Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Love and Treasure Quest

Deze dappere ridder heeft heel wat taken van zijn lijstje af te strepen vandaag. Misschien kun jij hem een handje helpen in Love and Treasure Quest.

Zoals je waarschijnlijk al hebt geraden gaat hij op een epische zoektocht naar liefde en schatten in dit middeleeuwse puzzelspelletje. Help hem om kobolds te verslaan terwijl hij gouden kelken pikt en het hart van ten minste een schone jonkvrouw probeert te veroveren. Er zijn ook verschillende prestaties te verdienen.

De ridder zal slimme manieren moeten bedenken om de kobolds te slim af te zijn en te voorkomen dat hij door gloeiendhete lava wordt verbrand. Kun jij hem veilig houden? Hij heeft een heleboel torens en kastelen te plunderen, dus hoog tijd om aan de slag te gaan!

Hoe speel je Love and Treasure Quest?

Werk samen met een onverschrokken held terwijl hij op zoek gaat naar goud en romantiek in dit op fysica gebaseerde avonturenspelletje. Schuif de stangen uit de beugels terwijl hij kastelen verkent en het opneemt tegen angstaanjagende vijanden.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN SLEEP om een stang te verplaatsen.
  • LAAT LOS zodra je een specifieke plek hebt bereikt of hem volledig hebt verwijderd.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog meer leuke fysicaspelletjes proberen? Check dan deze!

  1. Water Flow 3D
  2. Save the Cowboy
  3. Adam and Eve: Cut the Ropes

Wie is de maker?

Love and Treasure Quest is gemaakt door Hit Games.