Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Frozen Sam

Zet je schrap voor een aantal intense missies in Frozen Sam. Kun jij het hoofd koel houden terwijl je dit spannende online spelletje speelt?

Werk samen met Frozen Sam terwijl hij het opneemt tegen een leger van meedogenloze slechteriken in dit superheldenspelletje. Hij kan ze bliksemsnel bevriezen met zijn ijsstraal voordat hij ze aan flarden schiet. Elke schurk die hij verslaat, levert hem munten op die later kunnen worden ingeruild voor geweldige dingen als verschillende kostuums en zelfs bazooka's!

Hoe speel je Frozen Sam?

Werk samen met een 'coole' superheld. Letterlijk! Bundel je krachten met Frozen Sam terwijl hij zijn tegenstanders probeert uit te schakelen in dit spannende actiespelletje.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om je wapens te gebruiken.
  • GEBRUIK DE MUIS om te richten.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je spannende online spelletjes? Check dan deze geweldige titels!

  1. Rocket Punch
  2. Jumpero
  3. Street Rage Fighter
  4. Hero Runner

Wie is de maker?

Frozen Sam is gemaakt door YAD.com.