Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Mystic Mahjongg

Mystic Mahjongg is een 3D mahjong spelletje met opstellingen die je helemaal kunt draaien, een mysterieuze sfeer en stenen met intrigerende symbolen erop.

Hoe speel je Mystic Mahjongg?

Tik op twee gelijke stenen om ze weg te spelen uit de grote cluster in het midden. Ga zo door totdat je alle blokken hebt verwijderd. Je kunt alleen stenen verwijderen die niet door anderen worden geblokkeerd. Je moet ze er op de hoeken uit kunnen trekken.

Om gelijke stenen te vinden, kun je de hele opstelling ook draaien. Tik of klik op de pijlen aan weerszijden van de cluster. Met elke klik draait alles een kwartslag in de richting die je hebt gekozen.

Spelbesturing

  • Klik op de stenen om ze te selecteren
  • Klik op de pijlen om de cluster te draaien

Speel meer gratis online spelletjes zoals Mystic Mahjongg

Als je dit spelletje leuk vindt, bekijk dan ook onze gehele verzameling gratis mahjong spelletjes om meer van dit soort games te spelen. Probeer bijvoorbeeld een 3D-spel met een strengere tijdslimiet: Mahjong Dark Dimensions. Of geniet van de mysterieuze symbolen en pseudo-3D graphics van Mahjongg Alchemy.

Bekijk ook onze pagina's met gratis puzzelspelletjes om andere verwante genres te ontdekken, zoals onze mahjong connect games.

Wie is de maker van Mystic Mahjongg?

Mystic Mahjongg is gemaakt door Full HP Ltd.

Wanneer werd Mystic Mahjongg voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 23 januari 2024.