Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Slope

Tot hoe ver komt jouw bal zodra je hem over de tracks van een futuristische metropool laat rollen in dit 3D-hardloopspelletje? Het is tijd om te rollen in Slope!

Jouw bal dendert over allerlei hoge en lage circuits in dit 3D-spelletje. Geniet van retro graphics terwijl je probeert te voorkomen dat je bal in een bodemloze afgrond rolt.

Er zijn ook een heleboel edelstenen om onderweg te verzamelen en nog coolere vallen die je tussen de levels door kunt kopen. Kijk wat er gebeurt als een strandbal of basketbal over spannende tracks vol speedboosters, hellingen en meer rolt in dit vaardigheidspelletje!

Speluitleg

Slope is een populair 3D-spelletje. Zal jouw bal het einde van elk uitdagende level halen? Zorg dat je tijdens de epische rolacties voldoende edelstenen verzamelt. Die kun je inruilen voor andere ballen.

Spelbediening

  • PIJL-LINKS om naar links te rollen.
  • PIJL-RECHTS om naar rechts te rollen.

Soortgelijke spelletjes

Speel je graag razendsnelle hardloopspelletjes en balspelletjes? Check dan deze vier geweldige titels!

  1. Bull Run 3D
  2. Relic Runway
  3. Color Tunnel
  4. Rolling Sky