Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

OMG Word Rainbow

OMG Word Rainbow is een woordzoeker-spelletje waarin je de stenen kunt verwijderen door de verborgen woorden te vinden. Alle woorden in deze puzzels zijn geïnspireerd op het weer en het kleurenspectrum van de regenboog.

Hoe speel je OMG Word Rainbow?

In ieder level zie je een rooster met vier of meer stenen. Op elke steen staat een letter. Veeg in de juiste volgorde met de muis of je vinger over de letters om het verborgen woord te spellen.

Iedere steen die je gebruikt verdwijnt van het bord. Het doel is om alle stenen weg te spelen. Je kunt alleen woorden schrijven met aaneengesloten stenen, en kunt dus niet over andere stenen heen springen.

De eerste levels zijn vrij eenvoudig, maar des te verder je in het spel komt, des te groter en ingewikkelder het bord wordt.

Onderaan het scherm zie je een paneel met lege vakjes. Elk vakje stelt een letter voor. Dit geeft je belangrijke aanwijzingen over het aantal woorden dat je in elk level moet vinden en hoeveel letters ieder woord telt. Vooral in de moeilijkere levels komt dit handig van pas.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Klik en houd de muisknop ingedrukt terwijl je over de letters veegt

Speel meer online spelletjes zoals OMG Word Rainbow

Als je deze woordpuzzel leuk vindt, dan kun je nog meer van dit soort games vinden op onze gratis woordspelletjes verzamelpagina. Of bekijk ons algemene overzicht van puzzelspelletjes, waar je een groot aantal andere uitdagende denkspelletjes kunt spelen.

Wie is de maker van OMG Word Rainbow?

OMG Word Rainbow is gemaakt door MarketJS.

Wanneer werd OMG Word Rainbow voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 23 januari 2024.