Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Funny Shopping Supermarket

Er zijn een heleboel klanten die je hulp goed kunnen gebruiken in Funny Shopping Supermarket. Kun jij ze rondleiden in dit schattige managementspelletje?

Iedereen is op zoek naar iets specifieks in deze supermarkt. Jij moet ze laten zien waar ze groenten en fruit kunnen vinden, samen met andere dingen zoals kleding. Kun jij ervoor zorgen dat ze alles op hun boodschappenlijstjes opsporen in dit zakelijke simulatiespelletje?

Hoe speel je Funny Shopping Supermarket?

Funny Shopping Supermarket is een snoezig winkelspelletje, maar jij bent niet degene die dingen koopt. In plaats daarvan moet je alle klanten in deze drukke supermarkt helpen. Zorg ervoor dat alles wat ze nodig hebben in hun boodschappentassen terechtkomt. Ze moeten ook betalen voordat ze de winkel verlaten.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om klanten te helpen, artikelen voor ze te zoeken en meer.

Soortgelijke spelletjes

Deze andere fantastische online spelletjes zul je ook geweldig vinden.

  1. Yummy Toast
  2. Funny Bone Surgery
  3. Funny Rescue: Gardener
  4. Shopping Mall Tycoon

Wie is de maker?

Funny Shopping Supermarket is gemaakt door iclickgames.