Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Real Squid 3D

Help de inktvissen om terug te slaan in Real Squid 3D! Vorm een team van superinktvissen om door barrières te breken en langs hongerige mensen te knallen in dit racespelletje!

Een enkele inktvis alleen zal nooit de finish halen in dit 3D-actiespelletje dat is geïnspireerd op Squid Game, de populaire Netflix-serie. Hij zal wat vrienden moeten maken en snel ook terwijl hij op verschillende barrières en mensen stuit die vastbesloten zijn hem op te eten. Vorm een leger van bijna onoverwinnelijke ongewervelden terwijl je door elke hindernisbaan knalt. Alleen een superteam van inktvissen zal het laatste level bereiken!

Hoe speel je Real Squid 3D?

Verzamel zoveel mogelijk inktvissen terwijl je de hindernisbanen in elk level van dit behendigheidsspelletje tackelt. Vermijd de mensen en richt je op barrières die het aantal inktvissen dat tot je beschikking staat zal vergroten. Kijk alleen uit voor barrières die hun aantal zullen verminderen.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om je team van inktvissen te besturen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar knotsgekke online spelletjes om uit te proberen! 

  1. Squid Challenge 2
  2. Stick War: Infinity Duel
  3. Going Balls
  4. Color Bump 3D

Wie is de maker?

Real Squid 3D is gemaakt door Justforward.