Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Solitaire TriPeaks Harvest

Bezoek een majestueuze tuin in Solitaire TriPeaks Harvest. Hoeveel tomaten ga jij kweken in dit leuke en unieke kaartspelletje terwijl je alles bij elkaar zoekt?

Er zijn een heleboel tomatenplanten die je tussen de levels door in potten kunt zetten in deze versie van het klassieke solitairespelletje. Hoe goed ze groeien, hangt af van hoe snel jij de kaarten bij elkaar kunt zoeken. Verwijder ze in elk level allemaal van de tafel. Er zijn ook tal van munten en bonussen die je onderweg kunt verdienen.

Hoe speel je Solitaire TriPeaks Harvest?

Solitaire TriPeaks Harvest is een kaartspelletje voor spelers van alle leeftijden. In deze vereenvoudigde versie van TriPeaks hoef je alleen maar elke kaart bovenop de trekstapel te matchen met een kaart op de tafel met een waarde die hoger of lager is. Je kunt bijvoorbeeld een dame matchen met een heer of een boer.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om de kaarten te selecteren en bij elkaar te zoeken.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar fantastische online spelletjes om uit te proberen. 

  1. Solitaire Story Tripeaks 2
  2. Microsoft: Solitaire Collection
  3. Klondike Solitaire Card Game
  4. Solitaire FRVR

Wie is de maker?

Solitaire TriPeaks Harvest is gemaakt door Inlogic Software.