Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Hyper Survive

Hyper Survive is een roguelite spelletje waarin je hout en stukken ijzer moet verzamelen. Bouw hekken en muren om een basis aan te leggen, wapens te maken, en jezelf te beschermen tegen de zombies.

Hoe speel je Hyper Survive?

Begin door wat hout te hakken. Verzamel de boomstammen en draag ze naar de juiste vakken om hekken te bouwen. Zo kun je een klein deel van je omgeving beschermen tegen de zombies. Bouw een zaagmolen en andere machines om de grondstoffen die je verzamelt op te slaan en te gebruiken om apparaten, hekken, en wapens te maken.

Soms zie je andere stokfiguurtjes buiten de grens van je fort. Red ze en breng ze naar binnen zodat ze je kunnen helpen. Je kunt zo houthakkers en andere bondgenoten verzamelen. Bouw grote kanonnen om de zombies neer te knallen, en verzamel munten om je wapens te upgraden.

Voltooi in elk gebied alle taken op de lijst (bovenaan het scherm). Uiteindelijk kun je het tankstation ontgrendelen. Tank vervolgens je jeep vol en trek de post-apocalyptische woestijn door om het volgende dorp te bevrijden.

Speel meer gratis online games zoals Hyper Survive

Vind je dit spel leuk, dan hebben we ook nog een aantal andere roguelite- en verzamelspellen van dezelfde studio voor je. Probeer bijvoorbeeld het fantasie avontuur Hyper Knight of het spel Mine & Slash, waarin je je een duistere mijn in waagt om edelstenen te verzamelen.

Of bekijk ons volledige overzicht aan fantasy-spelletjes en avonturenspellen.

Wie is de maker van Hyper Survive?

Hyper Survive is gemaakt door Boombit

Wanneer werd Hyper Survive voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 21 mei 2024.