Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Zombies vs. Halloween

Hallo daar, partner! Een ongure bende zombies lijkt van plan om de griezeligste dag van het jaar te verpesten in Zombies vs. Halloween. Kun jij alle mensen beschermen die Halloween proberen te vieren in dit zombiespel

Deze irritante monsters plunderen en moorden zich een weg door dit dorp in het Wilde Westen en de omgeving. Kun jij het dorp verlossen van die zombies in dit spetterende Halloween-spel? Help de onverschrokken sheriff en ram de zombies in elkaar met bijlen, knuppels en andere wapens! 

Als je graag tegen zombies vecht, ga dan de strijd aan met de ondoden in Special Squad vs. Zombies, Zombie Apocalypse en Zombie Hunter.

Spelbediening 

PIJL-LINKS om naar links te gaan. 

PIJL-RECHTS om naar rechts te gaan.

SPATIEBALK om je wapen te gebruiken.

 

Over de spelontwikkelaar 

 Dit spel is ontwikkeld door Inlogic, een spelstudio in Slowakije.