Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Squid Games

Welkom bij onze coole collectie van Squid-spelletjes. Ben je dol op de populaire Netflix-serie uit Zuid-Korea die in 2021 viraal ging? Dan zit je hier helemaal goed! Je kunt deelnemen aan verschillende spannende wedstrijden, zonder het risico te lopen letterlijk je hoofd te verliezen! Als jij je dapper en onverschrokken voelt, klik dan op een van deze survivalspelletjes en ontdek of je het helemaal tot aan de laatste ronde kunt halen.

Je neemt het op tegen tal van andere deelnemers terwijl je deelneemt aan een reeks gevaarlijke kinderspelletjes en andere uitdagingen die zeker niet voor kinderen zijn bedoeld! Ontwijk kogels, race over instortende platforms en probeer koste wat kost binnen de lijnen te blijven! Zo kun je ineens terecht komen in een reeks minigames of in een langere competitie met verschillende rondes die steeds sneller en dodelijker worden. Er is zelfs een kans dat je moet samenwerken met echte inktvissen in deze actiespelletjes! Weet jij lang genoeg in leven te blijven om het einde van deze knotsgekke wedstrijden te bereiken en daarbij tonnen virtueel geld te winnen?