Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Om Nom Connect: Christmas

Je kunt de feestdagen op elk moment van het jaar vieren in Om Nom Connect: Christmas. Hoe snel kun jij alles bij elkaar zoeken in dit snoezige combinatiespelletje?

Om Nom en zijn vrienden zijn verward geraakt met een grote partij geschenken, sneeuwbollen, koekjes en tal van andere dingen. Kijk of jij ze van het bord kunt verwijderen in dit combinatiespelletje voor kinderen van alle leeftijden.

Hoe speel je Om Nom Connect: Christmas?

Om Nom Connect: Christmas is een leuk puzzelspelletje. Zoek twee identieke fruitstukken of personages bij elkaar om ze van het bord te verwijderen voor de tijd om is. Als je vast komt te zitten, druk je gewoon op de hintknop!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om identieke fruitstukken en personages aan elkaar te koppelen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze leuke en feestelijke online spelletjes ook eens.

  1. Santa Christmas Delivery
  2. Santa’s Magic Christmas
  3. My Dolphin Show: Christmas
  4. Back to Santaland: Merry Christmas

Wie is de maker?

Om Nom Connect: Christmas is gemaakt door Famobi.