Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Sniper Trigger Revenge

Een groep meedogenloze criminelen is net ontsnapt uit de gevangenis in Sniper Trigger Revenge. Kun jij hun schrikbewind een halt toeroepen in dit spannende online spelletje?

Deze onverschrokken sluipschutter kreeg net een bericht over de situatie op zijn telefoon. Sluit je bij hem aan terwijl hij zich klaarmaakt om aan de slag te gaan in dit richt- en schietspelletje. Er zijn ook een heleboel coole wapens die hij tijdens zijn missie kan kopen, maar hij heeft maar een beperkte hoeveelheid kogels. Zorg dus dat elk schot telt!

Hoe speel je Sniper Trigger Revenge?

Sluit je aan bij een sluipschutter terwijl hij een bende criminelen uitschakelt in dit op fysica gebaseerde actiespelletje. Maar hij heeft niet veel munitie. Jij zult hem moeten helpen terwijl hij zijn kogels van alles af laat stuiteren, van sloopkogels tot stalen balken.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om te richten.
  • KLIK MET LINKS om te schieten.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze leuke en uitdagende online spelletjes ook eens! 

  1. Doodieman Bazooka
  2. Mr. Bullet
  3. Stickman Archer 2
  4. Johnny Revenge

Wie is de maker?

Sniper Trigger Revenge is gemaakt door Kiz10.com.