Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Mahjong 3D

Til je gamevaardigheden naar een andere dimensie in Mahjong 3D. Lukt het jou om deze bijgewerkte versie van het klassieke bordspel onder de knie te krijgen?

In plaats van tegels en een bord, gebruik je stapels van driedimensionale kubussen in dit Mahjong-spelletje van Softgames. Als je vast komt te zitten, druk je gewoon op de hint- of husselknop. Kun jij in elk uitdagende level de kubussen verbinden en verwijderen?

Hoe speel je Mahjong 3D?

Mahjong 3D is een uniek puzzelspelletje. Zoek in elk level kubussen met hetzelfde ontwerp bij elkaar. Zodra je alle kubussen bij elkaar hebt gezocht, mag je door naar het volgende level.

Spelbediening

  • KLIK EN SLEEP MET LINKS om elke stapel kubussen te draaien.
  • KLIK MET LINKS om identieke met elkaar te combineren en ze te verwijderen.

Soortgelijke spelletjes

Groot fan van online bordspelletjes? Check dan deze geweldige titels! 

  1. Treasures of the Mystic Sea
  2. Gorillaz Tiles
  3. Match Adventure
  4. Kris-Mas Tiles

Wie is de maker?

Mahjong 3D is gemaakt door Softgames.