Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Brawl Hero

Overmeester in ieder level je tegenstanders tot je niet meer verder kunt. Speel tussendoor minigames of ga de stad in om nieuwe upgrades en helden vrij te spelen.

Hoe speel je Brawl Hero?

Speel dit spel met je muis of de pijltjestoetsen. Op je telefoon kun je het touchscreen gebruiken om je held te laten bewegen.

Loop rond, verschuil je achter blokken en vecht terug tegen de genadeloze vijanden die op je af komen. Als je stil staat, schiet je vanzelf in de juiste richting. Zorg er wel voor dat de blokken je schot dan niet tegenhouden!

Wanneer je alle tegenstanders in een level hebt verslagen, kun je door naar het volgende level. Dit is mogelijk totdat je levensbalk op 0 raakt. Als je af bent en terug naar het hoofdmenu gaat, is de game echter nog niet afgelopen! Je kunt de knop Town gebruiken om de stad in te gaan en hout te hakken of edelstenen te verzamelen, of je kunt minigames spelen om goud te verdienen. Met de knop Upgrades kun je je held vervolgens steeds beter maken.

Meer games zoals Brawl Hero

Brawl Hero zit tussen auto-battler en roguelike in. Kijk eens tussen onze actiespellen voor meer, of neem een kijkje bij onze vechtspelletjes!

Wie heeft Brawl Hero gemaakt?

Deze auto-battler is ontwikkeld door MarketJS.

Wanneer is Brawl Hero uitgebracht?

Dit online vechtspel is in november 2023 uitgekomen.