Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Solitaire Farm Season 3

Solitaire Farm Seasons 3 is een Tripeaks kaartspelletje met +3400 levels! Speel de kaarten in de juiste volgorde weg door ze op getal te sorteren. Je kunt verschillende delen van de boerderij vrijspelen. Verdien muntjes door groenten, fruit en granen te oogsten. Die muntjes heb je nodig om nieuwe puzzels vrij te spelen.

Hoe speel je Solitaire Farm Seasons 3?

Het doel is om alle kaarten van tafel te spelen. Je kunt alleen de kaarten pakken die met het plaatje naar boven liggen. Kaarten die één punt hoger of één punt lager zijn dan de vorige kaart op de aflegstapel kun je wegspelen door erop te klikken.

Als je geen enkele kaart naar de aflegstapel kan verplaatsen, kun je een nieuwe kaart trekken. Voeg extra kaarten toe aan je voorraadstapel door vijf of meer kaarten achter elkaar weg te spelen. Dit heet een streak.

Ook kun je een joker gebruiken als je die hebt. Als je een joker op de aflegstapel legt, kun je zelf kiezen welke open kaart je vervolgens op de aflegstapel plaatst.

Verken de boerderij

Door de Tripeaks-puzzels uit te spelen, kun je het boerenerf steeds een stukje verder verkennen. Speel nieuwe velden vrij, plant gewassen en oogst ze. Iedere oogst levert extra munten op.

Je kunt de muntjes gebruiken om nieuwe levels vrij te spelen, maar ook om extra kaarten te kopen als je voorraad op is, of om extra jokers aan te schaffen. 

Speel meer gratis online spellen zoals Solitaire Farm Seasons 3

Dit spel borduurt voort op het charmante boerderij-avontuur van de vorige delen, Solitaire Farm Seasons 1 en Solitaire Farm Seasons 2. Beide spellen zijn ontwikkeld door Softgames. Je kunt nog veel meer gratis online puzzelspellen van deze creatieve game studio vinden op onze Softgames verzamelpagina.

Wie is de maker van Solitaire Farm Seasons 3?

Solitaire Farm Seasons 3 is gemaakt door Softgames. 

Wanneer werd Solitaire Farm Seasons 3 voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 18 juni 2024.