Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Go Go Panda

Ga op pad met een dappere beer in Go Go Panda. Hij staat op het punt een zoektocht te beginnen in dit schattige online actiespelletje.

Er liggen een heleboel gouden munten verspreid over zijn koninkrijk. Hij is vastbesloten om er zoveel mogelijk te verzamelen in dit uitdagende hardloopspelletje. Kun jij voorkomen dat hij ergens tegenaan botst? Oh, en pas op voor de vliegende pijlen!

Hoe speel je Go Go Panda?

Sluit je aan bij een precaire panda terwijl hij munten verzamelt in zijn koninkrijk. Hij is echter wel een beetje delicaat. Als hij ergens tegenaan botst, zul je weer helemaal opnieuw moeten beginnen! Tot hoever kom jij in dit avonturenspelletje?

Spelbediening

  • PIJL-OMHOOG om te springen.
  • NOGMAALS PIJL-OMHOOG om een dubbele sprong uit te voeren.
  • PIJL-OMLAAG om te rollen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze schattige online spelletjes ook eens! 

  1. Run Panda Run
  2. Birds vs Blocks
  3. Draw Climber
  4. Arrow Challenge

Wie is de maker?

Go Go Panda is gemaakt door Wanted 5 Games B.V.