Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Whooo?

Whooo? is een grappig puzzelspelletje waarin je moet raden welk personage er op de geheime kaart van je tegenstander staat. Tegelijkertijd probeert je tegenstander te raden welke kaart jij hebt.

Hoe speel je Whooo?

Om er achter te komen wie de onbekende persoon is die je zoekt, probeer je eerst af te strepen wie het in elk geval niet is. Stel vragen aan je tegenstander over het uiterlijk van het mysterieuze personage. Heeft die rood haar? Is die kaal? Draagt die een bril?

Zoek vragen uit waarmee je zo veel mogelijk personages kunt uitsluiten. Deze verdwijnen van het bord, zodat er steeds minder mogelijkheden overblijven en er uiteindelijk maar één persoon overblijft.

Je tegenstander stelt om de beurt ook een vraag. Kijk naar de kaart die jij getrokken hebt en beantwoord deze vragen eerlijk.

Degene die de kaart als eerste raadt, wint het spel.

Spelbesturing

  • Tik op een vraag om deze te stellen
  • Tik op de groene knop (Ja!) of de rode knop (Nee!) om antwoord te geven
  • Personages die je kunt afstrepen worden automatisch weggeklapt

Speel games die lijken op Whooo?

Op onze pagina’s voor logica puzzels en onze verzameling denkspelletjes kun je nog veel meer leuke puzzel-games zoals deze vinden.

Wie is de maker van Whooo?

Whooo? Is gemaakt door PuzzleGame. 

Wanneer is Whooo? Uitgebracht?

Dit spel kwam uit op 30 mei 2022.