Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Solitaire Mahjong Candy

Solitaire Mahjong Candy is een leuk mahjong spelletje met heerlijke snoepjes, donuts, bonbons en chocoladekoekjes. Combineer de gelijke stenen om paren te maken. Speel jij alle snoepjes van het bord?

Hoe speel je Solitaire Mahjong Candy?

In dit mahjong solitaire puzzelspelletje kun je de stenen van de tafel spelen door paren te maken. Combineer de gelijke stenen door er twee met hetzelfde plaatje erop te kiezen. Je kunt echter niet alle stenen pakken. Speelbare stenen moeten aan ten minste één lange zijde vrij liggen en mogen niet door andere stenen worden bedekt.

Langs de bovenste rand van het scherm zie je hoeveel combinaties je kunt maken met de stenen die op dat moment open liggen. Als je geen zetten meer kunt maken is het level voorbij, en worden al je punten opgeteld.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Klik op de stenen om ze te selecteren

Soortgelijke spelletjes

Vind je dit spel leuk, dan zijn deze spelletjes uit onze collectie misschien ook wel iets voor jou:

  1. Mahjong 3D
  2. Solitaire Story: TriPeaks 3
  3. Hawaii Match 3
  4. Word Swipe

Wie is de maker van Solitaire Mahjong Candy?

Solitaire Mahjong Candy is gemaakt door SoftGames.

Hulp nodig? bekijk onze walkthrough voor deze game.

Solitaire Mahjong Candy game