS en veeg in de juiste richting over de letters om woorden af te strepen.


Soortgelijke Spelletjes

Hier zijn nog een aantal uitdagende spelletjes die je vaardigheden behoorlijk op de proef zullen stellen.

  1. Crocword
  2. Kitty Scramble
  3. Word Search
  4. Microsoft Word Twister


Wie heeft Word Swipe ontwikkeld?

Word Swipe is gemaakt door Softgames.