Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

City Blocks

Pronk met je stedenbouwkundige vaardigheden in City Blocks! Dit is een leuk en verslavend drie-op-een-rijpuzzelspelletje waarin je de leiding krijgt over een hele stad.

Je gaat de inrichting van een stad ontwerpen, maar je nieuwe baan zal niet gemakkelijk zijn. Er is niet veel ruimte beschikbaar voor alle gebouwen die je gaat bouwen. Hoeveel kun jij op de beschikbare plekken kwijt? Je doel is om de bevolking van de stad zo veel mogelijk te laten groeien totdat je geen ruimte meer over hebt in dit uitdagende simulatiespelletje.

Hoe speel je City Blocks?

City Blocks is een uniek puzzelspelletje. Plaats verschillende soorten gebouwen op het raster. Zodra drie identieke gebouwen naast elkaar staan, smelt deze samen tot één nieuwe. Grotere gebouwen kunnen meer bewoners huisvesten. Kijk hoe groot je je nieuwe stad kunt maken voordat je geen ruimte meer hebt.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om een gebouw op het raster te plaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Dol op dit soort gratis online spelletjes? Probeer dan deze eens!

  1. Undead 2048
  2. 2048 Merge
  3. Crowd City
  4. Puppy Blast

Wie is de maker?

City Blocks is gemaakt door DevDude.