Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Just Farm

Stroop je mouwen op en ga aan de slag in Just Farm. Er wachten heel veel schattige schapen op je in dit geweldige landbouwspelletje.

Welkom op je nieuwe schapenboerderij! De boerderij is vrij bescheiden, maar heeft veel potentieel. Je begint met maar één schaap, maar voor je het weet heb je een hele kudde. Verzorg ze terwijl je hun wol oogst, pronk met ze op een nabijgelegen kermis, plant gras in hun weiland en meer!

Er is hier ook genoeg apparatuur en gebouwen die je kunt kopen voor je nieuwe bedrijf in dit simulatiespelletje. Om te beginnen moet je een opslagschuur bouwen voor al dat wol.

Hoe speel je Just Farm?

Verzorg tal van schattige schapen in dit managementspelletje. Maar dat is nog maar het begin! Je moet ook hun wol oogsten, nieuwe gebouwen op het terrein bouwen en nog veel meer.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om gebouwen te bouwen, wol te oogsten of een ander project te starten.

Soortgelijke spelletjes

Als je van dit soort online boerderijspelletjes houdt, check dan deze spelletjes eens! 

  1. Dr. Panda's Farm
  2. Mergest Kingdom
  3. Charm Farm
  4. Harvest Honors

Wie is de maker?

Just Farm is gemaakt door Brutal Dack Games.