Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Dog Simulator: Puppy Craft

Deze hele buurt gaat naar de bliksem! Maak je klaar voor complete chaos in Dog Simulator: Puppy Craft.

Deze puppy's zijn ontzettend schattig, maar ook vreselijk ondeugend. Ga met ze mee terwijl ze door huizen sjezen en herrie schoppen in het park! Er zijn een heleboel knotsgekke doelen die ze in elk gedeelte willen behalen in dit dierenspelletje.

Sluit je aan bij de puppy's als ze op trampolines stuiteren, dingen in zwembaden stoten, vloerkleden vernietigen en nog veel meer! Je kunt ook munten verdienen die je in kunt wisselen voor extra puppy's en geweldige accessoires.

Hoe speel je Dog Simulator: Puppy Craft?

Werk samen met de listigste hondjes in dit humoristische online spelletje. Ze zijn van plan om zoveel mogelijk huishoudens te plagen met hun ondeugende bezigheden!

Spelbediening

  • DRUK OP W, A, S, D om te rennen.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om te springen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog vier simulatiespelletjes om uit te proberen.

  1. Cute Puppy Care
  2. My Pet Clinic
  3. Parrot Simulator
  4. Kogama: Zoo