Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Makeover Run

Kun jij het hart van het vriendje van je dromen veroveren in Makeover Run? Hoog tijd om daarachter te komen in dit geweldige aankleedspelletje.

Er wacht een knappe en super coole vent op je bij de eindstreep van elk level in dit platformspelletje. Om een date met hem te scoren, heb je een snelle make-over nodig. Verzamel onderweg een nieuw kapsel en tal van items voor een geweldige outfit. Kijk alleen uit voor de modderplassen!

Hoe speel je Makeover Run?

Probeer je vrienden super jaloers te maken in dit make-overspelletje. Verzamel alle spullen die je nodig hebt om indruk te maken op het potentiële vriendje dat aan het einde van elke hindernisbaan op je wacht.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om naar links of rechts te gaan.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze fantastische make-overspelletjes ook eens! 

  1. High Shoes
  2. Funny Tattoo Shop
  3. Hair Challenge Online

Wie is de maker?

Makeover Run is gemaakt door YAD.

Hulp nodig? bekijk onze walkthrough voor deze game.

Makeover Run game
Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!