Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Ninja Boy: Ultimate Edition

Er staat weer een nieuw avontuur op het punt van beginnen in Ninja Boy: Ultimate Edition. Er is een jonge krijger die je hulp goed kan gebruiken in dit online actiespelletje.

Hij is nog steeds onervaren en een beetje onhandig, maar het valt niet te ontkennen dat hij ongelooflijk dapper is. Ga met hem mee op een missie om alle vervelende monsters uit te schakelen die voor veel problemen hebben gezorgd in de buurt van zijn dorp in dit online ninjaspelletje. Lukt het jou om ze allemaal uit te schakelen voordat je in elk level schatkisten openbreekt?

Hoe speel je Ninja Boy: Ultimate Edition?

Ninja Boy: Ultimate Edition is een spannend avontuurspelletje. Werk samen met Ninja Boy terwijl hij vecht tegen een legioen monsters verspreid over zijn koninkrijk.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT, SLEEP EN LAAT LOS om Ninja Boy te laten springen of aanvallen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar fantastische actiespelletjes om uit te proberen. 

  1. Super Oscar
  2. Run Panda Run
  3. Ninja Rabbit
  4. Geometry Neon Dash: SubZero

Wie is de maker?

Ninja Boy: Ultimate Edition is gemaakt door Wanted 5 Games B.V.