Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Love Totems

Dit magische stel heeft jouw hulp nodig in Love Totems! Help jij ze om samen te komen in dit romantische online spelletje?

Het zijn eigenlijk twee betoverde totems. Toch zijn ze smoorverliefd in dit schattige en uitdagende puzzelspelletje, maar een of meer gouden pinnen blokkeren hun pad in elk level. Jij moet ze verwijderen, zodat ze weer bij elkaar kunnen komen. Kijk alleen wel uit voor de andere totems! Die zouden hun romance maar wat graag verpesten!

Hoe speel je Love Totems?

Love Totems is een uniek fysicaspelletje. Help twee betoverde totems elkaar te ontmoeten nadat je een of meerdere gouden pinnen die hun pad blokkeren hebt verwijderd. Je moet ze op het juiste moment verwijderen om te voorkomen dat de totems tegen een vijand of een gevaarlijk gevaar aan rollen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om de pinnen te verwijderen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze geweldige online spelletjes ook eens.

  1. Love Pins
  2. Fruit Doctor
  3. Water Flow 3D
  4. Draw Climber

Wie is de maker?

Love Totems is gemaakt door DAB3Games.