Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Capybara Evolution: Clicker

Capybara Evolution: Clicker is een klikspelletje waarin je superveel capibara's kunt verzamelen. Klik om muntjes te verdienen en upgrades vrij te spelen. Verzamel grappige nieuwe skins om je capibara steeds een nieuwe look te geven.

Hoe speel je Capybara Evolution: Clicker?

Vermenigvuldig je capibara's door op de grote capibara in het midden te klikken. Je kunt steeds sneller capibara's verzamelen door upgrades vrij te spelen. Er zijn twee soorten: klik-upgrades en passieve upgrades.

Klik-upgrades zorgen ervoor dat je voor elke klik meer geld krijgt. Met passieve of idle upgrades neemt het geld dat je per seconde verzamelt snel toe zonder dat je daar verder iets voor hoeft te doen.

Tik op de gouden capibara die af en toe tevoorschijn komt om extra geld te verzamelen.   

Speel meer gratis online spelletjes zoals Capybara Evolution: Clicker

Als je dit spelletje leuk vindt, bekijk dan ook ons complete overzicht van klikspelletjes om er nog veel meer te spelen. 

Probeer bijvoorbeeld het vrolijke spelletje Little Farm Clicker, of het eigenzinnige fantasie-avontuur Raid Heroes: Total War.

Wie is de maker van Capybara Evolution: Clicker?

Capybara Evolution: Clicker is gemaakt door LeadToChanges L.L.C-FZ. 

Wanneer werd Capybara Evolution: Clicker uitgebracht?

Dit spel kwam uit op 7 juni 2024.