Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Super Escape Masters

Deze gevangenen willen uitbreken! Lukt het jou om ze uit de problemen te houden in Super Escape Masters?

Dit is niet de eerste keer dat ze uit een gevangenis zijn ontsnapt en, met jouw hulp, zal dit ook niet de laatste keer zijn! Ga met ze mee terwijl ze tunnels graven en hun vluchtwagen proberen te bereiken in dit stickman-avonturenspelletje.

Ze hebben echter geen idee wat hen onder de gevangenis te wachten staat. Ze kunnen alles van kratten TNT tot superscherpe spikes tegenkomen! Zorg dat je onderweg sleutels verzamelt om een heleboel sterren te verdienen.

Hoe speel je Super Escape Masters?

Het doel van dit ontsnapspelletje is tunnels te graven om een groep slimme criminelen herhaaldelijk uit een gevangenis te laten ontsnappen, zonder dat ze worden betrapt of ernstig gewond raken. Ten minste één van hen moet het busje aan het einde van elk spannende level bereiken om door te gaan naar het volgende.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om een tunnel te graven.
  • LAAT LOS om te stoppen met graven.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar actiespelletjes die je geweldig zult vinden!

  1. Heist Run
  2. Money Movers 3
  3. Join and Clash 3D
  4. Bob the Robber 4: Season 2 Russia

Wie is de maker?

Super Escape Masters is gemaakt door Kiz10.