Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Idle Zoo: Safari Rescue

Steek je handen uit de mouw in Idle Zoo: Safari Rescue. Veel dieren kunnen je hulp goed gebruiken in dit dierentuinspelletje!

Deze dierentuin heeft zeker betere dagen gekend. Gelukkig ben jij hier om hem in een van de beste toeristische attracties van de regio te veranderen in dit inactieve spelletje. Je moet dieren zoals leeuwen en olifanten selecteren om toe te voegen aan de dierentuin en veel geld verdienen om je van een gewone stagiair op te werken naar de hoofdmanager van de dierentuin.

Hoe speel je Idle Zoo: Safari Rescue?

Idle Zoo: Safari Rescue is een simulatiespelletje waarin je leiding krijgt over een hele dierentuin. Jij mag beslissen welke dieren je wilt gebruiken en moet verschillende manieren bedenken om het tot een groot succes te maken.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om dieren te kiezen, verblijven voor ze te bouwen en meer.

Soortgelijke spelletjes

Groot fan van snoezige online spelletjes? Check dan deze! 

  1. Idle Zoo
  2. Mergest Kingdom
  3. Shopping Mall Tycoon
  4. Pocket Tower

Wie Safari Rescue?

Idle Zoo: Safari Rescue is gemaakt door Ember Whirl.