Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

City Builder

City Builder is een leuk stapelspelletje waarin je een hele stad kunt bouwen door de verdiepingen van de flats op elkaar te stapelen.

Hoe speel je City Builder?

Het doel is om flats te bouwen door de verdiepingen zo netjes mogelijk op elkaar te stapelen. De nieuwe verdieping bungelt hoog boven de bouwplaats aan je kraan en zwaait wat heen en weer in de wind. Laat het blok op het juiste moment vallen om de verdiepingen perfect op elkaar te stapelen.

Des te preciezer je de verdiepingen stapelt, des te meer punten je scoort. Om de flats af te maken, moet je het totale aantal punten bereiken dat linksboven in het scherm staat. Hier zie je ook hoeveel verdiepingen je nog over hebt om te stapelen.

Als je de flat niet af kunt krijgen voordat je bouwmaterialen op raken, mislukt je bouwproject en moet je het opnieuw proberen. Dit geldt ook als je de verdieping er zo scheef op mikt dat het hele blok naar beneden stort. Ook dan ben je af.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Klik op het juiste moment om de verdieping te laten zakken

Speel meer gratis spelletjes zoals City Builder

Als je meer stapelspelletjes wilt spelen, probeer dan Ketchapp's Stack, een stapelgame met een mooi kleurverloop, of speel met de grappige monstertjes van Super Stacker 3.

Je kunt ook een van de gratis games uit onze verzameling stadsbouw-spelletjes proberen, of blader verder door onze online catalogus behendigheidsspelletjes.

Wie is de maker van City Builder?

City Builder is gemaakt door RedFoc.

Wanneer werd City Builder voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 23 januari 2024.