Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Nitro Speed

In het gratis online racespel Nitro Speed kun je allerlei racewedstrijdjes en coole stunts doen om geld te verzamelen. Upgrade je huidige auto of speel nieuwe muscle cars en futuristische sportauto’s vrij.  

Hoe speel je Nitro Speed?

Rijd door de stad en race door de gekleurde poorten om deel te nemen aan verschillende uitdagingen. In de ‘speed challenges’ moet je bijvoorbeeld met een bepaalde snelheid door de poorten rijden. Of snel door de Jump-poortjes en scheur over de schansen om een bepaalde afstand te springen.

Je kunt ook door de bochten driften om punten te scoren, of verken de kleine steegjes tussen de gebouwen op zoek naar verborgen munten en andere beloningen. Het doel is om genoeg uitdagingen te voltooien om je ‘career progress’-balk (carrière voortgang) helemaal op te vullen.

Welke speltypen zijn er in Nitro Speed?

Er zijn twee manieren om dit spel te spelen: Free mode (vrije modus) en Traffic Mode (verkeersmodus). In Free mode zijn alle straten in de stad vrij van verkeer. In Traffic mode rijden er ook andere voertuigen op straat. Omdat deze spelmodus ook een hoger vaardigheidsniveau vereist, zijn de beloningen voor de uitdagingen in Traffic mode hoger.

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om te rijden. Houd het omlaag-pijltje ingedrukt om te remmen en om vervolgens achteruit te rijden.

Spelletjes die lijken op Nitro Speed

Bekijk voor meer spellen zoals deze ook eens onze city race spelletjes pagina. Hier vind je nog veel meer 3D spelletjes waarin je met auto’s en andere voertuigen kunt driften en coole stunts kunt uitvoeren.

Wie is de maker van Nitro Speed?

Nitro Speed is gemaakt door Full HP Ltd. 

Wanneer werd Nitro Speed voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd op 1 juni 2023 uitgebracht.