Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Connect Animals: Onet Kyodai

Hoe snel leg jij de juiste combinaties tussen allerlei schattige dieren? Dat ontdek je in Connect Animals: Onet Kyodai! Dit leuke puzzelspel is ideaal voor spelers van alle leeftijden. 

In ieder level bekijk je de stenen op het bord. Kun jij combinaties maken van de koeien, beren, kamelen en de andere dieren? Je koppelt ieder dier aan hetzelfde dier op een andere steen. Kom je niet verder? Klik dan op de toverstok voor een hint! Verdien jij in dit leuke en uitdagende Onet-speldrie sterren voor ieder level?  

Onet: Connect Classic, Butterfly Kyodai en Woodventure zijn vergelijkbare puzzelspellen die je vast ook heel leuk vindt. 

Bediening

  • KLIK MET DE LINKERMUISKNOP om combinaties van stenen te maken. 

 Over de maker

Connect Animals: Onet Kyodai is ontwikkeld door Playtouch, een innovatieve HTML5-studio. De studio is in 2010 opgericht en beschikt over kantoren in Frankrijk en op Mauritius.

Speel op je mobiel 

Apple App Store en Google Play.