Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Stealth Hunter

Je moet zo stil zijn als een muis en zo snel als de bliksem in Stealth Hunter. Kun je inbreken en ontsnappen in dit spannende online spelletje?

Werk samen met een onverschrokken dief in dit spannende stickmanspelletje. Hij zal een zwaarbeveiligde wolkenkrabber vol geld moeten infiltreren om deze te beroven. Het staat ook vol met beveiligingscamera's en bewakers, die allemaal niet zullen aarzelen om hun machinegeweren te gebruiken! Gelukkig kun je terugvechten met zijn samoeraizwaard!

Hoe speel je Stealth Hunter?

Hoeveel geld pak jij in dit intense actiespelletje? Verzamel zoveel mogelijk terwijl je bewakers en beveiligingscamera's probeert te vermijden. Bereik je de lift aan het einde van elk level?

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om de dief te besturen.
  • BEWEEG DE MUIS om hem door elk level te begeleiden. Hij valt automatisch bewakers aan.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog meer geweldige online spelletjes proberen? Check dan deze! 

  1. Impostor: Hide 'N Seek 2
  2. Super Escape Masters
  3. Money Movers 3
  4. Angry Gran Run: Miami

Wie is de maker?

Stealth Hunter is gemaakt door BPTop.