Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

4 Pix Word Quiz

4 Pix Word Quiz is een kort quiz spelletje waarin je het verborgen woord moet raden met behulp van vier afbeeldingen.

Hoe speel je 4 Pix Word Quiz?

In de 10 rondes van dit spel zie je telkens vier afbeeldingen en 12 letters. Zoek het verband tussen de vier plaatjes en tik op de letters om ze in de lege vakjes te plaatsen en het verborgen woord te schrijven.

Je kunt het spel meerdere keren spelen en proberen alle achievements (prestaties) in het lijstje te verzamelen. Als je vastloopt, kun je de munten die je hebt verdiend gebruiken om hints te kopen en willekeurige letters vrij te spelen.

Spelbesturing

Klik op de letters om ze in de lege vakjes te plaatsen.

Speel games die lijken op 4 Pix Word Quiz

Als je deze hersenkraker leuk vind, probeer dan ook een van onze andere woordspelletjes, of blader door ons volledige overzicht van online puzzelspelletjes om andere leuke brain training spelletjes te ontdekken.

Wie is de maker van 4 Pix Word Quiz?

4 Pix Word Quiz is gemaakt door Agame. 

Wanneer werd 4 Pix Word Quiz voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 21 september 2023.