Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Dream Restaurant

In Dream Restaurant gaat de lunchdienst in het nieuwe café van start. Kun jij de bestellingen van de klanten bijbenen in dit chaotische bediening en restaurant spelletje?

In dit drukke eethuis is het iedere lunchdienst weer flink zwoegen voor de bediening en de kok. Loop snel langs de tafels om de bestellingen op te nemen, en snel dan naar de keuken om de gerechten op te halen en naar je klanten te brengen in dit tijdmanagement spelletje. Wees vlug, want sommige klanten zijn niet bepaald geduldig.

Bovendien wil de eigenaar het restaurant alsmaar verder uitbreiden. Bepaal zelf wat je erbij wilt bouwen. Een uitbouw om ruimte te maken voor nieuwe tafeltjes, of misschien kun je naast je restaurant nog een nieuw cafétje aanbouwen? Zorg wel dat je ook genoeg personeel aanneemt, want anders is de drukte straks niet meer bij te benen.

How to Play Dream Restaurant?

Zorg dat je Dream Restaurant niet verandert in een absolute nachtmerrie. Bedien je gasten, huur extra personeel in, en breid je café steeds verder uit. Met het geld dat je verdient kun je via de balie nieuw personeel inhuren en je medewerkers upgraden. Spaar cash en loop vervolgens naar de vlakken met een geldbedrag erop om tafels en nieuwe delen van het gebouw vrij te spelen. Blijf op het vlak staan en het geld stroomt er vanzelf naartoe tot de teller afloopt.

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS om je kelner te besturen en nieuwe voorwerpen uit het menu te selecteren

Soortgelijke spelletjes

Vind je dit een leuk spel? Probeer dan ook eens deze food games uit onze collectie:

  1. Yummy Taco
  2. Dream Chefs
  3. I Like Pizza
  4. Candy Match 2

Wie is de maker van Dream Restaurant?

Dream Restaurant werd ontwikkeld door Hihoy.